Autor |
|
Faraon Junior
Dołaczył: 16 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 171
|
Napisana 09 lipca 2005 o 14:37 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Świstak słowo "argentyński" było ujęte w cudzysłowi a więc była to metafora, dlaczego akurat "argentyński" pewnie dlatego że Gabriel Omar Batistuta miał długie włosy, jak z resztą wielu argentyńskich zawodników. A Fabio na pewno wiedział że to jest Dariusz Chwałek, i moge to udowodnić ale na Forum panuje anonimowość...
|
Do góry |
|
|
Meine Administrator
Dołaczył: 15 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 454 Skąd: Szczucin - Pom
|
Napisana 09 lipca 2005 o 19:40 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Oczywiście, że pisząc "argentyński" zawodnik z Bolesławia miałem na myśli i wiedziałem, że to jest Dariusz Chwałek. Dlaczego użyłem słowa "argentyński"? To już po części wyjaśnij Faraon, a ja dodam tylko tyle, że poprsotu jakos mi się kojarzy Chwałek z argentyńskimi piłkarzami... A chociażbym nie wiedział, jak się nazywa ten zawodnik z Bolesławia, drogi swistaku, który przecież rozegrał jedyne 45 min w sparingu na koniec sezonu i do kadry jak widzisz nie dostał się. To nie znaczy, że już trzeba się śmiać i przede wszytskim podważać kogoś wizerunek jako kibica Wisły Szczucin.
|
Do góry |
|
|
Czita Trampkarz starszy
Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 94 Skąd: Szczucin
|
Napisana 09 lipca 2005 o 22:35 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Ale macie problemy naprawde lepiej porozmawiajmy o zawodnikach jacy są na liście nie ma poprostu zadnych wzmocnień to znaczy ze daje sie ograć naszej młodzierzy i za kilka latek będzie pożytek z tego czy tez będe jakieś wzmocnienia ???
|
Do góry |
|
|
x-meni Junior
Status: Niedostępny Posty: 173 Skąd: Szczucin
|
Napisana 10 lipca 2005 o 16:01 | IP z którego się zalogował
|
|
|
swoja droga slyszalem ze Nasz byly talent Lukasz Giera bedzie gral w Brzezowce jednak ale jeszcze nie wiadomo...
|
Do góry |
|
|
swistak SuperTyper 2006
Status: Niedostępny Posty: 347 Skąd: Szczucin/ PoM
|
Napisana 10 lipca 2005 o 16:18 | IP z którego się zalogował
|
|
|
.
Zmieniony przez swistak o 30 grudnia 1899 o 00:00
__________________ "Lepiej wygrywaa mniej a czeociej,ni? wiecej a rzadko."
|
Do góry |
|
|
Buli Senior
Status: Niedostępny Posty: 206 Skąd: Szczucin - POM
|
Napisana 10 lipca 2005 o 18:36 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Kurde swistak, ale się przyczepiłeś tego słowa "argentyński" i tak cię to razi . Weź sobie na wstrzymanie. Jak ci już wytłumaczyli, że Fabio znał nazwisko o kim pisze, to ty teraz przewracasz kota ogonem.
A co do listy, to oby Czita miał rację i żeby zaczeli ogrywać naszą młodzież. Z drugiej strony teraz juniorzy awansowali do naprawdę dobrej ligi i tam też można się ograć... A co do Łukasza Giery to go wogulę nie rozumiem, przecież w Wiśle może daleko zajść, a szczególnie gdy jest się bramkarzem, bo u nas na tą pozycję nie ma za dużej konkurencji (Ziętara wyjeżdza, Bebel studia).
Zmieniony przez Buli o 30 grudnia 1899 o 00:00
|
Do góry |
|
|
Meine Administrator
|
Napisana 10 lipca 2005 o 19:35 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Najpierw swistaku chodziło Ci o to, że nie znamy nazwiska zawdnika, który z Wisłą ma jak narazie wspólnego tylko tyle, że zagrał 45 min w sparnigu i przez nieznanie jego nazwiska podważasz nasz wizurunek jako kibica Wisły Szczucin, co jest śmieszne i żałosne. Teraz z kolei znów uczepiasz się samego słowa "argentyński" i jakiegoś wymyślania... to jak narazie TY coś sobie nowego wymyślasz.
