Aktywne tematyAktywne tematy  Pokaż listę użytkowników forumLista użytkowników  Szukaj na forumSzukaj  PomocPomoc
  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Kibice Wisły Szczucin
 Wis3a Szczucin - Forum : Kibice Wisły Szczucin
Temat Temat: Świstak do odpowiedzi. Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Autor
Wiadomość << Poprzedni temat | Następny temat >>
swistak
SuperTyper 2006
SuperTyper 2006

Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny
Napisana 22 czerwca 2005 o 15:56 | IP z którego się zalogował Cytuj swistak

.

Zmieniony przez swistak o 30 grudnia 1899 o 00:00

Meine
Administrator
Administrator

Dołaczył: 15 czerwca 2005
Napisana 22 czerwca 2005 o 16:09 | IP z którego się zalogował Cytuj Meine

Nie o to mi do konca chodziło. Chodziło mi o to, że jednak pisząc, że poprzednie zarządy kradły to oskarżasz takie zarządy jak Czapla, Nowakowski, Ożóg - czyż nie tak? To nie dziw się, że potem inni mają pretensje.

Nie chce żebyś rzucał nazwiskami, ale następnym razem dopisałbys coś jak piszesz zdanie tego typu o poprzednikach: "Co było kiedyś kradli , kradli i jeszcze raz kradli pieniadze z budżetu klubu"...

Do góry Obejrzyj Meine's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Meine Wejdź na Meine's WWW

Koociej
Redaktor naczelny
Redaktor naczelny

Dołaczył: 09 czerwca 2005
Napisana 22 czerwca 2005 o 16:41 | IP z którego się zalogował Cytuj Koociej

swistak napisał:

....Ja nie pisałem o prezesie czapli, czy nowakowskim!!!!! I nie wciskajcie mi kitu ze dawniej nikt nie kradł pieniędzy z klubu!!! .
....I nie nazywaj mnie dzieciakiem mistrzu tylko jak mas zcoś do mnei to przynajmiej powedz kim jestes i będziemy kwita a nie pod pseudo "mistrz gry".
....Bo jak ktos na ciebie by spiewał Zrobimy z Jaworem to co hitler z Zydami" to sam byś kazał ich pałować!!! więc sie sam zasatnów!!!
....i mnie i mojego brata tesh nikt z klubu nie okradł!!!   .

No więc po koleji bo kolegę świstaka widzę że ponosi.

add 1
Jeśli nie pisałeś o Nowakowskim czy Czapli ale o ich poprzednikach to musisz mieć na karku trochę lat by to pamiętać (a tak nie jest co wyjdzie na końcu wpisu). Pamiętaj o tym że to ty rzuciłeś na Forum oszczercze hasła, więc to ty masz się tłumaczyc z tego czy mówisz prawdę czy nie a nie inni którzy żądają od ciebie faktów. Nawet jeśli ktoś ci kiedyś tak naopowiadał to nie daje ci prawa powielać plotek i oszczerstw.

add 2
Jak ma cie nie nazywac dzieciakiem skoro tak się zachowujesz? Może Mistrz ma z lat 40 lub 30 więc większość ludzi na tym forum to dla niego dzieciaki...
Co do przedstawiania się jeśli chciałbyś poznać jego imię to kultura osobista wymaga przedstawic siebia na początek. Jak do tej pory nigdzie nie tego nie widziałem. Więc się uspokój.

add 3
Jasne że nikt nie chce aby tak o nim śpiewano ale tu muszę stanąć w obronie Pana "Dziunka" - świstak - nigdy nie słyszałem o tym żeby Pan "Dziunek" był żydem więc nikt go nie obrażał, więc idąć po toku tojego myślenia nie zabardzo powinien wołac o spałowanie swoich kibiców (chyba że miał inny powód).

add 4
no i na koniec...
Sam się zamotałeś jeśli ciebie i twojego brata nikt nie okradł to skąd ta pewność że ktoś kradł? Co można ukraść nastolatkowi? Piotrek Lechowicz - twój brat - nigdy takich argumentów nie używał. Zresztą ciekawe że się z min nie możesz spotkać.

