Autor |
|
Meine Administrator
Dołaczył: 15 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 454 Skąd: Szczucin - Pom
|
Napisana 28 czerwca 2005 o 13:07 | IP z którego się zalogował
|
|
|
WOLF napisał:
Fabio_Aurelio napisał:
Tak jest! O tym ja też pisałem wcześniej. Zgadzam się w 100%.
Kto to wymyśla? No chyba za doping są odpowiedzialni Ci co narzucają w trakcie meczu co inni mają śpiewać. To chyba są 3-4 ludzie, którzy to robią... I Ci panowie muszą przestać nadawać innym te przyśpiewki i jeszcze pasowało by powiedzieć dla jasności przed danym meczem, żeby takiej żenady nie odgrywać. Bo chyba w AH jest mniejszość takowych antysemitów itd... i ta mniejszość niech się dostosowuję do reszty.
|
|
|
Jak ja Ci się k***a dosstosuję do reszty to k***a pożałujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Oj tak, już żałuje... Szkoda, że nie dostosujesz się (bo tak odczytałem Twój post... nie wiem czy trafnie), czyli nadal doping z faszyzmem typu "Szczucin misto Hitlera" - żenada.....
|
Do góry |
|
|
AzbestPsychoFan Trampkarz m3odszy
Dołaczył: 10 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 34
|
Napisana 28 czerwca 2005 o 13:34 | IP z którego się zalogował
|
|
|
"Szczucin miasto Hitlera"
Świetne hasło panowie hitlerowcy. Już kiedyś inni hitlerowcy byli w Szczucinie ale mówili w innym języku niż Wy, ale co tam! Dla prawdziwej przyjaźni nie byłoby barier językowych. Nie byłoby i nie było, przecież dawniej też byli polscy sympatycy furera. Tylko nazywali sie troche inaczej, jak to było? volksdeutsche? Jakby istniała Wisła to też by chodzili na mecze z flagą ze swastyką. Nawet jest w Szczucinie pomnik z tamtych czasów. Może namalujcie na nim hakenkrojca i hasło "Szczucin miastem Hitlera"?
__________________ jem azbest, pije kwas
|
Do góry |
|
|
Mistrz Gry Trampkarz starszy
Status: Niedostępny Posty: 80 Skąd: Szczucin
|
Napisana 28 czerwca 2005 o 15:11 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Dobrze powiedziane, AzbestPsychoFanie.
Notka prasowa w "Krakowskiej" mogła by brzmieć tak: "Na ostatnich Derbach Powiśla, głośnym dopingiem popisała się grupa Volksdeutchów z Szczucina. Głośno skandując swoje przywiązanie do ideologii nazistowskiej, dali świadectwo swojemu ograniczeniu intelektualnemu oraz ignorancji historycznej. Ujawnienie się tej, miejmy nadzieję, ograniczonej liczebnie grupy, zmusi do ujawnienia się tych którzy powiedzą im NIE! Miejmy nadzieję że ci młodzi, głupi chłopcy, nie doprowadzą do ostateczności tych którym bliżej do Szarych Szeregów, Armii Krajowej. Byle tylko nie ujawniły się Sądy Podziemne, Rzeczpospolitej Polskiej, gdzie za zdradę Kraju i Narodu, była tylko jedna kara... "
__________________ Naprzód psy! Chcecie żyć wiecznie?!
|
Do góry |
|
|
|
Napisana 28 czerwca 2005 o 15:47 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Patrz Awantura co kiedyś spotkało jednego z Waszych i to w Szczucinie:
"Podczas okupacji w Szczucinie działały ugrupowania ruchu oporu, prowadzono tajne nauczanie. W 1943 roku żołnierze legendarnego oddziału "Jędrusie" wykonali w Szczucinie wyrok na znienawidzonym, wysługującym się hitlerowcom komendancie powiatowym policji granatowej."
Będziesz mścił?
Dam Ci też rade metodologiczną: nie powołuj się na coś czego nie czytałeś albo nie rozumiesz bo wyjdziesz na debila. A najlepiej to niech się już Wolf wypowiada bo Twoich wypowiedzi nie trzeba nawet komentować. Same sie kompromitują.
|
Do góry |
|
|
|
Napisana 28 czerwca 2005 o 16:16 | IP z którego się zalogował
|
|
|
awantura napisał:
a ty azbest psychiko fanie oczywiscie nie zrozumiales mojego postu!!! Znajdz w zyciu hitlera pozytywne cechy!!!
|
|
|
hmmm....wodzem był beznadziejnym...grafoman...kurdupel...jako malarzz też chyba sie nie sprawdził...chyba nic nie wymyśle...
awantura napisał:
"Podczas okupacji w Szczucinie działały ugrupowania ruchu oporu, prowadzono tajne nauczanie. W 1943 roku żołnierze legendarnego oddziału "Jędrusie" wykonali w Szczucinie wyrok na znienawidzonym, wysługującym się hitlerowcom komendancie powiatowym policji granatowej."
