| Autor |
|
kibic no1 Junior

Dołaczył: 20 wrzeonia 2005
Status: Niedostępny Posty: 117
|
| Napisana 30 maja 2006 o 09:55 | IP z którego się zalogował
|
|
|
chociaz z tym straszenien i biciem to nie do ciebie bo oni byli wlasnie twojej postury:)
|
| Do góry |
|
| |
Znachor Trampkarz m3odszy

Dołaczył: 04 listopada 2005
Status: Niedostępny Posty: 10
|
| Napisana 30 maja 2006 o 09:58 | IP z którego się zalogował
|
|
|
no wlasnie o to chodzi, dobre slowa KIBIC NO1
|
| Do góry |
|
| |
_ptok_ Trampkarz starszy

Dołaczył: 15 lutego 2006
Status: Niedostępny Posty: 65
|
| Napisana 30 maja 2006 o 10:27 | IP z którego się zalogował
|
|
|
HaHaHa Kibic no1 powiedz mi po co sie gnojnik napinał? ze przyjada rozjebac szczucin? ze rozjebia AH? podczas 1 rozmowy padly słowa przyjeżdżamy w 40-45osób młodej ekipy ale sami bitnicy? wiesz jesli niewiesz to nie wypowiadaj sie !! a ze przyjechali ci co przyjechali to juz ich sprawa! Myslisz e inna ekipa by inaczej postapila?
|
| Do góry |
|
| |
banan Junior

Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 197
|
| Napisana 30 maja 2006 o 11:11 | IP z którego się zalogował
|
|
|
kibic no1 - z ta kasa od prezesa na ultras to mnie w ta ponura pogode naprawde rozsmieszyles juz widze jak prezes wyciaga z kieszeni 20-30zl. na oprawe - hehehe !! nie badz smieszny !
__________________ f U C K I T A L L !!!
|
| Do góry |
|
| |
kibic no1 Junior

Dołaczył: 20 wrzeonia 2005
Status: Niedostępny Posty: 117
|
| Napisana 30 maja 2006 o 11:31 | IP z którego się zalogował
|
|
|
nie no oczywiscie lepiej jest isc cos zajebac albo rozjebac niz sie napierw zapytac,a do ptoka jaka ekipa? juz raz byla ekipa z brzeska to wa mpokazala miejsce w szyku
|
| Do góry |
|
| |
Mistrz Gry Trampkarz starszy

Dołaczył: 10 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 80 Skąd: Szczucin
|
| Napisana 30 maja 2006 o 11:52 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Mylicie pojęcia. Jak ktoś zakłada szalik i jedzie na mecz MUSI się liczyć z tym, że ten szalik ktoś mu może spróbowac zabrać. Słyszałem o następującym zdarzeniu. 3-4 lata temu 4 naszych (Wiślaków, kojarzę nazwiska ale to nie o nazwiska chodzi), w szalikach pojechało na mecz do Jadownik. Podczas meczu wjechało 12 z Brzeska. Po krótkim ale gwałtownym starciu nasi stracili 2 szaliki (lub 2 obronili, zależy jak patrzeć). I co? I nic. Żeden z nich niegdy nie miał pretensji do Brzeska. Wiadomo, że "nielubimy" się. Wiadomo było, że jadą na teren Brzeska. Doszło do starcia. Nikt nie mówił "ale nas było tylko 4 a was 12" czy "mu tylko chcieliśmy dopingować". Po prostu należy raz na zawsze zapamiętać. Szalik to znak "MAM GO I NIE ODDAM PO DOBROCI". Jesli ktos chce TYLKO kibicowac to niech nie zabiera szalika czy flagi. Niech rzuca konfetti, śpiewa, krzyczy. Najwyżej go ktoś zwyzywa. W szaliku stajesz się już CELEM. To tyle.
__________________ Naprzód psy! Chcecie żyć wiecznie?!
|
| Do góry |
|
| |
banan Junior

Status: Niedostępny Posty: 197
|
| Napisana 30 maja 2006 o 13:41 | IP z którego się zalogował
|
|
|
kibic no1 napisał:
| nie no oczywiscie lepiej jest isc cos zajebac albo rozjebac niz sie napierw zapytac,a do ptoka jaka ekipa? juz raz byla ekipa z brzeska to wa mpokazala miejsce w szyku |
|
|
co ty piepszysz !! zbiorka na senpertyny i race byla miedzy kibicami kto mowi o zajebaniu czegos zamknij sie najlepiej bedzie mylisz pojecia
__________________ f U C K I T A L L !!!
|
| Do góry |
|
| |
jawor Senior

Status: Niedostępny Posty: 274 Skąd: Bloki:)
|
| Napisana 30 maja 2006 o 15:24 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Kibic a ode mnie to Ty sie odpiernicz bo ja przynajmniej mam taki nick i każdy wie kto jestem a to jakiej jestem postury to też nie Twój problem zajmij sie soba jak Ci sie nie podobało to było iść do domu i nie patrzeć na to nikt Cie nie zatrzymywał
__________________ ZielonoZoltoCzerwoni........Wisła Szczucin!!!
|
| Do góry |
|
| |
_ptok_ Trampkarz starszy

Dołaczył: 15 lutego 2006
Status: Niedostępny Posty: 65
|
| Napisana 30 maja 2006 o 15:47 | IP z którego się zalogował
|
|
|
chodzilo mi o ta ekipe z gnojnika bo tak gadali z pewna osoba na gg ze przyjada w 40-45osób młodej ekipy samymi bitnikami
|
| Do góry |
|
| |
Mistrz Gry Trampkarz starszy

Dołaczył: 10 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 80 Skąd: Szczucin
|
| Napisana 30 maja 2006 o 15:51 | IP z którego się zalogował
|
|
|
A może to była prawda? Może ci co przyjechali to właśnie ci bitnicy? Może innych nie mają?
__________________ Naprzód psy! Chcecie żyć wiecznie?!
|
| Do góry |
|
| |