Autor |
|
WOLF Junior
Dołaczył: 22 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 173 Skąd: WOLNOOCI
|
Napisana 12 lipca 2005 o 13:35 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Mistrz Gry napisał:
Wolfi, ale ty piszesz g³upoty. Ten twój Giertychowsko-Rydzykowski be³kot jest nie do zniesienia. Sypiesz sloganami, ma³o, tak nienawidzisz komunistów, a u¿ywasz ich argumentów. Skoro Bór-Komorowski jest dla ciebie zdrajc¹, to pewnie zaraz powiesz ¿e, Armia Krajowa któr¹ dowodzi³ to "Zapluty Karze³ Reakcji"? Po pierwsze staraj sie byæ konsekwentny w swoich opiniach. Po drugie nie nadymaj siê swoim zaœciankowym patriotyzmem. Apropo, skoro taki z ciebie patriota, to jak nazwiesz wspó³pracê z okupantem, który wymordowa³ 6 mln obywateli twojego kraju? Ja to nazywam ZDRAD¥. To ¿e, ch³opcy z NZS strzelali wczeœniej do Niemców i PPR-owców czy PPS-owców, nie czyni z nich od razu Rycerzy Rzeczypospolitej. Skoro tacy z nich byli wspaniali ludzie to czemu wiali przed krasnoarmiejcami? Czemu nie zostali jak prawdziwi patrioci z AK? Czemu by ratowaæ w³asna skórê, posuneli sie do wspó³pracy z Niemcami? Nawet Armia Krajowa uwa¿a³a ich za niepewnych i k³opotliwych "sojuszników".
Ze zdrad¹ jest jak z kurewstwem. Raz siê skurwisz i kurw¹ na ca³e ¿ycie pozostaniesz. |
|
|
Nıe mowlem nıc frajerze o AK tylko personalnıe o Borze- zrozum co czytasz zanım szczekasz!!! jestes tak bezsensownıe glupı ı zamknıety na wszelkıe argumenty, ze koncze dyskusje z Toba. Polecam ksıazke Adama Doboszynskıego "Ekonomıa krwı". Jak przeczytasz to zrozumıesz dlaczego zamıast gınac bezsensownıe w walce z gory skazanej na nıepowodzenıe, lepıej zyc dla przyszlych pokolen........ Jak bysmy mıelı samych takıch madroglowcow-bohaterow jak Ty, to juz nıkt by po Polsku nıe mowıl.
W oparach gazu, gumowych kul - gotowy czekasz, na wroga ruch. Wojna umyslow, napıecıa stan, jeslı wytrzymasz to wygrales juz !
Pozdro dla kumatych........
Zmieniony przez WOLF o 30 grudnia 1899 o 00:00
__________________ Ojczyzne nie dlatego sie kocha i wielbi, ?e jest wspania3a i wielka, a dlatego, ?e jest Ojczyzn1, tak samo, jak rodziców kocha sie dlatego, ?e s1 rodzicami.
|
Do góry |
|
|
Mistrz Gry Trampkarz starszy
Dołaczył: 10 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 80 Skąd: Szczucin
|
Napisana 12 lipca 2005 o 14:20 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Wilczek, jeśli by nasi przodkowie patrzyli tylko na szanse zwycięstwa w powstaniu, to jak myślisz? Które by w ogóle wybuchło? Kościuszki? Listopadowe? Krakowskie? Styczniowe? Któreś ze Śląskich? Które powstanie nam się udało? III Śląskie i Wielkopolskie. Czy byłoby to możliwe bez tych wcześniejszych? Nie wydaje mi się. Ja wiem, jeśli chodzi o Warszawskie, że było niepotrzebne, chybione, źle zorganizowane i przygotowane. Ale przecież mówimy o AK jako takiej, a nie tylko o dowódcach. Dla mnie osobiście kierownictwo AK, poza "Monterem", to niewłaściwi ludzie. Ale nikt z nas nie wie i nigdy się nie dowie, jaką by podjął decyzję na miejscu Bora-Komorowskiego. Nasze dzisiejsze gdybanie mija się z celem. Ponieważ mamy przewagę wiedzy nad nim i jego współpracownikami. Dlatego nazywanie Komorowskiego zdrajcą jest co najmniej świństwem.
