Aktywne tematyAktywne tematy  Pokaż listę użytkowników forumLista użytkowników  Szukaj na forumSzukaj  PomocPomoc
  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Kibice Wisły Szczucin
 Wis3a Szczucin - Forum : Kibice Wisły Szczucin
Temat Temat: Niszcz faszyzm! Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Autor
Wiadomość << Poprzedni temat | Następny temat >>
WOLF
Junior
Junior

Dołaczył: 22 czerwca 2005
Status: Niedostępny
Napisana 12 lipca 2005 o 13:35 | IP z którego się zalogował Cytuj WOLF

Mistrz Gry napisał:
Wolfi, ale ty piszesz g³upoty. Ten twój Giertychowsko-Rydzykowski be³kot jest nie do zniesienia. Sypiesz sloganami, ma³o, tak nienawidzisz komunistów, a u¿ywasz ich argumentów. Skoro Bór-Komorowski jest dla ciebie zdrajc¹, to pewnie zaraz powiesz ¿e, Armia Krajowa któr¹ dowodzi³ to "Zapluty Karze³ Reakcji"? Po pierwsze staraj sie byæ konsekwentny w swoich opiniach. Po drugie nie nadymaj siê swoim zaœciankowym patriotyzmem. Apropo, skoro taki z ciebie patriota, to jak nazwiesz wspó³pracê z okupantem, który wymordowa³ 6 mln obywateli twojego kraju? Ja to nazywam ZDRAD¥. To ¿e, ch³opcy z NZS strzelali wczeœniej do Niemców i PPR-owców czy PPS-owców, nie czyni z nich od razu Rycerzy Rzeczypospolitej. Skoro tacy z nich byli wspaniali ludzie to czemu wiali przed krasnoarmiejcami? Czemu nie zostali jak prawdziwi patrioci z AK? Czemu by ratowaæ w³asna skórê, posuneli sie do wspó³pracy z Niemcami? Nawet Armia Krajowa uwa¿a³a ich za niepewnych i k³opotliwych "sojuszników".

Ze zdrad¹ jest jak z kurewstwem. Raz siê skurwisz i kurw¹ na ca³e ¿ycie pozostaniesz.

Nıe mowlem nıc frajerze o AK tylko personalnıe o Borze- zrozum co czytasz zanım szczekasz!!! jestes tak bezsensownıe glupı ı zamknıety na wszelkıe argumenty, ze koncze dyskusje z Toba. Polecam ksıazke Adama Doboszynskıego "Ekonomıa krwı". Jak przeczytasz to zrozumıesz dlaczego zamıast gınac bezsensownıe w walce z gory skazanej na nıepowodzenıe, lepıej  zyc dla przyszlych pokolen........ Jak bysmy mıelı samych takıch madroglowcow-bohaterow jak Ty, to juz nıkt by po Polsku nıe mowıl.

W oparach gazu, gumowych kul - gotowy czekasz, na wroga ruch. Wojna umyslow, napıecıa stan, jeslı wytrzymasz to wygrales juz !

Pozdro dla kumatych........

Zmieniony przez WOLF o 30 grudnia 1899 o 00:00

Mistrz Gry
Trampkarz starszy
Trampkarz starszy

Dołaczył: 10 czerwca 2005
Napisana 12 lipca 2005 o 14:20 | IP z którego się zalogował Cytuj Mistrz Gry

