Autor |
|
swistak SuperTyper 2006
Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 347 Skąd: Szczucin/ PoM
|
Napisana 23 grudnia 2005 o 10:48 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Bo ty jestes materialista!!! Interesuje cie tylko kasa i nic więcej. A przeciesz wiadomo ze jak Lechu przyjdzie do wisełki to będzie duże wzmocnienie, ale ty tylko kasa i kasa. Pewnie dlatego, że to był twój transfer i zapewne chcesz aby sie udał w 100%, ale niestety..... nie poszło to po twojej mysli!!!!!
|
Do góry |
|
|
Koociej Redaktor naczelny
Dołaczył: 09 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 630 Skąd: Kraków / Szczucin
|
Napisana 23 grudnia 2005 o 11:11 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Mnie interesuje kasa? Chyba pomyliłeś osoby - koleś........ spytaj starszych kolegów ile się do tej zabawy dokłada.........
__________________ Wis3a Szczucin - Duma Ma3opolski - Chwa3a Powiola
|
Do góry |
|
|
swistak SuperTyper 2006
|
Napisana 23 grudnia 2005 o 11:34 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Przeciesz sam chciałeś się bawić. Nikt Cię do tego nie zumszał. To o co Ci teraz chodzi, że dokładałeś?? ale.. to już inny temat jest.
|
Do góry |
|
|
Koociej Redaktor naczelny
Dołaczył: 09 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 630 Skąd: Kraków / Szczucin
|
Napisana 23 grudnia 2005 o 12:05 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Jasne sam chciałem ale nie pisz mi tu że interesuje mnie tylko kasa, bo tak pisząc albo mnie oskarżasz albo siebie dyskredytujesz....... I powiedz mi co to ma wspólnego z transferem Piotrka?
Zmieniony przez Kościej o 30 grudnia 1899 o 00:00
__________________ Wis3a Szczucin - Duma Ma3opolski - Chwa3a Powiola
|
Do góry |
|
|
swistak SuperTyper 2006
|
Napisana 23 grudnia 2005 o 12:25 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Chodzi mi o to, że tylko TY mówisz o tych 4000 zł, o których wiekszość wie. wyglada to tak jak by ci tylko na kasie zależało!! Nie oskarżam cie o nic, tylko tak to wygląda jak napisałem wyżej.
|
Do góry |
|
|
Mistrz Gry Trampkarz starszy
Dołaczył: 10 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 80 Skąd: Szczucin
|
Napisana 28 grudnia 2005 o 13:33 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Tak czytam i się zastanawiam kto tu zwariował. Z tego co pamiętam to Piotrek aż cały dygotał by odejść z klubu. Bardzo mu na tym zależało. Interweniował nawet jego ojciec, chyba u Czapli, by nie robił problemów. Sprzedano go za 7000 zł, GOTòWKĄ, (tak pisało w gazetce którą Kościej dawno temu wydrukował, zwała się bodajże "Wiślacka" lub "Wiślak"). By obronić interesy klubu, ówczesny zarząd wprowadził zapis mówiący o tym że Wisła ma otrzymać nie mniej niż 4000zł od następnego transferu Lechowicza. Zarząd miał prawo tak sądzić. W końcu sprzedawał zawodnika za 7 tysięcy, można było sądzić że, za rok, dwa cena jego skoczy do 10 czy 12 tysięcy. Śmiem sądzic że, nikomu do głowy nie przyszło w tym czasie aby Piotrek miał jeszcze kiedyś grać w Wiśle. Tym bardziej nie przyszło do głowy to że Metal go odda, za darmo...
Ps. Pamietam też wypowiedzi zawodników po jego odejściu. Kilku jest do tej pory. ŻADEN nie był smutny, ŻADEN nie żałował decyzji zarządu. Słychać było zdania "oczyści się atmosfera", " wprowadzał nerwowość", i takie tam w tym stylu. Ciekawe czy teraz sie cieszą? Może zmienili zdanie? Ciekawe...
__________________ Naprzód psy! Chcecie żyć wiecznie?!
|
Do góry |
|
|
jawor Senior
Status: Niedostępny Posty: 274 Skąd: Bloki:)
|
Napisana 29 grudnia 2005 o 22:49 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Bierz to pod uwage Mistrzu Gry że od tego czasu skład też sie zmienił ale Lechowicz w Wiśle to jak najbardziej wzmocnienie ale fajnie by było jakby Wisła na jednym transferze poprzestała
__________________ ZielonoZoltoCzerwoni........Wisła Szczucin!!!
|
Do góry |
|
|
Faraon Junior
Dołaczył: 16 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 171
|
Napisana 30 grudnia 2005 o 13:27 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Jak to Jawor, nie chcesz więcej wzmocnień w Wiśle, czy to tylko błąd w druku??
|
Do góry |
|
|
jawor Senior
Status: Niedostępny Posty: 274 Skąd: Bloki:)
|
Napisana 31 grudnia 2005 o 16:34 | IP z którego się zalogował
|
|
|
przepraszam pomyłka poprawiam sie nie poprzestała
Zmieniony przez jawor o 30 grudnia 1899 o 00:00
__________________ ZielonoZoltoCzerwoni........Wisła Szczucin!!!
|
Do góry |
|
|
Gruby Perez Zablokowany
Dołaczył: 06 stycznia 2006
Status: Niedostępny Posty: 32
|
Napisana 07 stycznia 2006 o 10:56 | IP z którego się zalogował
|
|
|
umowa jak to umowa miała pewnie wiele niejasnosci lub tez zadna ze stron nie zadbala o szczególy i nie rozważyla wszystkich sytuacji (o ktorych pewnie wtedy nie myslano) i teraz ktoś na tym skorzysta a ktos straci.
A co do lechowicza... kiedys jak gral w wisle to moglo mu sie w czasie meczu powiedziec : "piotrek, masz tu piłke i strzel gola" - i nie wazne czy grał w ataku, pomocy czy w obronie- za chwile gol byl. A teraz, ja nie wiem, nie widziałem go w akcji przez pare lat i wiekszosc z was tez pewnie nie. I tez nie slyszalem zeby sie w metalu jakos wyróznial (bo gdyby tak było to metal by mu nie pozwolił chyba odejsc, przynajmniej do wisly). Wiec nie podniecajcie sie tak znowu, zebys cie sie nie zawiedli, bo teraz to całkiem inna druzyna jest i calkiem inny zawodnik i inne rzeczy ma na głowie. Bo co innego jak sie ma lat 20 i tylko piłka w głowie a co innego... I tym optymistycznym akcentem chcialbym zakonczyc mój wzwód.
__________________ 500 ml
|
Do góry |
|
|