Autor |
|
Faraon Junior
Dołaczył: 16 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 171
|
Napisana 18 kwietnia 2006 o 15:45 | IP z którego się zalogował
|
|
|
deco napisał:
Świstak! Kiedy odbył sie ten mecz z Dębnem, bo jakoś nie mogę sobie tego przypomnieć, Błękitni pamiętam, ale Debno? |
|
|
Mecz ten, o ile dobrze pamiętam, byl rozgrywany. Miało to miejsce u nas, w sezonie (o ile dobrze pamiętam) 2001/2002, mecz rozgrywany był w drugiej-wiosennej-rundzie.
|
Do góry |
|
|
kibic no1 Junior
Dołaczył: 20 wrzeonia 2005
Status: Niedostępny Posty: 117
|
Napisana 18 kwietnia 2006 o 17:11 | IP z którego się zalogował
|
|
|
kosciej wiemy ze bardzo lubisz benka ale napisalbys chociac ze to on zapierniczil w sytuacji kiedyto gosc ze szreniawy pomyslal zeby jechac na bramke gdyz benek stanal klo niego jak sw franciszek
|
Do góry |
|
|
kibic no1 Junior
|
Napisana 18 kwietnia 2006 o 17:14 | IP z którego się zalogował
|
|
|
po 2 z tego co slyszalem to kofcik jest raz na treningu w tygodniu i skad Ty mozesz wiedizec ze ma sily na caly mecz,po 3 majka zagral bardzo slaby mecz kiwal za duzo malo podawal a najwiekszy mankament nie wracal sie tak jak i benek pzrez goscie grali madrze skrzydlamichwaliliscie benka za mecz z metalu bo dobrze zagral ale jak bys chcial wiedizec to metal wogole ne trenuje siedli kondycyjnie a szreniawa juz nie bylo pionkow ale bramke stzrelil chwala mu za to a majkanie umie sie zachowac w obronie po 4 widizles zeby gadek i kofcik sie wracali w pole karne? w koncy sa pomocnikami
|
Do góry |
|
|
kibic no1 Junior
|
Napisana 18 kwietnia 2006 o 17:15 | IP z którego się zalogował
|
|
|
takze nie chrzan glupot bo sie za duzo na ogladales wisly krkaow chyba
|
Do góry |
|
|
Koociej Redaktor naczelny
Dołaczył: 09 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 630 Skąd: Kraków / Szczucin
|
Napisana 18 kwietnia 2006 o 18:28 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Jasne - tak chrzanic głupoty to tylko ja umiem - a tak naprawde to ten mecz wygrała Wisła... kibic no1 walnij sie w łeb... 1. Napisałem jakbyś czytał że Benek zapierniczył nez nazwiska ale napisałem dodam teraz więcej w 2 poowie jeszcze raz mógł podac a nie szarżować - więcej błędów nie miał inni mieli co najmniej po kilka lub kilkanaście. 2. Jak może tylko raz trenować w tygodniu to trenuje tylko raz, swego czasu Melon nie trenował wogole a w meczowych składach był i nieraz zagrał wyśmienicie.... A tak nawiasem mówiąc skąd ty wiesz ile miał sił? 3. Jak dla mnie Majka zagrał dobrze a co najmniej poprawnie, napewno bardziej absorbował rywali niż Fasola tak chwalony pod tym względem przez Świstaka, a to że Majka nie gra dobrze w obronie to chyba w niedziele nie wyszło po raz pierwszy na światło dzienne. Natomiast na meczu z Metalem nie byłem ale jeśli oni grali gożej niż Szreniawa to my powinniśmy chyba grywać w III lidze conajmniej.... 4. Nie wim czy wiesz że w pole karne cofa sie kazdy zawodnik jeśli musi, no chyba że to jakaś nowa taktyka - atakują wszyscy nie broni nikt...
I tak na koniec czy sie naoglądałem Wisły Kraków czy nie to nie przeszkadza wytykać takie KARDYNALNE - dla kibica no1 - PODSTAWOWE błędy w ustawieniu.
__________________ Wis3a Szczucin - Duma Ma3opolski - Chwa3a Powiola
|
Do góry |
|
|
swistak SuperTyper 2006
Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 347 Skąd: Szczucin/ PoM
|
Napisana 18 kwietnia 2006 o 18:46 | IP z którego się zalogował
|
|
|
.
Zmieniony przez swistak o 30 grudnia 1899 o 00:00
__________________ "Lepiej wygrywaa mniej a czeociej,ni? wiecej a rzadko."
|
Do góry |
|
|
|
Napisana 18 kwietnia 2006 o 19:00 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Jak to ci napisać Świstak - napewno inaczej - nie napisałem chyba że lepiej... A to że ich bardziej absorbował czy to od razu znaczy lepiej? Czytać!
|
Do góry |
|
|
|
Napisana 18 kwietnia 2006 o 19:02 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Ale my tu dyskutujemy o mojej opinii a jakie są wasze? Podobne? a może zgoła odmienne? Fabio? Deco? inni?
|
Do góry |
|
|
kibic no1 Junior
|
Napisana 18 kwietnia 2006 o 19:54 | IP z którego się zalogował
|
|
|
ehhhh zobaczymy jutro co pokaza....
|
Do góry |
|
|
deco Trampkarz m3odszy
Dołaczył: 02 lipca 2005
Status: Niedostępny Posty: 37
|
Napisana 18 kwietnia 2006 o 20:30 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Adam Majka jest cieniem zawodnika z poprzedniej rundy, i mecz ze Szreniawą potwierdził to w 100 %.
|
Do góry |
|
|