Wilczek, jeśli by nasi przodkowie patrzyli tylko na szanse zwycięstwa w powstaniu, to jak myślisz? Które by w ogóle wybuchło? Kościuszki? Listopadowe? Krakowskie? Styczniowe? Któreś ze Śląskich? Które powstanie nam się udało? III Śląskie i Wielkopolskie. Czy byłoby to możliwe bez tych wcześniejszych? Nie wydaje mi się. Ja wiem, jeśli chodzi o Warszawskie, że było niepotrzebne, chybione, źle zorganizowane i przygotowane. Ale przecież mówimy o AK jako takiej, a nie tylko o dowódcach. Dla mnie osobiście kierownictwo AK, poza "Monterem", to niewłaściwi ludzie. Ale nikt z nas nie wie i nigdy się nie dowie, jaką by podjął decyzję na miejscu Bora-Komorowskiego. Nasze dzisiejsze gdybanie mija się z celem. Ponieważ mamy przewagę wiedzy nad nim i jego współpracownikami. Dlatego nazywanie Komorowskiego zdrajcą jest co najmniej świństwem.
Przeczytaj pierwsza wypowiedź http://www.nfow.pl/viewtopic.php?t=696 ja sie z nia zgadzam. To tyle z tego tematu.

O co ci chodzi z tymi gumowymi kulami i gazem? Pewnie o Policję? A niby jacy z nich wrogowie? Wróg, a raczej, przeciwnik, to kibic hooligan przeciwnej drużyny. Policjant to najczęściej taki sam młody chłopak jak my. I Policji raczej nie powinniśmy traktować wrogo. Pewnie ci chodzi o mandaty, przyznane po derbach. To tylko lekcja. Lekcja do przeanalizowania. Na przyszłość nie popełni się takich błędów.

Do farumowiczów którym przeszkadza sprzeczka moja i Wilka.
Nie czytajcie jak was to razi czy wam przeszkadza. My sobie tu dyskutujemy i kłócimy. Jak was to nie dotyczy to są inne tematy. Może dojdziemy do jakiegoś porozumienia, lecz wątpię. Wilk ma swoje poglądy, Mistrz Gry, ma swoje. Raczej się nie zgodzą.

WOLF
Junior
Junior

Dołaczył: 22 czerwca 2005
Napisana 20 lipca 2005 o 13:23 | IP z którego się zalogował Cytuj WOLF

Mistrz Gry napisał:

O co ci chodzi z tymi gumowymi kulami i gazem? Pewnie o Policję? A niby jacy z nich wrogowie? Wróg, a raczej, przeciwnik, to kibic hooligan przeciwnej drużyny. Policjant to najczęściej taki sam młody chłopak jak my. I Policji raczej nie powinniśmy traktować wrogo. 

A może byśmy sobie zrobili sztamę z policją???

Ż - E - N - A - D - A !

Zmieniony przez WOLF o 30 grudnia 1899 o 00:00

ekstremista
Trampkarz m3odszy
Trampkarz m3odszy

Dołaczył: 23 czerwca 2005
Napisana 20 lipca 2005 o 16:08 | IP z którego się zalogował Cytuj ekstremista

k***a!!!!!!!!!! mistrz gry co ty piszesz człowieku ,wiem że ty bys zbratał się z policją!!!!  jakbys nie wiedział że wielu naszych kumpli siedzi przez tych sk****synów  udających stróżów prawa .k***a piernicze takich ludzi  jak ty ,co pucujesz się psą ty konfidencie pierniczony .Myślisz że k***a nas  interesują mandaty k***a ,człowieku wiem ty sie chwaliłeś pewnie kolegą jak to było spisywanie i filmowanie a potem mandat buhahahahhahhah .CZłowieku to jest normalka ,NOWY SĄCZ ,KROSNO ,TARNòW,TERAZ DĄBROWA NO I CO  LEKCJA BUHAHAAHAHAAH JESTEŚ k***a  BARDZIEJ  SMIESZNY NIŻ ŻAŁOSNY

CH.W.D.P ŚMIERŪ k***oM I FARJEROM NA ZAWSZE WOLNOŚŪ KIBOLOM I ZŁODZIEJOM  .S.W.M.P.F TRZYMAJCIE SIĘ

NA ZAWSZE PRZEKLĘCI STADIONOWI KONFIDENCI (MISTRZ GRY)

Do góry Obejrzyj ekstremista's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez ekstremista

jawor
Senior
Senior

Dołaczył: 21 czerwca 2005
Napisana 20 lipca 2005 o 18:03 | IP z którego się zalogował Cytuj jawor

