banan Junior
Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 197
|
Napisana 27 paYdziernika 2005 o 12:15 | IP z którego się zalogował
|
|
|
hmmmm no wiec piszac o dziale VIDEO mialem na mysli mniej wiecej cos takiego jak dwa filmiki pt. "Azbestowa Horda 2005! wyk. Banan Szczucin" oraz "Wisła Szczucin ULTRAS amatorski filmik ktory sam zrobilem" czy nawet zwykły wycinek "Wisła Szczucin - dabrovia RACE" na moim serwerze www.members.lycos.co.uk/bananx/filmiki:%20)/ &nbs p; (reszta filmikow to rozne bajery robione z nudow nie zwracajcie uwagi:P ) a jesli chodzi o dział nasze fotki chodzilo mi mniej wiecej o cos w stylu (podam na przykładzie): www.members.lycos.co.uk/bananx/ dział: "NASZE FOTKI i FILMIKI (przykłady)" - "fotki kibiców" oraz cos w stylu własnych wymyslonych fotek zwiazanych z WISEłKA np.ciekawa smieszna lub zaskakujaca fotka z szalikiem, (pomysl jak wygladałbys ty! stojac z szalikiem WISEłKI na szczycie naszego mostu:D hehe;) ), mam nadzieje ze mniej wiecej wyjasnilem tobie FARAON oraz tobie GBTAPBT czy wszystkim innym fanom WISELKI o co mi mniej wiecej chodzilo, jesli nie czekam na pytania, jesli natomiast chodzi o CZAT mozna miec umowione godziny czatowania lub poprzez tak zwane "lanczuszki" czy nawet opisy w gg np. "zapraszam na czat" w dzisiejszych czasach wszystko jest mozliwe;) takie jest moje wyjasnienie odnosnie tego tematu jesli sa jakies niejasnosci czekam na pytania i oczywiscie na opinie co o tym myslicie pozrdo ps. sowa przeczytales dokładnie temat i co w nawiasach bylo hmmm? TYLKO WISłA LKS
|