Aktywne tematyAktywne tematy  Pokaż listę użytkowników forumLista użytkowników  Szukaj na forumSzukaj  PomocPomoc
  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Dru?yny m3odzie?owe Wis3y Szczucin
 Wis3a Szczucin - Forum : Dru?yny m3odzie?owe Wis3y Szczucin
Temat Temat: Juniorzy - runda wiosenna Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Autor
Wiadomość << Poprzedni temat | Następny temat >>
Faraon
Junior
Junior

Dołaczył: 16 czerwca 2005
Status: Niedostępny
Napisana 17 kwietnia 2006 o 21:18 | IP z którego się zalogował Cytuj Faraon

Nasz "szczuciński holender" bedzie miał problem jeśli zjawią się wszyscy przez was wymienieni, mianowicie wielu na ostatnim meczu się świetnie zaprezentowało, jak choćby wymieniony w poście wyżej Bednarz. Moim zdaniem jak już ma się gdzieś tego Stasia wcisnąć to lepiej za Pochronia niż za Głowacza (mimo że ten pierwszy strzelił ostatnio bramke), umiejętności ma raczej większe Głowacz, a wytrzymałością fizyczną też go raczej przewyższa. Warzecha na treningi nie uczęszcza, tak że raczej jego można wykluczyć, w składzie mogliby się zmieścić obydwa Strycharze- a nie jeden (Mikolaj np.-atak). Maziarz faktycznie wogule nie trenuje(%)........ Danisz, niby nie jest taki zły, ale ja bym go postawił na ławce (bo kondycyjnie chyba niedługo siądzie- iks&iks -domyslcie się), jeszcze można by robić wiele wywodów, ale wszystko zależy przecież od jedengo (korkowo-żelaznego) człowieka-symbol futbolu totalnego (z histori Piłki Nożnej), i zadający sobie ciągle jedno i to samo pytanie (z jego wywodów)-"Czemu Wy [juniorzy: przyp. autor] nie gracie jak Barcelona ???"- Johann Cruyff.
Do góry Obejrzyj Faraon's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Faraon

Tutin
Senior
Senior

Dołaczył: 16 stycznia 2006
Napisana 19 kwietnia 2006 o 19:43 | IP z którego się zalogował Cytuj Tutin

Kurde zagraliśmy najlepszy mecz tej rundy, a mimo to przegraliśmy... Nasi napastnicy muszą popracować nad szybkością, a szczególnie Saviolka
Do góry Obejrzyj Tutin's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Tutin

myrmyl
Junior
Junior

Dołaczył: 17 kwietnia 2006
Napisana 19 kwietnia 2006 o 20:04 | IP z którego się zalogował Cytuj myrmyl

to ty tutin idz do ataku a na srodek pójdzie akurat staszek łuszcz i bedzie w tedy dobrze :D albo jak wrucic sasas to bedzie tez dobrze bo on szybki jest :D :/

Do góry Obejrzyj myrmyl's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez myrmyl

Tutin
Senior
Senior

Dołaczył: 16 stycznia 2006
Napisana 19 kwietnia 2006 o 22:48 | IP z którego się zalogował Cytuj Tutin

Sasas to za duży chaos, Staszek ma kontuzje i chyba dalej nie będzie grał, gdyby Jacek zagrał choćby połówkę to by było super. A co do Pochronia to jego miejsce jest zdecydowanie w środku. Moim zdaniem Głowacz powinien grzać ławę (to jest taki duży chłopczyk-zero walki)
Do góry Obejrzyj Tutin's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Tutin

sinner5
Trampkarz m3odszy
Trampkarz m3odszy

Dołaczył: 19 kwietnia 2006
Napisana 19 kwietnia 2006 o 23:40 | IP z którego się zalogował Cytuj sinner5

co do głowacza to bym sie nie zgodził z tutinem!!! pierwsza połowe zagrał nieźle, druga... hmmmm nie najlepiej ale powód jest wiadomy i w takiej sytuacji przydałaby sie zmiana a nie krytyka!!!!!!!!!! jesli chodzi o pochronia to jego miejsce na pewno nie jest w srodku!!!! przynajmniej wczoraj nie było ... powie to wiekszosc juniorów ktorzy widzieli mecz, na prawej grał dobrze, ale w srodku...... nie tragedia ale źle, cóz wiecej, brakuje wykonczenia akcji i jesli nie zdobywamy bramek to niestety je tracimy, tak było wczoraj i tak bedzie w kazdym meczu w tej lidze
Do góry Obejrzyj sinner5's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez sinner5

myrmyl
Junior
Junior

Napisana 19 kwietnia 2006 o 23:44 | IP z którego się zalogował Cytuj myrmyl

ja mam nadzieje ze na meczu z zydami bedzie grał jacek i strzałka bo mecz gramy 26.04 a to wypada w srode wiec maga zagrac u nas cały mecz ja jestem przynajmniej za tym zeby oni grali bo trzeba wygrac ten mecz jak dla mnie to moge niegrac bo waznieszy dla mnie jest wynik a tak pozatym to i tak pewnie mnie niewpusci z dabrovia :D

Azbestowa_Horda
Trampkarz m3odszy
Trampkarz m3odszy

Dołaczył: 26 czerwca 2005
Napisana 21 kwietnia 2006 o 09:28 | IP z którego się zalogował Cytuj Azbestowa_Horda

jutro nasi juniorzy graja mecz ligowy z orłem debno u nas zapodawac skład !!

...................................................Giera.... ...................................................

.....Urbanik.................................Kłagisz........ ...............................Zieba........

...............................................Strycharz.... .................................................

.......Głowacz..................Pochroń..........Kołton..... ..................Poniewierski......

...........................Pietryka......................... .............Danisz............................

ławka:Giza,Furgał,Bednarz,Strycharz

Do góry Obejrzyj Azbestowa_Horda's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Azbestowa_Horda

kibic no1
Junior
Junior

Dołaczył: 20 wrzeonia 2005
Napisana 21 kwietnia 2006 o 11:57 | IP z którego się zalogował Cytuj kibic no1

w srode z dabrovia zagraja caly mecz kapel i bedkowski z tego co slyszalem
Do góry Obejrzyj kibic no1's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez kibic no1

myrmyl
Junior
Junior

Napisana 21 kwietnia 2006 o 14:06 | IP z którego się zalogował Cytuj myrmyl

mi sie wydaje ze za mnie na ataku powinien zagrać strycharz mikołaj albo bartek bo niewime ktury z nich gra na obronie:P bo z tego co mi powiedział jarek bednarz to maziarza niebedzie na 100% a reszta składu mogła by taka zostac !!

myrmyl
Junior
Junior

Napisana 21 kwietnia 2006 o 14:08 | IP z którego się zalogował Cytuj myrmyl

mi sie wydaje ze za mnie na ataku powinien zagrać strycharz mikołaj albo bartek bo niewiem który z nich gra na obronie:P bo z tego co mi powiedział jarek bednarz to maziarza nie bedzie na 100% a reszta składu mogła by taka zostac !!

<< Poprzednia Strona z 13 Następna >>
  Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Wersja do druku Wersja do druku

Skocz do