Aktywne tematyAktywne tematy  Pokaż listę użytkowników forumLista użytkowników  Szukaj na forumSzukaj  PomocPomoc
  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Drużyna piłkarska Wisły Szczucin
 Wis3a Szczucin - Forum : Drużyna piłkarska Wisły Szczucin
Temat Temat: Kadra na okres przygotowawczy Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Autor
Wiadomość << Poprzedni temat | Następny temat >>
x-meni
Junior
Junior

Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny
Napisana 11 lipca 2005 o 10:09 | IP z którego się zalogował Cytuj x-meni

W Wisle by nie bronil w seniorce!! to po pierwsze...

Po drugie kazdemu moze nie pasowac trener albo co innego i nie chce grac w tym klubie...

A na pewno w Brzezowce jest lepszy poziom niz w juniorce nasszym, to gdzie są te "dwa kroki w tył"

A propos... Fabio moze pamietasz jak Wasz najlepszy szkoleniowiec A.Koza do bóluu stawial na słabszego Daniela Liguza pozostawiając Łukasza konsekwentnie na ławce rezerowych - wtedy Łukasz miał "dwa kroki w tył".

Do góry Obejrzyj x-meni's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez x-meni

Faraon
Junior
Junior

Dołaczył: 16 czerwca 2005
Napisana 11 lipca 2005 o 10:15 | IP z którego się zalogował Cytuj Faraon

Racja Fabio... Gutek grając w Kłosie Słupiec robi wielki krok w tył, byłem tam kiedyś na meczu i wiem jak jest, kopanina, wulgaryzmy itp. Może się on tam nabawić niejednej kontuzji a nauczyć-ZERO. Z moich nieskazitelnych źródeł wiem że w Wiśle mają się teraz odbywać odzielne treningi dla Bramkarzy-prowadzone prześ Ryśka Kępe. Na takich treningach Gutek mógłby się wiele nauczyć bo Rysiek pod koniec swojej "kariery" w LKS-ie nie bronił może zbyt dobrze, ale miał dobre lata w Stali Mielec(wtedy grała w I lidze) i przez swoje doświadczenie oraz duże umiejętności mogłby wiele nauczyć Łukasza.

Dla jasności pisze jeszce:
Gutek-Łukasz Giera
Do góry Obejrzyj Faraon's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Faraon

Czita
Trampkarz starszy
Trampkarz starszy

Napisana 11 lipca 2005 o 11:18 | IP z którego się zalogował Cytuj Czita

Treningi sa potrzebne ale chłopak jak nie bedzie grał to na wur mu trenować bo bez ogrania nici z niego będzie macie racje Słupiec to nie jest dlaniego miejsce bo tam jest kopanina ale Brzezówka nie wiem czy tak go chcą ale jak by go cchieli to jest A - klasa juz naprawde gra sie z dobrymi przeciwnikami i to nie był by dla niego krok w tył naprawde Ja chłopaka rozumie ze woli sobie pograc niż siedzieć na ławce bo sam tak zrobiłem a nasz gdybanie i tak nic nie pomoże zrobi chłopak jak bedzie uwazał wiec pozostaje tylko czekac co postanowi Gutek
Do góry Obejrzyj Czita's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Czita

Meine
Administrator
Administrator

Dołaczył: 15 czerwca 2005
Napisana 11 lipca 2005 o 16:06 | IP z którego się zalogował Cytuj Meine

x-meni#

Ok, zgoda, w Wiśle by nie bronił w seniorce, powiedzmy, że wiekiem przywższają go inni: Bebel, Ziętara, Liguz i dlatego miał by gorzej się dostać do podstawowej 11 seniorki. No ale zawsze są Juniorzy! A do tego, że wyższy poziom jest w Brzezówce niż w juniorach Wisły to bym polemizował. Teraz przecież nasi juniorzy będą grali m.in. z zespołami juniorów z czołówki IV ligi... A o tych "dwóch krokach w tył" mówiłem co do grania w Słupcu, bo jednak Brzezówka od Słupca lepsza, ale i tak uważam, że byłby to i tak może nie dwa, ale krok w tył dla niego. Pamiętam czasy Artka Kozy... ale o ile dobrze pamiętam nie było tak do końca jak Ty piszesz. Stawiał na Liguza - fakt, ale było też tak, że Gutek w pewnym momencie przestał chodzić na treningi juniorów i wogóle się nie pokazywał i Liguz już wtedy miał pewne miejsce na bramce...

P.S: To w końcu gdzie będze bronił na Brzezówce czy na Słupcy? Bo ja od niego samego słyszałem, że w Słupcu, no chyba że w ostatnich 3-2 dniach zmienił zdanie...

Faraon#

Właśnie Faraon. Też byłem tam kiedyś na meczu... Wtedy nasi Juniorzy wygrali z nimi 2-6 i drugi raz chyba 5-6 (ale nie jestem pewien). Co pamiętam z tych meczów to właśnie wulgaryzmy i kopanine. Nawet jednemu kumplowi złamali nogę, jeśli dobrze pamiętam... A jeszcze wtedy grał u nich na stoperze dzisiejszy trener, bodajże pan Adamczyk, któremu prawie z pyska leciał ślina i chciał nam wszytskim nogi powyrywać.. Ogólnie mówiąc wielkie chamstwo. Ja też słyszałem o indywidualnym trenerze barmkarzy w Wiśle prowadzeone przez pana Kępe, z których Gutek myśle by mógł się wiele nauczyć..

