Autor |
|
SOWA Zablokowany
Dołaczył: 20 paYdziernika 2005
Status: Niedostępny Posty: 86
|
Napisana 20 paYdziernika 2005 o 16:42 | IP z którego się zalogował
|
|
|
WOLF am racje. Od wyjazdu na tuchovie sie wszystko zaczęło...To była pierwsza po odwiecznej dąbrovi kosa... Dzięki temu to wszystko płynęło we własciwym kierunku -czyli pod prąd. Nie rozumiem jak tuchovia moze w ogóle mysleć o jakimkolwiek z nami układzie! I dzięki temu ze nadal będziemy wrogo do nich nastawieni, azbestowa horda nie zniknie. Myśle ze większosć kibiców którzy brali udzial w tamtych wydarzeniach będzie przeciwna.
NIE DLA UKŁADòW Z TUCHOVIĄ!!!
__________________ od jutra kibicuje innej druzynie
|
Do góry |
|
|
SOWA Zablokowany
|
Napisana 20 paYdziernika 2005 o 16:43 | IP z którego się zalogował
|
|
|
A teraz pare uwag do "mistrza":
- wolf nie zostanie sam, wiecej zrobil dla azbestowej hordy niz ty dla swojego mózgu. ma wieksze poparcie wsród szczucinskich kibiców niz lepper wsrod rolnikow.
- za pare lat ci smarkacze beda stanowili trzon AH a ty dalej bedziesz wpieprzal czipsy i pil cole.
- i tak sie sklada ze WOLF ma najwieksze prawo decydowac z kim bedziemy miec kose a z kim nie. Moze te decyzje nie zaleza tylko od niego ale twój głos na 100% nie bedzie brany pod uwage.
- no własnie ja tez jestem ciekaw kto według ciebie "mistrzu" nadaje ton i kieruje AH? bo ja myslalem ze to w duzej mierze zasługa WOLFA?
JEŻELI NA TYM FORUM DALEJ BĘDĄ SIE POJAWIAŪ TAKIE GNIADE WPISY JAK "mistrza gierki" TO NIEDLUGO BEDZIEMY MIEŪ ZGODE Z JAKIMS PODLIPIEM !!!
Zmieniony przez SOWA o 30 grudnia 1899 o 00:00
|
Do góry |
|
|
WOLF Junior
Dołaczył: 22 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 173 Skąd: WOLNOOCI
|
Napisana 20 paYdziernika 2005 o 16:52 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Nie mam pojecia sowa kim jesteś i wiem ze nie ze wszystkimi członkami AH mam wzorowe układy, ale Twoje słowa mówia chyba wszystko. Dziekuje.
__________________ Ojczyzne nie dlatego sie kocha i wielbi, ?e jest wspania3a i wielka, a dlatego, ?e jest Ojczyzn1, tak samo, jak rodziców kocha sie dlatego, ?e s1 rodzicami.
|
Do góry |
|
|
SOWA Zablokowany
|
Napisana 20 paYdziernika 2005 o 16:55 | IP z którego się zalogował
|
|
|
-----------SSowa---------
|
Do góry |
|
|
Mistrz Gry Trampkarz starszy
Dołaczył: 10 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 80 Skąd: Szczucin
|
Napisana 20 paYdziernika 2005 o 16:58 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Można by rzec "Nec Herculi contra pluri". Lecz trafniejsze będzie "O tempora, o mores".
A co do tego kto może decydować o zgodach, to wydaje mi się że, MKI jest chyba najodpowiedniejszą do tego osobą.
Co do stworzenia i zrobienia czegoś dla AH, to chyba palma pierszeństwa jest dla Kościeja, wiadomo chyba dlaczego,co? A druga dla Jerrego. Trzecia dla Trolla. Pozostała kolejność jest już mniej ważna.
Resztę ataków na mnie, miłującego ludzi człowieka, pominę milczeniem. Wszak nie dyskutuje się z osłem.