Na koniec chciałbym zauważyć iż na poczatku myślałem że świstak to mój stary dobry kolega ale coś mi nie pasowało teraz mam jasność. Widać w Szczucinie Świstaków jak mrówków - nikogo nie obrażając.

Silno-Reki
Trampkarz starszy
Trampkarz starszy

Napisana 22 czerwca 2005 o 17:28 | IP z którego się zalogował Cytuj Silno-Reki

Bardzo sensowne argumenty - Kościej - na twoim miejscu świstak przeprosiłbym i myślał przed następną wypowiedzią na taki temat.

swistak
SuperTyper 2006
SuperTyper 2006

Napisana 22 czerwca 2005 o 18:42 | IP z którego się zalogował Cytuj swistak

.

Koociej
Redaktor naczelny
Redaktor naczelny

Dołaczył: 09 czerwca 2005
Napisana 23 czerwca 2005 o 11:28 | IP z którego się zalogował Cytuj Koociej

W 2 argumencie jak to nazywasz nic nie napisałem że nie wiem kim jesteś napisałem że nie widziałem abyś się gdzieś przedstawił. Chyba nie za bardzo rozumiesz co sie do ciebie pisze a co gorsza co ty piszesz.
Skąd niby ty wiesz o fakcje że w "pefnym" okresie gineły pieniądze?
Pewnie wiesz nawet w jakim okresie skoro go określiłeś jako "pefne" a skoro wiesz kiedy to "pefnie" wiesz kto był wtedy w zarządzie no nie?
Swietnie i pewnie zawsze kiedy Panu "Dziunkowi" zrobi się głupio ma dzwonić na Policję i mówic do nich aby pałowali kibiców Wisły?
Do Piotrka nigdy nic wielkiego nie miałałem zawsze w był w porządku (no nie licząc czasu gdy były negocjacje na temat jego przejścia do Metalu, wtedy było różnie ale nieważne). Dla Fasoli szacuneczek. A tobie jak widać do jego poziomu jeszcze brakuje...

Silno-Reki
Trampkarz starszy
Trampkarz starszy

Napisana 23 czerwca 2005 o 11:59 | IP z którego się zalogował Cytuj Silno-Reki

swistak napisał:
Nie powiem nazwiskami bo na to nie am dowodów Fabio!!!

Świstak a jak się poczułbyś jakby ktoś napisał że Lechowicz to złodziej ale nie powiem który bo nie mam dowodów?!

Zmieniony przez Silno-Ręki o 30 grudnia 1899 o 00:00

Jacek Czapla
Trampkarz m3odszy
Trampkarz m3odszy

Dołaczył: 23 czerwca 2005
Napisana 23 czerwca 2005 o 13:06 | IP z którego się zalogował Cytuj Jacek Czapla

Właśnie przecztałem ten ciekawy temat i wypowiedzi. Więc jestem złodziejem? Okradałem Klub? Możesz mi może powiedzieć ile ukradłem? Dlaczego nie przyjdziesz do mnie i nie powiesz mi prosto w oczy, to co pleciesz na Forum? Z tego co przedmówcy napisali, to Świstaku Tropicielu Tajemnic, jesteś bratem Piotrka Lechowicza? Kolego drogi, Świstaku Wszystko wiedzący, pisz przeprosiny, dobrze ci radzę.

swistak
SuperTyper 2006
SuperTyper 2006

Napisana 23 czerwca 2005 o 14:38 | IP z którego się zalogował Cytuj swistak

.

Czita
Trampkarz starszy
Trampkarz starszy

Napisana 23 czerwca 2005 o 14:40 | IP z którego się zalogował Cytuj Czita

Świstak daj sobie już spokój nie pisz już wiecej takich głupot bo to jest mało ważne i przeprosiny by się zdały :)
Do góry Obejrzyj Czita's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Czita

<< Poprzednia Strona z 3 Następna >>
  Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Wersja do druku Wersja do druku

Skocz do