Autor |
|
x-meni Junior
Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 173 Skąd: Szczucin
|
Napisana 11 lipca 2005 o 10:09 | IP z którego się zalogował
|
|
|
W Wisle by nie bronil w seniorce!! to po pierwsze...
Po drugie kazdemu moze nie pasowac trener albo co innego i nie chce grac w tym klubie...
A na pewno w Brzezowce jest lepszy poziom niz w juniorce nasszym, to gdzie są te "dwa kroki w tył"
A propos... Fabio moze pamietasz jak Wasz najlepszy szkoleniowiec A.Koza do bóluu stawial na słabszego Daniela Liguza pozostawiając Łukasza konsekwentnie na ławce rezerowych - wtedy Łukasz miał "dwa kroki w tył".
|
Do góry |
|
|
Faraon Junior
Dołaczył: 16 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 171
|
Napisana 11 lipca 2005 o 10:15 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Racja Fabio... Gutek grając w Kłosie Słupiec robi wielki krok w tył, byłem tam kiedyś na meczu i wiem jak jest, kopanina, wulgaryzmy itp. Może się on tam nabawić niejednej kontuzji a nauczyć-ZERO. Z moich nieskazitelnych źródeł wiem że w Wiśle mają się teraz odbywać odzielne treningi dla Bramkarzy-prowadzone prześ Ryśka Kępe. Na takich treningach Gutek mógłby się wiele nauczyć bo Rysiek pod koniec swojej "kariery" w LKS-ie nie bronił może zbyt dobrze, ale miał dobre lata w Stali Mielec(wtedy grała w I lidze) i przez swoje doświadczenie oraz duże umiejętności mogłby wiele nauczyć Łukasza.
Dla jasności pisze jeszce: Gutek-Łukasz Giera
|
Do góry |
|
|
Czita Trampkarz starszy
Status: Niedostępny Posty: 94 Skąd: Szczucin
|
Napisana 11 lipca 2005 o 11:18 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Treningi sa potrzebne ale chłopak jak nie bedzie grał to na wur mu trenować bo bez ogrania nici z niego będzie macie racje Słupiec to nie jest dlaniego miejsce bo tam jest kopanina ale Brzezówka nie wiem czy tak go chcą ale jak by go cchieli to jest A - klasa juz naprawde gra sie z dobrymi przeciwnikami i to nie był by dla niego krok w tył naprawde Ja chłopaka rozumie ze woli sobie pograc niż siedzieć na ławce bo sam tak zrobiłem a nasz gdybanie i tak nic nie pomoże zrobi chłopak jak bedzie uwazał wiec pozostaje tylko czekac co postanowi Gutek
|
Do góry |
|
|
Meine Administrator
Dołaczył: 15 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 454 Skąd: Szczucin - Pom
|
Napisana 11 lipca 2005 o 16:06 | IP z którego się zalogował
|
|
|
x-meni#
Ok, zgoda, w Wiśle by nie bronił w seniorce, powiedzmy, że wiekiem przywższają go inni: Bebel, Ziętara, Liguz i dlatego miał by gorzej się dostać do podstawowej 11 seniorki. No ale zawsze są Juniorzy! A do tego, że wyższy poziom jest w Brzezówce niż w juniorach Wisły to bym polemizował. Teraz przecież nasi juniorzy będą grali m.in. z zespołami juniorów z czołówki IV ligi... A o tych "dwóch krokach w tył" mówiłem co do grania w Słupcu, bo jednak Brzezówka od Słupca lepsza, ale i tak uważam, że byłby to i tak może nie dwa, ale krok w tył dla niego. Pamiętam czasy Artka Kozy... ale o ile dobrze pamiętam nie było tak do końca jak Ty piszesz. Stawiał na Liguza - fakt, ale było też tak, że Gutek w pewnym momencie przestał chodzić na treningi juniorów i wogóle się nie pokazywał i Liguz już wtedy miał pewne miejsce na bramce...
P.S: To w końcu gdzie będze bronił na Brzezówce czy na Słupcy? Bo ja od niego samego słyszałem, że w Słupcu, no chyba że w ostatnich 3-2 dniach zmienił zdanie...
Faraon#
Właśnie Faraon. Też byłem tam kiedyś na meczu... Wtedy nasi Juniorzy wygrali z nimi 2-6 i drugi raz chyba 5-6 (ale nie jestem pewien). Co pamiętam z tych meczów to właśnie wulgaryzmy i kopanine. Nawet jednemu kumplowi złamali nogę, jeśli dobrze pamiętam... A jeszcze wtedy grał u nich na stoperze dzisiejszy trener, bodajże pan Adamczyk, któremu prawie z pyska leciał ślina i chciał nam wszytskim nogi powyrywać.. Ogólnie mówiąc wielkie chamstwo. Ja też słyszałem o indywidualnym trenerze barmkarzy w Wiśle prowadzeone przez pana Kępe, z których Gutek myśle by mógł się wiele nauczyć..