__________________ Naprzód psy! Chcecie żyć wiecznie?!
|
Do góry |
|
|
SOWA Zablokowany
|
Napisana 20 paYdziernika 2005 o 17:16 | IP z którego się zalogował
|
|
|
a rzecz sobie co chcesz...
i własnie musze cie zmartwic bo MKI nie jest najodpowiedniejsza osoba do tego tylko jedną z odpowiednich...
kosciej-zgadza sie stworzył logo, szaliki i takie rózne zabawy siatkarsko - koszykarskie, ale markę AH wypracowali inni, na pewno nie kosciej, trolle i inne jeerye.
moze nie wszyscy pamietaja ale ta grupa ultras czy ten fanclub którego prezesem był kosciej miala w pewnym momencie dłuzszy przestój i własnie prawdziwym
odrodzeniem dla AH był wyjazd na tuchovie, do którego przyczynili sie ci którzy teraz maja juz inne "zajecia", nie angazuja sie tak jak wtedy i zawsze pozostawali raczej w cieniu. od tego meczu ah miała troche inne oblicze... potem jak wiemy kosciej zajal sie czyms innym...
|
Do góry |
|
|
jawor Senior
Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 274 Skąd: Bloki:)
|
Napisana 20 paYdziernika 2005 o 20:16 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Sowa mądrze mówisz a Mistrz gry jak zwykle nie kuma czaczy ale co tam
to jego poglądy nie wiem jak mozna sie przerzucić z wroga na
przyjaciela to jest śmieszne jak mógłbym z nimi razem śpiewać kiedy
bluzgałem na nich na kazdym ich meczu a z resztą to byłaby jedna kosa
mniej a oni jaklo jedyni maja szaliki a ja marze jeszcze o skrojeniu
ich barw czyli moim zdaniem niech tuchowia zapomni
__________________ ZielonoZoltoCzerwoni........Wisła Szczucin!!!
|
Do góry |
|
|
SOWA Zablokowany
|
Napisana 20 paYdziernika 2005 o 23:52 | IP z którego się zalogował
|
|
|
No jawor zaskakujesz mnie, bardzo intelignetnie piszesz, wiecej takich forumowiczow!!! masz racje!
|
Do góry |
|
|
SOWA Zablokowany
|
Napisana 20 paYdziernika 2005 o 23:57 | IP z którego się zalogował
|
|
|
mistrz gry napisal:
"Wszyscy wiemy kto nadaje ton i kto kieruje AH. I na pewno nie jest to wilfek..."
-------------------------------------
No własnie ja tez jestem ciekaw kto według ciebie "mistrzu" nadaje ton i kieruje AH? bo ja myslalem ze to w duzej mierze zasługa WOLFA...
wszyscy czekamy na odpowiedz....
Zmieniony przez SOWA o 30 grudnia 1899 o 00:00
|
Do góry |
|
|
Koociej Redaktor naczelny
Dołaczył: 09 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 630 Skąd: Kraków / Szczucin
|
Napisana 21 paYdziernika 2005 o 08:30 | IP z którego się zalogował
|
|
|
No powiem że ciekawie rozwija sie ta dyskusja.......
Zgadza się Sowa nigdy nie byłem ani nie angażowałem sie w grupę Hools w AH, dla mnie celem było, jest i będzie dobra brygada Ultras. Po pierwsze jestem za stary na Hools, po drugie uważam że tylko zabawa w Ultra pomaga wymiernie drużynie i klubowi. Tak, jeśli piszesz o Hools to ja się w to nie bawię. Co z siebie kiedys dałem wie ten kto ma wiedzieć a kto nie wie niech tego nie komentuje. Cieszę się, że kilka lat temu coś u nas ruszyło, czasem jest przykro że tak się rozwija.........
__________________ Wis3a Szczucin - Duma Ma3opolski - Chwa3a Powiola
|
Do góry |
|
|