Będziesz mścił? - a to sie dotyczy ciebie, bo od nas nikt nie słuzy hitlerowi. |
|
|
uhuhuuuu.... Wypierasz sie Hilera, nieładnie...uważaj bo Cie z organizacji wyrzucą...
awantura napisał:
ja np popieram niektóre jego idee i nikt mi nie zabroni!!! |
|
|
No cóż, niektórzy sie wstydzą swojej głupoty a inni są z niej dumni. Takie uroki demokracji, ale jak już zbudujesz faszyzm to może wtedy Ci ktoś zabronić...
Zmieniony przez AzbestPsychoFan o 30 grudnia 1899 o 00:00
|
Do góry |
|
|
jawor Senior
Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 274 Skąd: Bloki:)
|
Napisana 28 czerwca 2005 o 22:44 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Przepraszam nie wiem chyba pomyliłem fora czy to k**** jest forum
historyczne czy forum Wisły Szczucin i pisze sie tu o kibicach może
przydałoby sie forum o symaptykach Hitlera ludzie opnujcie sie i nie
wymieniajcie sie wiadomościami o najbardziej pierdol***** języku świata
czyli nie mieckim i o Hitlerze
__________________ ZielonoZoltoCzerwoni........Wisła Szczucin!!!
|
Do góry |
|
|
x-meni Junior
Status: Niedostępny Posty: 173 Skąd: Szczucin
|
Napisana 28 czerwca 2005 o 23:51 | IP z którego się zalogował
|
|
|
AzbestPsychoFan napisał:
a ty azbest psychiko fanie oczywiscie nie zrozumiales mojego postu!!! Znajdz w zyciu hitlera pozytywne cechy!!!
|
|
|
wg mnie sa takie ale i tak nie nalezy o nich mowic...
skonczcie to glupie gadanie... jawor wam dobrze radzi
Zmieniony przez x-meni o 30 grudnia 1899 o 00:00
|
Do góry |
|
|
Silno-Reki Trampkarz starszy
Status: Niedostępny Posty: 51
|
Napisana 29 czerwca 2005 o 15:17 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Z tego co wiem to awantura został z Forum Wisły skreślony więc nie ma co z nim dyskutować, Admini na pewno niedługo się go pozbędą... Sam nie przepadam za żydkami ale do faszyzmu mi daleko.... Nie popieram gestów ani przyśpiewek faszystowskich - kiedyś byłem nawet w takim ruchu RAAF jeśli to cos komuś jeszcze mówi..
__________________ Azbestowa Horda - W3adcy Powiola
|
Do góry |
|
|
Faraon Junior
Dołaczył: 16 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 171
|
Napisana 30 czerwca 2005 o 12:55 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Gadanie wcale nie jest glupie-prowadzony jest spór: Hitler-TAK, czy NIE.....???
Panowie, racja-to gadnie nie ma sensu. Przecież wszyscy wiedzą żę Hitler był czarną kartą histori. I choćby co nie ma szans go wybronić-i prosze mi nie wmawiać że przyśpiewki typu: "Quantanamera Szczucin to miasto Hitlera" mają sens. Pytam się tych którzy to robią-Czym Hitler tak się tobie zaskarbił, CZYM???
|
Do góry |
|
|
WOLF Junior
Dołaczył: 22 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 173 Skąd: WOLNOOCI
|
Napisana 01 lipca 2005 o 15:38 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Mistrz Gry napisał:
Dobrze powiedziane, AzbestPsychoFanie. Notka prasowa w "Krakowskiej" mogła by brzmieć tak: "Na ostatnich Derbach Powiśla, głośnym dopingiem popisała się grupa Volksdeutchów z Szczucina. Głośno skandując swoje przywiązanie do ideologii nazistowskiej, dali świadectwo swojemu ograniczeniu intelektualnemu oraz ignorancji historycznej. Ujawnienie się tej, miejmy nadzieję, ograniczonej liczebnie grupy, zmusi do ujawnienia się tych którzy powiedzą im NIE! Miejmy nadzieję że ci młodzi, głupi chłopcy, nie doprowadzą do ostateczności tych którym bliżej do Szarych Szeregów, Armii Krajowej. Byle tylko nie ujawniły się Sądy Podziemne, Rzeczpospolitej Polskiej, gdzie za zdradę Kraju i Narodu, była tylko jedna kara... "
|
|
|
A słyszałeś synu o NARODOWYCH SIŁACH ZBROJNYCH ??????
Ostatnia komendatura powiatowa w Bielsku- Białej została zlikwidowana w 1956 roku, a ostatni partryzant zamordowany na pomorzu w 1964 roku.!!!!!!!!! A AK złożyło broń już po amnestii w 1947 roku. Zachecam Cie do poczytania o Narodowcach- na prawdę warto!!!!!!!!
__________________ Ojczyzne nie dlatego sie kocha i wielbi, ?e jest wspania3a i wielka, a dlatego, ?e jest Ojczyzn1, tak samo, jak rodziców kocha sie dlatego, ?e s1 rodzicami.
|
Do góry |
|
|