Aktywne tematyAktywne tematy  Pokaż listę użytkowników forumLista użytkowników  Szukaj na forumSzukaj  PomocPomoc
  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Kibice Wisły Szczucin
 Wis3a Szczucin - Forum : Kibice Wisły Szczucin
Temat Temat: Niszcz faszyzm! Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Autor
Wiadomość << Poprzedni temat | Następny temat >>
AzbestPsychoFan
Trampkarz m3odszy
Trampkarz m3odszy

Dołaczył: 10 czerwca 2005
Status: Niedostępny
Napisana 01 lipca 2005 o 15:55 | IP z którego się zalogował Cytuj AzbestPsychoFan

WOLF napisał:

Mistrz Gry napisał:
Dobrze powiedziane, AzbestPsychoFanie. Notka prasowa w "Krakowskiej" mogła by brzmieć tak: "Na ostatnich Derbach Powiśla, głośnym dopingiem popisała się grupa Volksdeutchów z Szczucina. Głośno skandując swoje przywiązanie do ideologii nazistowskiej, dali świadectwo swojemu ograniczeniu intelektualnemu oraz ignorancji historycznej. Ujawnienie się tej, miejmy nadzieję, ograniczonej liczebnie grupy, zmusi do ujawnienia się tych którzy powiedzą im NIE! Miejmy nadzieję że ci młodzi, głupi chłopcy, nie doprowadzą do ostateczności tych którym bliżej do Szarych Szeregów, Armii Krajowej. Byle tylko nie ujawniły się Sądy Podziemne, Rzeczpospolitej Polskiej, gdzie za zdradę Kraju i Narodu, była tylko jedna kara... "

A słyszałeś synu o NARODOWYCH SIŁACH ZBROJNYCH ??????

Ostatnia komendatura powiatowa w Bielsku- Białej została zlikwidowana w 1956 roku, a ostatni partryzant zamordowany na pomorzu w 1964 roku.!!!!!!!!! A AK złożyło broń już po amnestii w 1947 roku. Zachecam Cie do poczytania o Narodowcach- na prawdę warto!!!!!!!!

?? to chyba było troche nie na temat...
Z tego co wiem Twój furer złożył broń już w 1945, i to w nie najlepszym stylu.

jawor
Senior
Senior

Dołaczył: 21 czerwca 2005
Napisana 01 lipca 2005 o 16:52 | IP z którego się zalogował Cytuj jawor

Dajcie sobie spokój z tym Hitlerem gość już nie zyje nie ma co sie nad nim męczyć co zrobił a czego nie 

WOLF
Junior
Junior

Dołaczył: 22 czerwca 2005
Napisana 02 lipca 2005 o 01:13 | IP z którego się zalogował Cytuj WOLF

Tylko pierdolisz w kółko te same smuty - nie wnosisz do dyskusji nic KONSTRUKTYWNEGO. Zamiast zastanowic sie wspólnie co zrobić żeby było lepiej, kłóćmy sie wszyscy !!!!!!!!!!!! Każdy wie, że dlatego śpiewaliśmy te piosenki, bo w Dąbrowie Tarnowskiej jest synagoga i Muzeum Judaistyczne. W czasie II wojny światowej zginęło 6 000 000 Polaków, wieć nikt nie śpiewał o Hitlerze ze wzgledów ideologicznych, a  tylko dlatego że był po paru piwkach. Tylko Ty jeden tego nie możesz zrozumieć. Polecam skargę do Rzecznika Praw Obywatelskich, a w razie gdyby On nie chciał słuchać twoich rewelacji to do Europejskiego Trybunału Praw Człowieka. Wszak to skandal- w środku zjednoczonej Europy 60 lat po wojnie szerzy się faszyzm. Nie można stać bezczynnie, bo znowu runie pokój w Europie- tym razem nie za sprawą NSDAP, SA, WAFFEN SS i WERMACHTU, ale kilku kibiców piłkarskiego klubu V ligi. Rozumiem, że ty nie popełnisz błędu Chambarlaina i Daladiera i nie dasz się wykołować jak wyżej wspomniani w Monachium. Opatrzność rzuciła Cię w to miejsce abyś bronił sprawiedliwości, ludzkiej godności i prawdy. Stoisz sam na szańcach ludzkości, a świat śpi jak przed 70 laty!!!!! Muszę Cię jednak zmartwić!!!!!!!!!!! Nie tak dawno PARLAMENT EUROPEJSKI chciał uchwalić rezolucje mówiącą o "polskich obozach koncentracyjnych" , a w Kongresie USA , co rusz mowa o krzywdzie Niemców wypędzonych przez polskich barbarzyńców w 1945. Tak wieć uważaj bo jak narobisz szumu to może jakis europejski Komisarz do spraw edukacji zjawi się w Szczucinie i wręczy nam nagrode za propagowanie PRAWDZIWEJ historii. A tak w ogóle to może sobie pani Erika Steinbach wymyśli, że należy powrócić do granic z 1943 roku i zasypiając z poczuciem dobrze wykonanego obowiązku względem ludzkości , obudzisz się w Generalnym Gubernatorstwie.........