Czita#

Wiem, że sytuacja Gutka trochę przypomina Twoją jak przechodziłeś do Olesna. Ale jest tu "mała" różnica - Gutek ma zawsze gre w Juniorach, której Ty niestety nie miałes. I nie koniecznie będzie skazany na ławkę, bo będzie mógł grać właśnie w Juniorach, jak nie w seniorach.

Do góry Obejrzyj Meine's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Meine Wejdź na Meine's WWW

Meine
Administrator
Administrator

Napisana 12 lipca 2005 o 21:09 | IP z którego się zalogował Cytuj Meine

A jednak Chwałek, chociaż, że nie ma go na liście to trenuje z seniorami Wisły. Ponoć mają jeszcze kogoś z Bolesławia ściągać do Wisły... Miotła też trenuje na Witosa, ale Jędryk już nie.. Kopia co wiem teraz jest w USA, ale on już zrezygnował z trenowania. Majka w Niemczech czy w Szwajcarii, sam nie wiem gdzie w końcu, ma ponoć wrócić na początku września. Zieliński w Anglii ma chyba wrócić za tydzien. Kuba Gądek ma wrócić około 23 lipca. Strasznie ta kadra... dziurawa....
Do góry Obejrzyj Meine's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Meine Wejdź na Meine's WWW

Czita
Trampkarz starszy
Trampkarz starszy

Napisana 12 lipca 2005 o 21:25 | IP z którego się zalogował Cytuj Czita

Nio racja Fabio takl jak mówisz ale jeszcze Olo leczy kntuzje ale ponoć w czawrtek ma się wsawić juz Kofcik ma prace ale w czwartek też juz ma byc na treningu nie wiem co z Kutrem się dzieje ale ponoć tez ma prace dzisja był Domina wiec kadra jest i będzie miał kto grac
Do góry Obejrzyj Czita's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Czita

x-meni
Junior
Junior

Napisana 13 lipca 2005 o 14:03 | IP z którego się zalogował Cytuj x-meni

Fabio_Aurelio napisał:

x-meni#

Ok, zgoda, w Wi�le by nie bronił w seniorce, powiedzmy, że wiekiem przywższajš go inni: Bebel, Ziętara, Liguz i dlatego miał by gorzej się dostać do podstawowej 11 seniorki. No ale zawsze sš Juniorzy! A do tego, że wyższy poziom jest w Brzezówce niż w juniorach Wisły to bym polemizował. Teraz przecież nasi juniorzy będš grali m.in. z zespołami juniorów z czołówki IV ligi... A o tych "dwóch krokach w tył" mówiłem co do grania w Słupcu, bo jednak Brzezówka od Słupca lepsza, ale i tak uważam, że byłby to i tak może nie dwa, ale krok w tył dla niego. Pamiętam czasy Artka Kozy... ale o ile dobrze pamiętam nie było tak do końca jak Ty piszesz. Stawiał na Liguza - fakt, ale było też tak, że Gutek w pewnym momencie przestał chodzić na treningi juniorów i wogóle się nie pokazywał i Liguz już wtedy miał pewne miejsce na bramce...

P.S: To w końcu gdzie będze bronił na Brzezówce czy na Słupcy? Bo ja od niego samego słyszałem, że w Słupcu, no chyba że w ostatnich 3-2 dniach zmienił zdanie...

Faraon#

Wła�nie Faraon. Też byłem tam kiedy� na meczu... Wtedy nasi Juniorzy wygrali z nimi 2-6 i drugi raz chyba 5-6 (ale nie jestem pewien). Co pamiętam z tych meczów to wła�nie wulgaryzmy i kopanine. Nawet jednemu kumplowi złamali nogę, je�li dobrze pamiętam... A jeszcze wtedy grał u nich na stoperze dzisiejszy trener, bodajże pan Adamczyk, któremu prawie z pyska leciał �lina i chciał nam wszytskim nogi powyrywać.. Ogólnie mówišc wielkie chamstwo. Ja też słyszałem o indywidualnym trenerze barmkarzy w Wi�le prowadzeone przez pana Kępe, z których Gutek my�le by mógł się wiele nauczyć..

Czita#

Wiem, że sytuacja Gutka trochę przypomina Twojš jak przechodziłe� do Olesna. Ale jest tu "mała" różnica - Gutek ma zawsze gre w Juniorach, której Ty niestety nie miałes. I nie koniecznie będzie skazany na ławkę, bo będzie mógł grać wła�nie w Juniorach, jak nie w seniorach.

Gutek wedlug ciebie Fabio jest slabszy niz Daniel Liguz?

Meine
Administrator
Administrator

Napisana 13 lipca 2005 o 15:28 | IP z którego się zalogował Cytuj Meine

Nie, napewno tak nie napisałem! Napisałem tylko, że do drużyny 1 Wisły, powiedzmy, by miał gorzej się dostać, bo wiekiem przewyzszają go inni: Liguz, Bebel i Ziętara. Miałem to na myśli, ze poprostu w naszej Wisłece jest tak w większości wypadków, że czasem wiek decyduje kto ma grać, a nie umiejetności.

x-meni
Junior
Junior

Napisana 13 lipca 2005 o 16:47 | IP z którego się zalogował Cytuj x-meni

No własnie dziwny to klub i moze dlatego mlodziez ucieka do innych klubow gdize lepiej ich traktuja...

swistak
SuperTyper 2006
SuperTyper 2006

Napisana 13 lipca 2005 o 20:00 | IP z którego się zalogował Cytuj swistak

.

Zmieniony przez swistak o 30 grudnia 1899 o 00:00

<< Poprzednia Strona z 4 Następna >>
  Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Wersja do druku Wersja do druku