Aktywne tematyAktywne tematy  Pokaż listę użytkowników forumLista użytkowników  Szukaj na forumSzukaj  PomocPomoc
  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Drużyna piłkarska Wisły Szczucin
 Wis3a Szczucin - Forum : Drużyna piłkarska Wisły Szczucin
Temat Temat: Michał Gądek szuka klubu Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Autor
Wiadomość << Poprzedni temat | Następny temat >>
Mistrz Gry
Trampkarz starszy
Trampkarz starszy

Dołaczył: 10 czerwca 2005
Status: Niedostępny
Napisana 29 czerwca 2005 o 19:59 | IP z którego się zalogował Cytuj Mistrz Gry

Michał Gądek, tradycyjnie, jak to w jego stylu, po zakończeniu sezonu rozpoczyna poszukiwanie klubu do którego miałby przejść. Jak wiecie kończy się to przeważnie tym że nasz "As" nie gra rundy jesiennej, a na wiosnę wraca do drużyny. Z tego co wiem, ten chcholi taniec znowu się rozpoczyna. Podobno CHCIAŁBY do Niecieczy. Zaznaczam CHCIAŁBY. A wiadomo jak to z "chciejstwem" jest. Wielka szkoda, że Michałowi wydaje się że może życ z kopania piłki. Nie udało się to Jurkowi, który był co najmniej o trzy klasy lepszy, to i Michał raczej musi się pożegnać z tymi marzeniami. Choć z drugiej strony "Błogosławieni ci, którzy nie widzieli, a uwierzyli..."

jawor
Senior
Senior

Dołaczył: 21 czerwca 2005
Napisana 29 czerwca 2005 o 20:54 | IP z którego się zalogował Cytuj jawor

No cóż chłopak wysoko mierzy ale kto wie oby mu sie poszczęściło, kibice chyba sie przyzwyczaili do jego nagłych zmian wszyscy przecież pamietają jak wyjechał a potem wracał tylko fajnie by było jakby wszystkich uświadomił o tym a nie robił tego w ukryciu chyba że to komuś juz ogłosił 

Buli
Senior
Senior

Napisana 29 czerwca 2005 o 23:49 | IP z którego się zalogował Cytuj Buli

Jeśli ma on takie marzenia, czyli utrzymywać się z kopania piłki, to życze mu jak najlepiej - zawsze chciałem(chce) tak żyć. Niewiem co w tym widzisz złego Mistrzu Gry? Poprostu Michał jest ambitny i chce spełnić swoje marzenie. Nie chce Go porównywać do Jerzego Smasia, ale myśle, że Michał Gądek ma duże predyspozycje aby grać w wyższej lidze. Ja trzymam za Niego kciuki.

Zmieniony przez Buli o 30 grudnia 1899 o 00:00
Do góry Obejrzyj Buli's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Buli Wejdź na Buli's WWW

Meine
Administrator
Administrator

Dołaczył: 15 czerwca 2005
Napisana 30 czerwca 2005 o 22:33 | IP z którego się zalogował Cytuj Meine

Mam nadzieje, że o wszytskim wie nasz zarząd klubu. Żeby nie było tak, że tydzień przed rozgrywkimi ligowymi zorientują się, że Michał gdzieś jest za granicą... Ale to już było... i Michał za tamto przeprosił itd. więc myśle, że nie będzie takiego czegoś...

Chciałby do Niecieczy... może mu tam jakoś robote załatwią?

Z drugiej strony jakby przedszedł do Niecieczy to jakby nie było to starata dla Wisełki, a wzmocnienie chyba najgroźniejszego rywala do walki o 5 ligę...

Do góry Obejrzyj Meine's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Meine Wejdź na Meine's WWW

x-meni
Junior
Junior

Napisana 02 lipca 2005 o 01:02 | IP z którego się zalogował Cytuj x-meni

Qrde ale mi sie smiac chce z tego co tu czytam 

nic nie gral w tej rundzie, wiec nie rozumiem czemu do niecieczy??!!
a po 2... nie ma co porownywac go do jurka (moze teraz jak J.Smas ma 30 kilka lat)
niech odjezdza ze szczucina jak nie chce grac, ale nie piszcie nic o ambicjach bo gdyby mial gdzies dalej grac to by gral przynajmniej jak zaba a na mecze kto chodzil to chodzil...
Do góry Obejrzyj x-meni's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez x-meni

Buli
Senior
Senior

Napisana 03 lipca 2005 o 14:20 | IP z którego się zalogował Cytuj Buli

No nie powiesz mi x-meni, że Michał nie chodził na mecze?? Zobacz sobie na statystkyki na stronie, ma najwięcej rozegranych minut. A co do jego ambicji to napisałem to bo widziałem jak trenował np. w zimie (robił sobie inwidualnie treningi). Zobaczymy może dalej bedzie gdzieś grał... a jeśli nie to zostanie w Szczucinie  - z czego powinniśmy się cieszyć, bo to przecież duże wzmocnienie.
Do góry Obejrzyj Buli's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Buli Wejdź na Buli's WWW

jawor
Senior
Senior

Napisana 03 lipca 2005 o 15:52 | IP z którego się zalogował Cytuj jawor

x-menów trudno zadowolic oni wolą chłopaków z Brzezówki no ale każdy ma swoje zdanie i tak juz jest.
Choć jesteśmy w 5 lidze to ja Wisły sie nie wstydze

Faraon
Junior
Junior

Dołaczył: 16 czerwca 2005
Napisana 04 lipca 2005 o 13:41 | IP z którego się zalogował Cytuj Faraon

Jawor x-meni wcale tak nie powiedział, że woli chłopaków z Brzezówki, ale racja On nie lubi Michała Gądka-wnioskuje to choćby nawet po tym że na starym forum w temacie:"Jaki macie pomysł na rezerwy Wisły", podał do II składu właśnie Michała Gądka. Moim skromnym zdaniem przychylam się do wypowiedzi Buli-ego.
Do góry Obejrzyj Faraon's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Faraon

jawor
Senior
Senior

Napisana 04 lipca 2005 o 14:58 | IP z którego się zalogował Cytuj jawor

Faraon pamietam jak na starym forum była krytyka brzezówkowiczów a czasami ich nawet chwalił a co do rezerw chodziło mu o marcina gądka co gar na brzezówce a pochodzi ze szczucina 

Faraon
Junior
Junior

Dołaczył: 16 czerwca 2005
Napisana 04 lipca 2005 o 15:23 | IP z którego się zalogował Cytuj Faraon

Chyba że tak, jeśli to prawda to przepraszam. X-meni chodziło Ci o Marcina Gądka????

Do góry Obejrzyj Faraon's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Faraon

Strona z 2 Następna >>
  Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Wersja do druku Wersja do druku

Skocz do