Przeczytaj pierwsza wypowiedź http://www.nfow.pl/viewtopic.php?t=696 ja sie z nia zgadzam. To tyle z tego tematu.
O co ci chodzi z tymi gumowymi kulami i gazem? Pewnie o Policję? A niby jacy z nich wrogowie? Wróg, a raczej, przeciwnik, to kibic hooligan przeciwnej drużyny. Policjant to najczęściej taki sam młody chłopak jak my. I Policji raczej nie powinniśmy traktować wrogo. Pewnie ci chodzi o mandaty, przyznane po derbach. To tylko lekcja. Lekcja do przeanalizowania. Na przyszłość nie popełni się takich błędów.
Do farumowiczów którym przeszkadza sprzeczka moja i Wilka.
Nie czytajcie jak was to razi czy wam przeszkadza. My sobie tu dyskutujemy i kłócimy. Jak was to nie dotyczy to są inne tematy. Może dojdziemy do jakiegoś porozumienia, lecz wątpię. Wilk ma swoje poglądy, Mistrz Gry, ma swoje. Raczej się nie zgodzą.
__________________ Naprzód psy! Chcecie żyć wiecznie?!
|
Do góry |
|
|
WOLF Junior
Dołaczył: 22 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 173 Skąd: WOLNOOCI
|
Napisana 20 lipca 2005 o 13:23 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Mistrz Gry napisał:
O co ci chodzi z tymi gumowymi kulami i gazem? Pewnie o Policję? A niby jacy z nich wrogowie? Wróg, a raczej, przeciwnik, to kibic hooligan przeciwnej drużyny. Policjant to najczęściej taki sam młody chłopak jak my. I Policji raczej nie powinniśmy traktować wrogo.
|
|
|
A może byśmy sobie zrobili sztamę z policją???
Ż - E - N - A - D - A !
Zmieniony przez WOLF o 30 grudnia 1899 o 00:00
__________________ Ojczyzne nie dlatego sie kocha i wielbi, ?e jest wspania3a i wielka, a dlatego, ?e jest Ojczyzn1, tak samo, jak rodziców kocha sie dlatego, ?e s1 rodzicami.
|
Do góry |
|
|
ekstremista Trampkarz m3odszy
Dołaczył: 23 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 25
|
Napisana 20 lipca 2005 o 16:08 | IP z którego się zalogował
|
|
|
k***a!!!!!!!!!! mistrz gry co ty piszesz człowieku ,wiem że ty bys zbratał się z policją!!!! jakbys nie wiedział że wielu naszych kumpli siedzi przez tych sk****synów udających stróżów prawa .k***a piernicze takich ludzi jak ty ,co pucujesz się psą ty konfidencie pierniczony .Myślisz że k***a nas interesują mandaty k***a ,człowieku wiem ty sie chwaliłeś pewnie kolegą jak to było spisywanie i filmowanie a potem mandat buhahahahhahhah .CZłowieku to jest normalka ,NOWY SĄCZ ,KROSNO ,TARNòW,TERAZ DĄBROWA NO I CO LEKCJA BUHAHAAHAHAAH JESTEŚ k***a BARDZIEJ SMIESZNY NIŻ ŻAŁOSNY
CH.W.D.P ŚMIERŪ k***oM I FARJEROM NA ZAWSZE WOLNOŚŪ KIBOLOM I ZŁODZIEJOM .S.W.M.P.F TRZYMAJCIE SIĘ
NA ZAWSZE PRZEKLĘCI STADIONOWI KONFIDENCI (MISTRZ GRY)
|
Do góry |
|
|
jawor Senior
Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 274 Skąd: Bloki:)
|
Napisana 20 lipca 2005 o 18:03 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Mistrzu gry rozpierdalasz mnie gdzie ty żyjesz chyba sie z choinki urwałes w 100% ekstremista cie popieram
