Aktywne tematyAktywne tematy  Pokaż listę użytkowników forumLista użytkowników  Szukaj na forumSzukaj  PomocPomoc
  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Kibice Wisły Szczucin
 Wis3a Szczucin - Forum : Kibice Wisły Szczucin
Temat Temat: Zapodawac projekty KOSZULEK na wiosne! Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Autor
Wiadomość << Poprzedni temat | Następny temat >>
jawor
Senior
Senior

Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny
Napisana 25 lutego 2006 o 16:01 | IP z którego się zalogował Cytuj jawor

A do kiedy trzeba by było dawać kase??

Wislak1990
Junior
Junior

Dołaczył: 10 lutego 2006
Napisana 25 lutego 2006 o 17:02 | IP z którego się zalogował Cytuj Wislak1990

Ja sie pisze na 1 sztuke ;) tylko powiedz banan kiedy trzeba dac kase i niemwiecej na kiedy beda zeby nie było tak jak ze wczesniejszymi koszulkami........... pozdro ;)

banan
Junior
Junior

Napisana 25 lutego 2006 o 18:01 | IP z którego się zalogował Cytuj banan

kase jaknajwczesniej jak uzbieram 15osob skladam zamowienie wiec wszystki zalezy od was narazie mam 3 osoby

Gruby Perez 2
Trampkarz m3odszy
Trampkarz m3odszy

Dołaczył: 23 lutego 2006
Napisana 26 lutego 2006 o 06:19 | IP z którego się zalogował Cytuj Gruby Perez 2

hmmmm... tak sie "przysłuc**je" tej dyskusji i doszedłem do wniosku ze wy nie wiecie czego chcecie, oprócz jednego - chcecie miec koszulki (jakby to koszulka decydowala o tym czy ktos jest kibicem czy nie). niewazne jakie, byle tylko miec. Jedni podsuwają pomysl zeby z przodu byl herb z tyłu tylko napis wisla szczucin, drudzy ze napis wisła i azbestowa horda, inni ze jeszcze hooligans, jeszcze inni ze koszulka powinna byc trojkolorowa...

Moze najpierw zastanowcie sie po co wam ta koszulka? Czy chcecie w nich dopingowac pilkarzy na meczach; czy chcecie byc chuliganami wisły czy chceciepo prostu zeby was identyfikowano z grupa kibiców wisly o nazwie "azbestowa horda", bo te wasze projekty to taki mix powyzszych.

Wyobrazcie sobie ze kilkadziesiat osób w czarnych koszulkach stoi na trybunach obok siebie - co to pogrzeb? z kolei trojkolorowe bylyby dobre ale tylko na stadionie, bo jakby ktos chcial chodzic "na codzien" w takich jaskrawych, rzucajacych sie w oczy kolorach to nie wyglada zbyt przyjemnie... No w czarnych akurat mozna by chodzic nie tylko na mecze mecze.

no i chyba po raz pierwszy sie zgadzam  z r. koscielniakiem ze z tyłu powinien byc napis azbestowa horda (troche wyrazniejsza czcionka) a z przodu wisla szczucin (albo wisla ze szczucina:D), a ta pieść juz chyba gdzies widzialem (zeby nie "odgapiac"). Tylko te napisy powinny byc wieksze i grubszą bialą czcionką zeby zminimalizować tą czerń i kolor jakis powinien tez byc.
...i nie panikujcie tak z tymi koszulkami bo zima do połowy marca (pierwszy mecz 16 marca z goslawicami)

pozdro all

dodalem troche kolorow do waszych projektow

Zmieniony przez Gruby Perez 2 o 30 grudnia 1899 o 00:00

banan
Junior
Junior

Napisana 26 lutego 2006 o 11:50 | IP z którego się zalogował Cytuj banan

gruby...przysluc**jesz sie przysluc**jesz a sam kur*a narzekasz ze czcionka nie taka ze to ze tamto...nie pasuje ci - nikt ci nie kaze jej kupowac, ja na ten szary projekt mam juz 6 osob czekam na wiecej

