Autor |
|
professor Trampkarz m3odszy
Dołaczył: 15 paYdziernika 2005
Status: Niedostępny Posty: 2 Skąd: Tuchów
|
Napisana 19 paYdziernika 2005 o 17:37 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Witam wszystkich ultrasów Wisły. Wiem ze moze to glupio zabrzmiec ale chcialbym przeprosic Was za ta netowe cwaniactwo tych dzieci z tuchowa.my właśnie robimy swoją ekipe, ktora sie bedzie skladac tylko z tej prawdziwej części tuchovii - czyli osób ktore nic do Was nie mają - a wręcz przeciwnie - mają do Was prawdziwy szacunek. Naprawde glupio mi jest za tych cwaniaków. Nasi ultrasi których teraz powołujemy będą prawdziwą ekipą, która w miare mozliwosci finansowych bedzie jezdzic na mecze Unii i na Wasze wazniejszcze mecze.Dlatego gdyby jeszcze raz ktos z tuchowa robił napinkę to nie bierzcie tego jako kibica tuchovii tylko jako napinacza z tuchowa bo prawdziwi tuchoviacy są z Wami i Unią. Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam WISEŁKĘ SZCZUCIN !!!
prawdziwy LKS zawsze z Wisłą !!!!!!!
|
Do góry |
|
|
jawor Senior
Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 274 Skąd: Bloki:)
|
Napisana 19 paYdziernika 2005 o 19:05 | IP z którego się zalogował
|
|
|
O k...
__________________ ZielonoZoltoCzerwoni........Wisła Szczucin!!!
|
Do góry |
|
|
Buli Senior
Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 206 Skąd: Szczucin - POM
|
Napisana 19 paYdziernika 2005 o 20:54 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Zaraz, zaraz a ja myślałem, że mamy kose z Tuchovią???
|
Do góry |
|
|
WOLF Junior
Dołaczył: 22 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 173 Skąd: WOLNOOCI
|
Napisana 19 paYdziernika 2005 o 21:42 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Pisać co kto o tym sądzi!!!!
Całe życie spiewałem, żę Tuchovia to stara k***a..................ale może wy macie inne poglady na temat układów i zgód.
Hooligans- kto ma widziec ten wie.
__________________ Ojczyzne nie dlatego sie kocha i wielbi, ?e jest wspania3a i wielka, a dlatego, ?e jest Ojczyzn1, tak samo, jak rodziców kocha sie dlatego, ?e s1 rodzicami.
|
Do góry |
|
|
Mistrz Gry Trampkarz starszy
Dołaczył: 10 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 80 Skąd: Szczucin
|
Napisana 20 paYdziernika 2005 o 09:55 | IP z którego się zalogował
|
|
|
A co tu jest do sądzenia? Nie widzicie że sobie jaja robi?
__________________ Naprzód psy! Chcecie żyć wiecznie?!
|
Do góry |
|
|
Meine Administrator
Dołaczył: 15 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 454 Skąd: Szczucin - Pom
|
Napisana 20 paYdziernika 2005 o 10:40 | IP z którego się zalogował
|
|
|
No nie wiem Mistrzu..., ale chyba ten gościu nie robi sobie jaj... Chociaż kto wie... Na Forum Tuchovii pojawił się także temat jego autorstwa coś w stylu "Reaktywacja Ultras", w którym pisze o nowej powastałej ekipie z Tuchowa.
Co ja o tym sądze?
Moim skromy zdaniem to trudno jest mi wyobrazić sobie kibica Wisła, który razem kibicuje z kibicem Tuchovii.... mają razem szale Wisły i Tuchovii... Wróg zmienia się na przyjaciela... Czy to jest realne? Przecież choćby jak WOLF napisał: "całe życie śpiewałem Tuchovia to stara k......", a teraz co?? Przecież po Dąbrovii największym antyprzyjacielem był (jest..) Polan i właśnie Tuchovia...
Chociaż NIE mówie nie....
|
Do góry |
|
|
WOLF Junior
|
Napisana 20 paYdziernika 2005 o 14:26 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Mistrz Gry napisał:
A co tu jest do sądzenia? Nie widzicie że sobie jaja robi? |
|
|
Jak zwykle jakis tam mistrz pierniczi głupoty, ale w końcu co innego może robić zasrany kutas, nieudacznik.
Każdy kumaty wie , że od dłuższego czasu Tuchovia chce z nami nawiążać normalne kontakty i wyjaśnić wszystko. Takie sygnały dochodzą poprzez Unię , ale nie tylko . To poważna sprawa więc czekam na poważne wpisy.
__________________ Ojczyzne nie dlatego sie kocha i wielbi, ?e jest wspania3a i wielka, a dlatego, ?e jest Ojczyzn1, tak samo, jak rodziców kocha sie dlatego, ?e s1 rodzicami.
|
Do góry |
|
|
Mistrz Gry Trampkarz starszy
Dołaczył: 10 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 80 Skąd: Szczucin
|
Napisana 20 paYdziernika 2005 o 15:16 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Po pierwsze wolfek, to ty do specjalnie udanych egzemlarzy rodzaju ludzkiego nie należysz. Kogo ty oszukujesz? Wolf, straszny kibic, hooligan, który, jak sam twierdzi jest w bojówce Wisły Kraków. Kogo ty oszukujesz? Myślisz że, ktoś w to choć przez moment wierzył? Jesteś pozer, tchórz i kłamca. Twoje opowieści znudziły już wszystkich dookoła. Nie zauważyłeś? Zostajesz sam w tym co robisz. To że masz wokół siebie kilku smarkaczy którzy, JESZCZE cię słuchają, to nic nie znaczy.
Do dziś myślałem że jestes nawiedzony, teraz jasno widać że, nie jesteś nawiedzony. Jesteś obłąkany. Jesteś obłąkany myśląc że, masz prawo decydować z kim mamy zgodę z kim nie. Jak wiadomo TE decyzje należą do kogo innego, i nie zapadają jednoosobowo. Wszyscy wiemy kto nadaje ton i kto kieruje AH. I na pewno nie jest to wilfek To co mówi, czy raczej pierdzi Tuchowia nie ma znaczenia. Takie zgody przez internet to, jak wszyscy rozsądni wiedzą, są nieważne.
Ps. Co do zasranego kutasa. To wspaniałomyślnie ci wybaczam. Wszak do mędrca należy wybaczyć błaznom i głupcom.
__________________ Naprzód psy! Chcecie żyć wiecznie?!
|
Do góry |
|
|
Koociej Redaktor naczelny
Dołaczył: 09 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 630 Skąd: Kraków / Szczucin
|
Napisana 20 paYdziernika 2005 o 15:39 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Do Fabio: Należy zauważyć, aby była jasność, iż ten gość (professor) w wątku "Reaktywacja Ultras" wpisał się 2 razy i to były jego jedyne razy na ich forum. Czy jest wiarygony oceńcie sami.........
professor świeża krew
Zmieniony przez Kościej o 30 grudnia 1899 o 00:00
__________________ Wis3a Szczucin - Duma Ma3opolski - Chwa3a Powiola
|
Do góry |
|
|
WOLF Junior
|
Napisana 20 paYdziernika 2005 o 16:41 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Po prostu Cie frajerku sprowokowałem, bo wiedziałem że tak odpowiesz. Lepiej zajmij sę rybkami.........a nie kibicowaniem.
|
Do góry |
|
|