Aktywne tematyAktywne tematy  Pokaż listę użytkowników forumLista użytkowników  Szukaj na forumSzukaj  PomocPomoc
  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Drużyna piłkarska Wisły Szczucin
 Wis3a Szczucin - Forum : Drużyna piłkarska Wisły Szczucin
Temat Temat: Wisła- Szreniawa Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Autor
Wiadomość << Poprzedni temat | Następny temat >>
Azbestowa_Horda
Trampkarz m3odszy
Trampkarz m3odszy

Dołaczył: 26 czerwca 2005
Status: Niedostępny
Napisana 16 kwietnia 2006 o 13:45 | IP z którego się zalogował Cytuj Azbestowa_Horda

brawo panowie oby tak dalej <lol2> niemam pytan poprostu wygrywajac 3-0 do przerwy a pózniej 4-5 smiech na sali nasi juniorzy by juz tego meczu nie przegrali oby tak dalej to sie uczymamy :/

''Nienawiść do policji tak zostałem wychowany ten kto z nimi trzyma na zawsze jest przegrany..."
Do góry Obejrzyj Azbestowa_Horda's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Azbestowa_Horda

Tutin
Senior
Senior

Dołaczył: 16 stycznia 2006
Napisana 16 kwietnia 2006 o 13:52 | IP z którego się zalogował Cytuj Tutin

Nie ma to jak kibice ze Szczucina: oni na prawdę są ze swoją drużyną na dobre i na złe ...
Do góry Obejrzyj Tutin's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Tutin

Lypa
Junior
Junior

Dołaczył: 29 sierpnia 2005
Napisana 16 kwietnia 2006 o 22:51 | IP z którego się zalogował Cytuj Lypa

Nie byłem nie widziałem :] może to i dobrze :P

swistak
SuperTyper 2006
SuperTyper 2006

Dołaczył: 21 czerwca 2005
Napisana 17 kwietnia 2006 o 00:33 | IP z którego się zalogował Cytuj swistak

.

Zmieniony przez swistak o 30 grudnia 1899 o 00:00

_ptok_
Trampkarz starszy
Trampkarz starszy

Dołaczył: 15 lutego 2006
Napisana 17 kwietnia 2006 o 08:53 | IP z którego się zalogował Cytuj _ptok_

Świstaczku ale co do tych kontuzji to masz racje ze piłkaze z WISEŁKI powinni pomóc kontuzjowanemu zawodnikowi zejsc lub zniesc go z boiska tylko niewiem czemu mieszasz w to kibiców jak ci jest wiadomo kibic nie moze wejsc na murawe to niby jakim sposobem miał mu pomóc ? telepatycznie?
Do góry Obejrzyj _ptok_'s Profil Znajdź więcej postów napisanych przez _ptok_

swistak
SuperTyper 2006
SuperTyper 2006

Napisana 17 kwietnia 2006 o 10:34 | IP z którego się zalogował Cytuj swistak

.

Koociej
Redaktor naczelny
Redaktor naczelny

Dołaczył: 09 czerwca 2005
Napisana 17 kwietnia 2006 o 22:59 | IP z którego się zalogował Cytuj Koociej

Witam
Wiem że zaraz sie odezwa głosy że:"nic nie wie a sie oddzywa", "gó..o prawda" czy coś w tym stylu..

Ale sobie nie odpuszcze...
Zaraz po meczu powiedziałem że żałuje iz nie pojechałem na Derby Tarnowa po tym co widziałem w czasie meczu ze Szreniawą. Po przemysleniu sprawy myslę że jednak dobrze że zobaczyłem to na własne oczy bo jak by mi to ktoś opowiedział to w życiu bym nie uwierzył.

Nie zdziwię się jak jutro w opisie tego meczu w GK pojawi sie tytuł: "Frajerzy z(nad) Wisły. Trafi on w sedno. Ale czy to spotkanie przegrali nasi młodzi defensorzy? Myślę że nie a juz napewno nie w 100%

Co do ustawienia naszej drużyny od dawna nie zgadzam sie z teoriami i pomysłami na ustawienia - naszego trenera, ale co rusz gdy chciałbym cos mu zarzucić to sie na mnie siada czy na necie czy ogólnie w Szczucinie w takzwanym "kręgu". Gdy byłem w zarządzie jaśniała mi zawsze zasada przed oczami:"Trenera rozlicza sie dopiero po sezonie czy rundzie za wyniki", teraz już nie jestem działaczem - ale to inna historia - więc moge...