A co do kadry to ja myśle, że Wisła jeszcze zrobi jakiś zakup. Teraz są być może (mam nadzieje) jakieś plany kogo by tu sprowadzić i może wnet się ktoś pojawi dobry (mam tu na myśli kogoś z doświadczeniem, a nie jakiegoś młodzieżowca z A, B klasy). Co do Gutka (albo lepiej może użyje pełnego nazwiska: Łukasz Giera, bo zaraz swistak napisze że: "nie jakiś gutek tylko Łukasz Giera!! Takim kibicem Wisły jesteś, a nie wiesz jak sie nazywa piłkarz juniorki Wisły i być może przyszły zawodnik naszej seniorskiej Wisły" albo coś w tym stylu), no więc co do Łukasz Giery to cóż... szkoda, młody jest, może mu troche woda sodowa uderzyła do głowy i myśli, że w Słupcu czy Brzezówce będzie grał 90 min i zrobi kariere... a to przecież krok w tył dla niego...
|
Do góry |
|
|
Czita Trampkarz starszy
Status: Niedostępny Posty: 94 Skąd: Szczucin
|
Napisana 10 lipca 2005 o 21:49 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Moim zdaniem to nie jest krok do tył on tam może się ograc tak samo jak w juniorach wiec to zaden krok w tył najważniejsze zeby tylko bronił nawet lepiej zeby to była słabsza druzyna bo będzie miał okazje pokazac jaki jest dobry a za rok czy dwa jak bedzie starszy i będzie na tyle dojżały ze bedzie mógl grać w seniorach będzie grał w Wisełce
|
Do góry |
|
|
x-meni Junior
Status: Niedostępny Posty: 173 Skąd: Szczucin
|
Napisana 10 lipca 2005 o 22:54 | IP z którego się zalogował
|
|
|
* Fabio Aurelio
teraz to juz pie.... jednym slowem, ma chlopak umiejetnosci b.dobre i woli tam grac niz tutaj, nie odpowiada mu z tego co wiem sztab szkoleniowy i to jest jego decyzja, mysle ze coraz wiecej zawodnikow mlodych nie lubi tego klubu, a bramkarz czy broni w brzezowce czy w szczucinie to nie ma wielkiej roznicy, popacz sobie Fabio jak broni Łukasz Bebel a jak inni w słabszych klubach i masz porównanie, ja wiem ze Łukasz jest ambitny i tyle, a nie pisz o wodzie sodowej!!?? to juz go obrazasz jednym slowem i tyle
|
Do góry |
|
|
Meine Administrator
|
Napisana 10 lipca 2005 o 23:34 | IP z którego się zalogował
|
|
|
To nie jest krok w tyłe, to są dwa kroki w tył, panowie. Jednak mówie tu o Słupcu (bo ja jednak słyszałem że tam ma grać od niego samego), bo jakby nie było Brzezówka o klasie lepsza.
X-meni nie żartuj - pisząc że nie ma wielkiej różnicy czy broni w Wiśle czy Brzezówcę, bo taka różnica jest i to duża, a w Słupcu jest jeszcze większa... Mam sobie popatrzeć jak broni Bebel a jak inni w słabszych klubach? i co to mi da? Takie porównania nie mają sensu. Mam nie pisać o wodzie sodowej, no dobra, może troche pochopnie napisałem, ale już zdanie z Twojej wypowiedzi: "nie odpowiada mu z tego co wiem sztab szkoleniowy" o czymś świadczy... Nie chciałem go obrazić i chyba tego nie zrobiłe pisząc, że uważam że mu uderza woda sodowa do głowy... Piszesz, że Łukasz jest ambitny i tyle, aha czyli dlatego, że jest ambitny idzie grać do B klasy zamiast do Vligowej Wisły...coś nie tak..
A do Czity: A co w lepszej drużynie nie będzie mógł pokazać jaki jest dobry?? Za rok czy dwa będzie mógł grać w Wiśle powiadasz, oczywiście jeśli wtedy będzie mu odpowiadał sztab szkoleniowy... A czego on się tam nauczy na tym Słupcu - NICZEGO. Stanie w rozwoju. Przykład choćby Dominika Kołtona; grał w juniorach Wisły, grał dobrze. Potem zamiast seniorów grał na Wójcienie, następnie wrócił do Wisły. Efekt był taki, że grał gorzej niż wczesniej w juniorach Wisły...
|
Do góry |
|
|