__________________ ZielonoZoltoCzerwoni........Wisła Szczucin!!!
|
Do góry |
|
|
AzbestPsychoFan Trampkarz m3odszy
Status: Niedostępny Posty: 34
|
Napisana 22 lipca 2005 o 15:56 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Silno-Ręki napisał:
Zepsuł mi sie komp i jestem na uchodźstwie.Jest co poczytać, ale nie zaśmiecajcie innych wątków.Aha do AzbestPsychoFana i Mistrza Gry - zluzujcie trochę. Wypowiedzieliście sie na temat i nie jątrzcie teraz. Ja widać większość potępia w Szczucinie faszyzm. Szkoda tylko że na meczu z Dąbrovią nikt nie podszedł i nie powiedział nic śpiewającym, co Mistrzu a wim że byłeś tam? No a AzbestPsychoFan-a oczywiście tam nie było....... |
|
|
Masz racje, nie wiem co mi odbiło.
Przepraszam wszystkich którzy mogli sie poczuć moimi nieprzemyślanymi wypowiedziami, w szczególności Wolfa, Ekstremiste i oczywiście patrona naszej miejscowości - Adolfa Hitlera.
Więcej sie to nie powtórzy, nie dajmy sie dzielić!
W końcu:
ein volk!
ein reich!
ein furer!
pozdrawiam wszystkich!! 88!!
Zmieniony przez AzbestPsychoFan o 30 grudnia 1899 o 00:00
__________________ jem azbest, pije kwas
|
Do góry |
|
|
|
Napisana 23 lipca 2005 o 14:37 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Czy ktoś na tym Forum umie czytać ze zrozumieniem? To przecierz umiejętność z 1 klasy podstawówki. Żaden z was się tego nie nauczył? Nie mam zamiaru, wam tłumaczyć co znaczy moja wypowiedź, ani o co mi chodziło. Aby ją zrozumieć należy posiadać minimum 100 IQ. Tobie Jawor 87, się dziwię. Myslałem że umiesz czytać, i rozumiesz co czytasz.
Żałośni.
Żałośni.
Żałośni.
W swojej małej piaskownicy. Mali kibice, żałośni huligani. W Szczucinie jest kilku hools z prawdziwego zdarzenia. Zastanawiające jest to, dlaczego jeżdżą na wyjazdy z Unią, a z Wisłą nie chcą? Jak ich spytac to odpowiedź "obciach" jest bardzo łagodna.
Ps. Prosze o riposty ludzi którzy zrozumieli co napisałem i o czym pisałem. Pozostali niech milczą.
|
Do góry |
|
|
jawor Senior
Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 274 Skąd: Bloki:)
|
Napisana 23 lipca 2005 o 15:30 | IP z którego się zalogował
|
|
|
To ty czegos nie rozumiesz rozwaliłeś mnie tymi tekstami o policji i
wszystko dokładnie zrozumiałem. Tylko mi nie mów że policje trzeba
kochać i że policjant ma zawsze racje bo juz w ogóle w ciebie zwątpie.
__________________ ZielonoZoltoCzerwoni........Wisła Szczucin!!!
|
Do góry |
|
|
Faraon Junior
Dołaczył: 16 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 171
|
Napisana 24 lipca 2005 o 11:42 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Spokojnie Mistrzu, Jawor sam nawet raz napisał (cytuję-Jawor): "...często staram sie wypowiadać na każdy temat może czasami mi to nie wyjdzie ale cóż..."- tak że można mu to wybaczyć.
|
Do góry |
|
|
|
Napisana 25 lipca 2005 o 12:37 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Dzięki Faraon. Przywracasz mi wiarę w ludzi.
|
Do góry |
|
|
|
|