Napisana 27 czerwca 2005 o 18:51 | IP z którego się zalogował
|
|
|
swistak napisał:
Nie wiecie za co macie pecha!!!! A ja wam nie powiem, chociasz wiem. |
|
|
haha no to mamy wielkiego pecha...... "Swistak Tropiciel Tajemnic" (jak go nazwał ktoś z forumowiczów) wie oczywiście wszystko, ale nam nie powie (hehe) i pięknie nam to zakomunikował! haha
swistak napisał:
Nie musze liderować!!!! Ale po co to komu wiedzieć za co??? Ktoś dostał i już a ty Mistrzu wiesdz sam sie ośmieszasz!!!! Ja duzo prawdy pisze np . Dzięki mnie dowiedzieliscie sie ze Robert Nowakowski miał kontuzje!!! Mistrzu sam nawet nei wiedziałeś co sie dzieje z tym zawodnikiem!!! Tylko aj wykazałem inicjatywe z forumowiczów i dowiedziałem sie co i jak z "Melonem" wiec wara ode mnie!!!! Azbestow_Horda nie znam Goszkowicza!!!! więc nie mam nic z nim wspólnego!!! |
|
|
Swistak ale się tym podniecasz. Przecież nie tylko TY z forumowiczów wiedziałeś o kontuzji Melona. I dużo osób by się dowiedziało z różnych źródeł co się dzieje z Melonem, bo chyba to nie była strzeżona wiadomość.... bez Twojej "inicjatywy"...
Dobra ale wracając do tematu za co dostali te mandaty (bo chyba w końcu nikt konkretnie nie napisał? ja też w sumie żadnych konkretów nie będe podawał...). To przecież za same picie alkoholu na planatch, przejście przez ulice nie przez pasy czy rzucanie z okien autobusu jakis śmieci można dostać mandat co nie? Oczywiście tutaj podaje przykłady i nie pisze, że nasi kibice tak robili - bo tego nie wiem... ale mogli tak robić... tak mi się wydaje... i za to już mandaty się mogą sypać.....
|