Gruby Perez 2
Trampkarz m3odszy
Trampkarz m3odszy

Napisana 26 lutego 2006 o 12:54 | IP z którego się zalogował Cytuj Gruby Perez 2

no to k***a człowieku zrozum ze projekt wyglada calkiem inaczej niz bedzie wygladałš ta koszulka. w rzeczywistosci to nie bedzie mozna odczytac co tam jest napisane i co reprezentujesz tylko bedzie cos nasrane na biało. i nie pisz ze kto ma wiedziec ten wie bo jesli tak to wogole po co napis. Wszyscy maja widziec i czytac z daleka, a nikt nie bedzie ci podchodzil pod nos i czytal co masz napisane na koszulce. napis azbestowa horda w takiej postaci jaki jest teraz, bedzie zbyt malo czytelny, czcionka powinna byc grubsza, wyrazniejsza i litery szersze, bo ciezko bedzie cos zobaczyc.

nie mam pod reką innej czcionki wiec nie podałem propzycji zamiany

Zmieniony przez Gruby Perez 2 o 30 grudnia 1899 o 00:00

Wislak1990
Junior
Junior

Dołaczył: 10 lutego 2006
Napisana 26 lutego 2006 o 13:57 | IP z którego się zalogował Cytuj Wislak1990

Gruby Perez 2 moze twój projekt nie jest zły ale to nie zmienia nic ze ty jestes poje***y :] A jak sobie nie dowidzisz to sobie załatw okularki no a jak juz masz to lepsze.....!! A projektów juz nie trzeba bo juz jest wybrany!! pozdro;)

banan
Junior
Junior

Napisana 26 lutego 2006 o 14:00 | IP z którego się zalogował Cytuj banan

nadruk jest w postaci umo-podobnej oczywiscie nie wiem jak dokladnie bedzie on wygladal ale jesli wykonawca mial jakies zastrzezenia to pisal mi na maila bo nie jedna rozmowe z nim przeprowadzilem, ale powtarzam po raz kolejny gruby...i inni jesli nie chcecie nosic takich koszulek JA WAS KUR*A NIE ZMUSZAM DO ZAKUPU !!! kto jest chetny na taka, pisze mi ze jest chetny i tyle! jesli nie pasuje zbierz innych 15osob zrob wlasny projekt i masz problem z glowy !! bedziesz sie bujał w koszulce zaprojektowanej przez siebie samego i finito! pozdro ps. wislak 1990-kim jestes wal na gg6248067

samael
Trampkarz m3odszy
Trampkarz m3odszy

Dołaczył: 21 lutego 2006
Napisana 26 lutego 2006 o 22:06 | IP z którego się zalogował Cytuj samael

a kto Ci gruby perez powiedzial ze ten projekt bedzie inaczej wygladal, twoj projekt, przynajmniej mi sie spodobal, chociaz to jest raczej przerubka mojego :) pozatym banan niejednokrotnie, wyraznie napisal - kto niechce koszulki, kupowac nie musi :) pozdro600
Do góry Obejrzyj samael's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez samael

Gruby Perez 2
Trampkarz m3odszy
Trampkarz m3odszy

Napisana 27 lutego 2006 o 00:00 | IP z którego się zalogował Cytuj Gruby Perez 2

Wislak1990 napisał:
Gruby Perez 2 moze twój projekt nie jest zły ale to nie zmienia nic ze ty jestes poje***y :] A jak sobie nie dowidzisz to sobie załatw okularki no a jak juz masz to lepsze.....!! A projektów juz nie trzeba bo juz jest wybrany!! pozdro;)

naprawde respekt,   nie chce mi sie na to w ogóle odpowiadac.

<< Poprzednia Strona z 10 Następna >>
  Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Wersja do druku Wersja do druku

Skocz do