Autor |
|
Meine Administrator
Dołaczył: 15 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 454 Skąd: Szczucin - Pom
|
Napisana 21 paYdziernika 2005 o 15:42 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Ja mam pytanie do WOLFA i po części do SOWY oraz Jawora'87:
Czemu zaczeliście obrażać Mistrza Gry?
I jeszcze jedno do Jawora; Twój pierwszy post w tym temaci brzmiał: "OK..." Krótki, treściwy, ale jak się okazuje teraz po Twoim drugim wpisie w tym temacie - całkowicie nie jasny... No chyba, że miałes na celu podbicie kolejnego posta...?
|
Do góry |
|
|
swistak SuperTyper 2006
Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 347 Skąd: Szczucin/ PoM
|
Napisana 21 paYdziernika 2005 o 18:43 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Niewiesz dlaczego Fabio?? z prostej przyczyny bo pisze głupoty!!!! i to dlatego go obrażają
|
Do góry |
|
|
jawor Senior
Status: Niedostępny Posty: 274 Skąd: Bloki:)
|
Napisana 21 paYdziernika 2005 o 19:35 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Dokładnie świstak a Fabio ja nie jestem nabijaczem postów na początku
mnie to zdziwiło a wiuecej nie pisałem bo byłem ciekawy czy wszyscy
bedą miec takie zdanie jak ja jeśli Fabio zrobiłem cos nie tak i masz
za złe to sorki a Tuchowi w swoim imieniu mówie zdecydowane nie
__________________ ZielonoZoltoCzerwoni........Wisła Szczucin!!!
|
Do góry |
|
|
Meine Administrator
Dołaczył: 15 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 454 Skąd: Szczucin - Pom
|
Napisana 21 paYdziernika 2005 o 20:17 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Nie nie mam Ci nic za złe Jawor, tak tylko pytam. Bo troche mnie to zdziwiło...
swistak napisał:
Niewiesz dlaczego Fabio?? z prostej przyczyny bo pisze głupoty!!!! i to dlatego go obrażają
|
|
|
Świstak Twoim zdaniem to, że Mistrz Gry uważał, że Professor robi sobie jaja jest jakoś głupotą?? Przecież mógł tak stwierdzić, przecież nie każdy wie, że Tuchovia chce z nami się zaprzyjaźnić (spodziewałbyś się tego?). Mógł tak napisać...
|
Do góry |
|
|
MKI3 Trampkarz m3odszy
Dołaczył: 30 lipca 2005
Status: Niedostępny Posty: 6
|
Napisana 22 paYdziernika 2005 o 18:24 | IP z którego się zalogował
|
|
|
a rzecz sobie co chcesz...
i własnie musze cie zmartwic bo MKI nie jest najodpowiedniejsza osoba do tego tylko jedną z odpowiednich...
..
Ty sowa czy jak Ci tam.Po c**ja sie udzielasz w sprawach w których nie masz wogole pojecia???A kto wg Ciebie jest odpowiednia???Co wy macie wogole do gadania!!!!!Zreszta temat zgody i uklady przez internet jest kozacki....Moze z Pogoni Szczecin napisze ktos wam posta o ukladzie a wy sie bedziecie podniecali...Zastanówcie sie bo niezle sie ośmeszacie.Koniec k***a tematu.
Zmieniony przez MKI3 o 30 grudnia 1899 o 00:00
__________________ BARBARIANS'99
|
Do góry |
|
|
professor Trampkarz m3odszy
Dołaczył: 15 paYdziernika 2005
Status: Niedostępny Posty: 2 Skąd: Tuchów
|
Napisana 22 paYdziernika 2005 o 19:01 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Ja doskonale rozumiem wasze opinie .wiem ze przez tak zwany internet zadnej zgody czy ukladu sie nie zalatwi. co do moich wpisów na forum tuchovii : chcialem szukac ludzi chętnych do naszych ultras takze na forum a jak sami zauwazyliscie odpowiedzi nie bylo za wiele..... więc skoro na forum lks nie znajde wiernych kibiców wiec bede pytal ludzi na ulicy. sami widzicie na forum tuchovii co oni reprezentują na forum. wiem ze tak od zaraz nie poda sie dloni na zgode - w koncu kosa to kosa. ale ja tej kosy nie chce. nie wyobrazam sobie zeby nasza ekipa siedziała na meczu z unią, a byla przeciw Wam. ta ekipa którą zbieramy bedzie z wami i unią a na reszte tych co na was źle piszą srajcie bo to zwykli netowi napinacze. prosze o dalsze opinie . Pozdro
|
Do góry |
|
|
GBTAPBT Trampkarz starszy
Dołaczył: 17 sierpnia 2005
Status: Niedostępny Posty: 58 Skąd: WOLNOŚCI
|
Napisana 23 paYdziernika 2005 o 01:09 | IP z którego się zalogował
|
|
|
ZASTANòWCIE SIĘ DOBRZE DZIĘKI KOMU MAMY TAKIE KONTAKTY Z UNIĄ. NIE MòWIĘ O MAŁOLATACH. KIEDY WY MòWILIŚCIE DO OJCòW KAKO, ONI BIEGALI Z PRAWDZIWYMI UNISTAMI PO ULICACH. PRZEMYŚLCIE TO CO NAPISAŁEM I PRZYNAJMNIEJ ICH USZANUJCIE BO IM SIĘ TO NALEŻY.