Widzę, że nie jesteś w ciemie bity wiec zrozum że w Szczucinie niema i nigdy nie było HITLEROWCòW. Są za to kibice Wisły Szczucin, którzy bardzo nie lubią swego lokalnego, derbowego rywala. Tak bardzo go nie lubią, że by go obrazić i poniżyć posuną się nawet do niepoprawnych politycznie przyśpiewek. Jeśli więc dalej będziesz drążył ten temat to odsyłam to dobrej poradnii zdrowia psychicznego. No chyba, że AzbestPsychoFan to jeden z Dąbrowskich fanatyków, który ogladał mecz zza siatki.....................

DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE

WIERNI PO PORAŻCE

WISŁA SZCZUCIN HOOLIGANS

Mistrz Gry
Trampkarz starszy
Trampkarz starszy

Napisana 02 lipca 2005 o 14:20 | IP z którego się zalogował Cytuj Mistrz Gry

Ej, ten post jest już w innym temacie.

Mistrz Gry
Trampkarz starszy
Trampkarz starszy

Napisana 02 lipca 2005 o 14:28 | IP z którego się zalogował Cytuj Mistrz Gry

Wolfi, o co ci chodziło? Ze, nic nie grozi "śpiewakom", bo AK już nie istnieje? A co do NSZ, to ja osobiscie mam ich za zdrajców, jak i większość ludzi w tym kraju. Poza oczywiście fanatykami od Macieja i Romana Giertychów (pierwszy kolaborant komunistyczny, drugi zbiegły pacjent z Tworek).

WOLF
Junior
Junior

Dołaczył: 22 czerwca 2005
Napisana 02 lipca 2005 o 17:06 | IP z którego się zalogował Cytuj WOLF

Mistrz Gry napisał:
Wolfi, o co ci chodziło? Ze, nic nie grozi "śpiewakom", bo AK już nie istnieje? A co do NSZ, to ja osobiscie mam ich za zdrajców, jak i większość ludzi w tym kraju. Poza oczywiście fanatykami od Macieja i Romana Giertychów (pierwszy kolaborant komunistyczny, drugi zbiegły pacjent z Tworek).

Zdrajców??????????????? Co ty dupcysz??????

A pewnie bohaterem jest Tadeusz Komorowski Bór, który wywołał Powstanie Warszawskie nie mające żadnych  szans powodzenia. Albo jeszcze lepiej - Armia Ludowa, czyli banda zdrajców przysłanych przez Stalina, żeby zainstalować władzę komunistyczną w MOJEJ OJCZYŹNIE.  Zresztą kontynuacja AL istnieje do dziś. Czekaj.jak to się nazywa......a już wiem- Sojusz Lewicy Demokratycznej i Socjaldemokracja Polska. Na czele tej drugiej stoi zresztą Marek Borowski. Jego wujek- Jakub Berman był przed wojną głównym delegatem Kominternu na Polskę, synem współwłaściciela czołowej gazety "HAJNT" w Warszawie, wydawanej w języku "jiddisz" i mającej kierunek syjonistyczny, po wojnie zaś był nominalnie wicepremierem PRL, a na prawdę "szarą eminencją" . Drugi wujek Borowskiego-Bermana to Adolf Berman: przed wojną polityk poalej-syjonistyczny w Polsce,po 1945 wysoki funkcjonariusz UB, a po 1948 poseł do parlamentu izraelskiego.  Ciekawe więc jakich zbrodni musiał sie dopuścić ich trzeci braciszek- Józef- że musiał zmienić nazwisko na Borowski???????????????? No i rzeczywiście -Narodowe Siły Zbrojne to sami zdrajcy, bo jak można było walczyć z takimi wspaniałymi Bermanami i innymi....