Mistrzu gry rozpierdalasz mnie gdzie ty żyjesz chyba sie z choinki urwałes w 100% ekstremista cie popieram

AzbestPsychoFan
Trampkarz m3odszy
Trampkarz m3odszy

Napisana 22 lipca 2005 o 15:56 | IP z którego się zalogował Cytuj AzbestPsychoFan

Silno-Ręki napisał:
Zepsuł mi sie komp i jestem na uchodźstwie.Jest co poczytać, ale nie zaśmiecajcie innych wątków.Aha do AzbestPsychoFana i Mistrza Gry - zluzujcie trochę. Wypowiedzieliście sie na temat i nie jątrzcie teraz. Ja widać większość potępia w Szczucinie faszyzm.  Szkoda tylko że na meczu z Dąbrovią nikt nie podszedł i nie powiedział nic śpiewającym, co Mistrzu a wim że byłeś tam? No a AzbestPsychoFan-a oczywiście tam nie było.......   

Masz racje, nie wiem co mi odbiło.
Przepraszam wszystkich którzy mogli sie poczuć moimi nieprzemyślanymi wypowiedziami, w szczególności Wolfa, Ekstremiste i oczywiście patrona naszej miejscowości - Adolfa Hitlera.
Więcej sie to nie powtórzy, nie dajmy sie dzielić!
W końcu:
ein volk!
ein reich!
ein furer!

pozdrawiam wszystkich!! 88!!

Zmieniony przez AzbestPsychoFan o 30 grudnia 1899 o 00:00

Mistrz Gry
Trampkarz starszy
Trampkarz starszy

Napisana 23 lipca 2005 o 14:37 | IP z którego się zalogował Cytuj Mistrz Gry

Czy ktoś na tym Forum umie czytać ze zrozumieniem? To przecierz umiejętność z 1 klasy podstawówki. Żaden z was się tego nie nauczył? Nie mam zamiaru, wam tłumaczyć co znaczy moja wypowiedź, ani o co mi chodziło. Aby ją zrozumieć należy posiadać minimum 100 IQ. Tobie Jawor 87, się dziwię. Myslałem że umiesz czytać, i rozumiesz co czytasz.

Żałośni.
Żałośni.
Żałośni.

W swojej małej piaskownicy. Mali kibice, żałośni huligani. W Szczucinie jest kilku hools z prawdziwego zdarzenia. Zastanawiające jest to, dlaczego jeżdżą na wyjazdy z Unią, a z Wisłą nie chcą? Jak ich spytac to odpowiedź "obciach" jest bardzo łagodna.

Ps. Prosze o riposty ludzi którzy zrozumieli co napisałem i o czym pisałem. Pozostali niech milczą.

jawor
Senior
Senior

Dołaczył: 21 czerwca 2005
Napisana 23 lipca 2005 o 15:30 | IP z którego się zalogował Cytuj jawor

To ty czegos nie rozumiesz rozwaliłeś mnie tymi tekstami o policji i wszystko dokładnie zrozumiałem. Tylko mi nie mów że policje trzeba kochać i że policjant ma zawsze racje bo juz w ogóle w ciebie zwątpie.

Faraon
Junior
Junior

Dołaczył: 16 czerwca 2005
Napisana 24 lipca 2005 o 11:42 | IP z którego się zalogował Cytuj Faraon

Spokojnie Mistrzu, Jawor sam nawet raz napisał (cytuję-Jawor):
"...często staram sie wypowiadać na każdy temat może czasami mi to nie wyjdzie ale cóż..."- tak że można mu to wybaczyć.

Do góry Obejrzyj Faraon's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Faraon

Mistrz Gry
Trampkarz starszy
Trampkarz starszy

Napisana 25 lipca 2005 o 12:37 | IP z którego się zalogował Cytuj Mistrz Gry

Dzięki Faraon. Przywracasz mi wiarę w ludzi.

<< Poprzednia Strona z 6 Następna >>
  Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Wersja do druku Wersja do druku

Skocz do