POZDRO DLA BB 99
|
Do góry |
|
|
felipe Trampkarz m3odszy
Status: Niedostępny Posty: 17 Skąd: Rynek
|
Napisana 23 paYdziernika 2005 o 19:01 | IP z którego się zalogował
|
|
|
NIEBEDZI ZADNEGO UKŁADU ANI ZGODY Z TUCHOVIA.JEST UKŁAD Z UNIA I TAK
ZOSTANIE.O ZGODACH I UKŁADACH NAPEWNO NIE WY BEDZIECIE MIELI COS DO
GADANIA I NIE NA FORUM.POZDRO UNIA TARNòW
|
Do góry |
|
|
Koociej Redaktor naczelny
Dołaczył: 09 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 630 Skąd: Kraków / Szczucin
|
Napisana 24 paYdziernika 2005 o 09:16 | IP z którego się zalogował
|
|
|
GBTAPBT - mam pytanie co mam przemysleć i komu co się należy? Kto kiedy mówił "KAKO"? Kto biegał z Unistami?
Napisz o kim ty mówisz... bo nie łapię cię nic a nic........
Zmieniony przez Kościej o 30 grudnia 1899 o 00:00
__________________ Wis3a Szczucin - Duma Ma3opolski - Chwa3a Powiola
|
Do góry |
|
|
SOWA Zablokowany
Dołaczył: 20 paYdziernika 2005
Status: Niedostępny Posty: 86
|
Napisana 24 paYdziernika 2005 o 14:10 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Cytuj:
Ty sowa czy jak Ci tam.Po c**ja sie udzielasz w sprawach w których nie masz wogole pojecia???A kto wg Ciebie jest odpowiednia???Co wy macie wogole do gadania!!!!!Zreszta temat zgody i uklady przez internet jest kozacki....Moze z Pogoni Szczecin napisze ktos wam posta o ukladzie a wy sie bedziecie podniecali...Zastanówcie sie bo niezle sie ośmeszacie.Koniec k***a tematu. |
|
|
Uważam ze mam pojęcie, dlatego sie udzielam w tych sprawach, a z tego co ty napisałeś wcale nie wynika ze ty też je masz. To że ktoś jeździ na mecze, robi zadymy itp. nie oznacza wcale że ma o tym pojęcie...
Kto wg mnie jest odpowiednią osobą? Na pewno nie on sam i nie on jeden, kimkolwiek by on nie byl, dlatego napisałem ze jest jedną z odpowiednich. Chyba zdajesz sobie sprawe ze nikt jeszcze samemu niczego nie osiągnął. I gdyby nawet powiedzial, zadecydował czy co tam jeszcze, że np bedzie jakaś zgoda czy układ to znajdą sie tacy którzy sie z tym mogą nie zgodzić, i nie mówie tu o małolatach ale o tych którzy "byli" na wielu "meczach". i oni tez chca mieć cos do powiedzenia.
A do gadania mamy tyle że jesteśmy grupą i sam nikt nie powinien decydowac. A znajac "naszych" nikt by pewnie nawet i tak o tym nie pomyslał zeby samemu cos "zarzadzic" w takich sprawach. A u was jak jest? jedna osoba decyduje? chyba nie - tylko kilka (albo nawet kilkanascie) "odpowiednich".
Szanowac nalezy każdego kibica, bo z sześćdziesieciu moze sie zrobic pięciu.
I to nie jest temat "zgody przez internet" czy cos takiego i nikt tak tego nie traktuje oprócz ciebie. Koles z tuchowa wysunął przypuszczenie, zastanawia sie, poddaje pod dyskusje, wyraza chęć stworzenia jakiegos układu z nami.... wiec mu odpowidamy co o tym myslimy, wyrazamy swoje opinie... i niezleznie od tresci tych postów i tak wszytsko zweryfikuje "boisko".
I ile razy nie zaglądnął bym na jekies forum czy ksiege gosci zawsze przy wpisach barbarians jest tekst zeby sie nie napinac w internecie. I nie ważne czy temat dotyczy kibiców, czy jakichs innych kwiatków. Czy barbarians wszytsko uwaza za napinanie...? Przeciez nikt na tym forum nie napisal ze najtwardszym chuliganem i ze wszystkim wpierniczi!
i nikt inny nie zna chyba lepiej sytuacji na linii szczucin-tuchów niz my sami, wiec twoje opinie barbarians na ten temat nie musza byc wcale brane pod uwage, tym bardziej ze i tak nic konkretnego nie napisales.
A co do pogoni szczecin - własnie najlepszym rozwiazaniem w sprawie ewentualnej zgody czy kosy byłby chyba internet...albo pierwszym krokiem, bo chyab nikt by nie jechal na drugi koniec Polski.
pozdrawiam
__________________ od jutra kibicuje innej druzynie
|
Do góry |
|
|