Pewnie się ucieszysz Mistrzu Gry, jak Ci powiem, żę już niedługo będzie nowa flaga Wisły Szczucin z Białym Orłem ,herbem Brygady Świetokrzyskiej NSZ i hasłem narodowym!!!

A co jeszcze lepsze, to chyba jeden z naszych kibiców zamówił już i odebrał flagę Wisła z krzyżem celtyckim! Zajebioza, nie???

ŻYCIE I ŚMIERŪ DLA NARODU!!!

SLD - KGB!!!

JUŻ NIEDŁUDO ZAMIAST LIŚCI, BĘDĄ WISIEŪ  KOMUNIŚCI!!!

Zmieniony przez WOLF o 30 grudnia 1899 o 00:00

AzbestPsychoFan
Trampkarz m3odszy
Trampkarz m3odszy

Napisana 05 lipca 2005 o 14:15 | IP z którego się zalogował Cytuj AzbestPsychoFan

Wolf --> Na reszcie sie postarałeś no i prosze, piękny post bez bluzgów (ten skierowany do mnie)
Co do kłotni i niekonstruktywności sie zgadzam - Szczucin jest na tyle mały że ciężko sobie na to pozwolić. Dlatego też jestem za pozostawieniem kibicowania w czystej formie. Każda próba dołożenia do tego jakiejkolwiek ideologii zniechęci mniej lub więcej osób a chyba nie tędy droga.

Mistrz Gry
Trampkarz starszy
Trampkarz starszy

Napisana 06 lipca 2005 o 15:29 | IP z którego się zalogował Cytuj Mistrz Gry

Wolfi, ale ty piszesz głupoty. Ten twój Giertychowsko-Rydzykowski bełkot jest nie do zniesienia. Sypiesz sloganami, mało, tak nienawidzisz komunistów, a używasz ich argumentów. Skoro Bór-Komorowski jest dla ciebie zdrajcą, to pewnie zaraz powiesz że, Armia Krajowa którą dowodził to "Zapluty Karzeł Reakcji"? Po pierwsze staraj sie być konsekwentny w swoich opiniach. Po drugie nie nadymaj się swoim zaściankowym patriotyzmem. Apropo, skoro taki z ciebie patriota, to jak nazwiesz współpracę z okupantem, który wymordował 6 mln obywateli twojego kraju? Ja to nazywam ZDRADĄ. To że, chłopcy z NZS strzelali wcześniej do Niemców i PPR-owców czy PPS-owców, nie czyni z nich od razu Rycerzy Rzeczypospolitej. Skoro tacy z nich byli wspaniali ludzie to czemu wiali przed krasnoarmiejcami? Czemu nie zostali jak prawdziwi patrioci z AK? Czemu by ratować własna skórę, posuneli sie do współpracy z Niemcami? Nawet Armia Krajowa uważała ich za niepewnych i kłopotliwych "sojuszników".

Ze zdradą jest jak z kurewstwem. Raz się skurwisz i kurwą na całe życie pozostaniesz.

ekstremista
Trampkarz m3odszy
Trampkarz m3odszy

Dołaczył: 23 czerwca 2005
Napisana 07 lipca 2005 o 11:56 | IP z którego się zalogował Cytuj ekstremista

Azbestowy psychofanie  mało obchodzi mnie to że wprowadzanie jakiś ideologi cie zniechceci  ,takiego kibica jak ty to nikomu nie bendzie szkoda bo nic nie robisz ograniczasz sie tylko do gadania.

BIAŁY SZCZUCIN!!!!

Do góry Obejrzyj ekstremista's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez ekstremista

Silno-Reki
Trampkarz starszy
Trampkarz starszy

Dołaczył: 21 czerwca 2005
Napisana 08 lipca 2005 o 21:18 | IP z którego się zalogował Cytuj Silno-Reki

Zepsuł mi sie komp i jestem na uchodźstwie.
Jest co poczytać, ale nie zaśmiecajcie innych wątków.
Aha do AzbestPsychoFana i Mistrza Gry - zluzujcie trochę.
Wypowiedzieliście sie na temat i nie jątrzcie teraz. Ja widać większość potępia w Szczucinie faszyzm.  Szkoda tylko że na meczu z Dąbrovią nikt nie podszedł i nie powiedział nic śpiewającym, co Mistrzu a wim że byłeś tam? No a AzbestPsychoFan-a oczywiście tam nie było.......   

Zmieniony przez Silno-Ręki o 30 grudnia 1899 o 00:00

<< Poprzednia Strona z 6 Następna >>
  Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Wersja do druku Wersja do druku

Skocz do