Wracając do tematu!
W meczu można powiedzieć o 6 punktów (bo Szreniawa walczy z nami o zachowanie V ligowego bytu), zaskoczyło mnie ustawienie obrony...
Wiedziałem że zabranknie Jarka Będkowskiego i Rafała Oleksego - pauza za kartki, ale nie wiedziałem że obrona ostanie sie bez zawodnika z jakimkolwiek doświadczeniem! No może przesadziłem Krystian miał największe z nich doświadczenie! "Rany boskie" pomyślałem będzie wesoło a do kolegów na poczatku meczu powiedziałem będzie duzo bramek tylko żeby nasi strzelili o jedna więcej. Było inaczej.

Jakie zaskoczenie po 23 minutach Wisła prowadziła już 3-0! a Szreniawa była tak straszliwie bezradna że wydawało się ze z dwucyfrówka wyjadą...
Nic badziej mylnego.
Fenomenalnie grał Sieczkowski, bardzo dobrze Kowal, Zieliński i Majka.
Reszta - nasza Wiślacka przeciętność. Gądek jak zwykle nic i dobre wrażenie robił w tym meczu tylko stzreloną bramką (niewiem czy inni też zauważyli że Tomek Zieliński tez tego gola by strzelił jeśliby Michał mu piłki z nogi nie ściągnął). Niewidoczny był Lechowicz no a obrona jak to zauważył Mikołaj - miała średnią wieku 19 lat!.....

Ciag dalszy jutro bo mnie spędzaja z komputera....

swistak
SuperTyper 2006
SuperTyper 2006

Napisana 17 kwietnia 2006 o 23:48 | IP z którego się zalogował Cytuj swistak

.

Mistrz Gry
Trampkarz starszy
Trampkarz starszy

Dołaczył: 10 czerwca 2005
Napisana 18 kwietnia 2006 o 10:04 | IP z którego się zalogował Cytuj Mistrz Gry

Panowie historyczna chwila! Po raz pierwszy zgadzam się z Świstakiem!
Trener ponosi winę za kompromitację. Złe ustawienie było w 100% winnym wstydu. Dlaczego po przerwie Lechowicz nie został cofnięty na obronę, skrzydło lub for? Dlaczego Knaga nie został ustawiony na stopera? Dlaczego Kapel (miej Boże litość dla niego) nie został posłany do przodu lub gdzieś indziej?
Po meczu z metalem byłem troszkę cierpki dla Maćka Jędryka, ale po meczu ostatnim widać, że to dobry zawodnik. Może brakuje mu siły ale dopuki był na boisku ataki jego stroną jakoś były niemrawe lub wręcz nie było ich wcale. A potem? Kuter nie stanowił żadnej zasłony. Następna rzecz. Widzieli koledzy grę "gwiazdy" Michała Gądka? O ile wygrywaliśmy grał poprawnie, ale z czasem to pojawiały się na trybunach głosy co to za chochoł kręci się wraz z wiatrem na murawie. Panowie. Czy ten facet nie ma przyzwoitości? Psychika mu siadła?
Aha, nie zgadzam się, że Lechowicz był przeciętny w tym meczu. Owszem był niewidoczny ale dlatego, że był bardzo pilnowany. W dużej mierze dzięki jego zaangażowaniu robiło się miejsce do gry dla innych zawodników.
Sieczkowski, Zieliński, Lechowicz, Kowal bez zarzutu.
Jędryk, Gądek (do czasu), Knaga, Majka - poprawnie.
Reszta, ehhh...

deco
Trampkarz m3odszy
Trampkarz m3odszy

Dołaczył: 02 lipca 2005
Napisana 18 kwietnia 2006 o 11:55 | IP z którego się zalogował Cytuj deco

Świstak! Kiedy odbył sie ten mecz z Dębnem, bo jakoś nie mogę sobie tego przypomnieć, Błękitni pamiętam, ale
Debno?
Do góry Obejrzyj deco's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez deco

<< Poprzednia Strona z 6 Następna >>
  Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Wersja do druku Wersja do druku

Skocz do