Czita#
Wiem, że sytuacja Gutka trochę przypomina Twoją jak przechodziłeś do Olesna. Ale jest tu "mała" różnica - Gutek ma zawsze gre w Juniorach, której Ty niestety nie miałes. I nie koniecznie będzie skazany na ławkę, bo będzie mógł grać właśnie w Juniorach, jak nie w seniorach.
|
Do góry |
|
|
Meine Administrator
|
Napisana 12 lipca 2005 o 21:09 | IP z którego się zalogował
|
|
|
A jednak Chwałek, chociaż, że nie ma go na liście to trenuje z seniorami Wisły. Ponoć mają jeszcze kogoś z Bolesławia ściągać do Wisły... Miotła też trenuje na Witosa, ale Jędryk już nie.. Kopia co wiem teraz jest w USA, ale on już zrezygnował z trenowania. Majka w Niemczech czy w Szwajcarii, sam nie wiem gdzie w końcu, ma ponoć wrócić na początku września. Zieliński w Anglii ma chyba wrócić za tydzien. Kuba Gądek ma wrócić około 23 lipca. Strasznie ta kadra... dziurawa....
|
Do góry |
|
|
Czita Trampkarz starszy
Status: Niedostępny Posty: 94 Skąd: Szczucin
|
Napisana 12 lipca 2005 o 21:25 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Nio racja Fabio takl jak mówisz ale jeszcze Olo leczy kntuzje ale ponoć w czawrtek ma się wsawić juz Kofcik ma prace ale w czwartek też juz ma byc na treningu nie wiem co z Kutrem się dzieje ale ponoć tez ma prace dzisja był Domina wiec kadra jest i będzie miał kto grac
|
Do góry |
|
|
x-meni Junior
|
Napisana 13 lipca 2005 o 14:03 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Fabio_Aurelio napisał:
x-meni#
Ok, zgoda, w Wi�le by nie bronił w seniorce, powiedzmy, że wiekiem
przywższajš go inni: Bebel, Ziętara, Liguz i dlatego miał by gorzej się
dostać do podstawowej 11 seniorki. No ale zawsze sš Juniorzy! A do
tego, że wyższy poziom jest w Brzezówce niż w juniorach Wisły to bym
polemizował. Teraz przecież nasi juniorzy będš grali m.in. z
zespołami juniorów z czołówki IV ligi... A o tych "dwóch krokach w tył"
mówiłem co do grania w Słupcu, bo jednak Brzezówka od Słupca lepsza,
ale i tak uważam, że byłby to i tak może nie dwa, ale krok w tył dla
niego. Pamiętam czasy Artka Kozy... ale o ile dobrze pamiętam nie było
tak do końca jak Ty piszesz. Stawiał na Liguza - fakt, ale było
też tak, że Gutek w pewnym momencie przestał chodzić na treningi
juniorów i wogóle się nie pokazywał i Liguz już wtedy miał pewne
miejsce na bramce...
P.S: To w końcu gdzie będze bronił na Brzezówce czy na Słupcy? Bo ja
od niego samego słyszałem, że w Słupcu, no chyba że w ostatnich 3-2
dniach zmienił zdanie...
Faraon#
Wła�nie Faraon. Też byłem tam kiedy� na meczu... Wtedy nasi Juniorzy
wygrali z nimi 2-6 i drugi raz chyba 5-6 (ale nie jestem pewien). Co
pamiętam z tych meczów to wła�nie wulgaryzmy i kopanine. Nawet jednemu
kumplowi złamali nogę, je�li dobrze pamiętam... A jeszcze wtedy grał u
nich na stoperze dzisiejszy trener, bodajże pan Adamczyk, któremu
prawie z pyska leciał �lina i chciał nam wszytskim nogi powyrywać..
Ogólnie mówišc wielkie chamstwo. Ja też słyszałem o indywidualnym
trenerze barmkarzy w Wi�le prowadzeone przez pana Kępe, z których Gutek
my�le by mógł się wiele nauczyć..
Czita#
Wiem, że sytuacja Gutka trochę przypomina Twojš jak przechodziłe� do
Olesna. Ale jest tu "mała" różnica - Gutek ma zawsze gre
w Juniorach, której Ty niestety nie miałes. I nie koniecznie
będzie skazany na ławkę, bo będzie mógł grać wła�nie
w Juniorach, jak nie w seniorach. |
|
|
Gutek wedlug ciebie Fabio jest slabszy niz Daniel Liguz?
|
Do góry |
|
|
Meine Administrator
|
Napisana 13 lipca 2005 o 15:28 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Nie, napewno tak nie napisałem! Napisałem tylko, że do drużyny 1 Wisły, powiedzmy, by miał gorzej się dostać, bo wiekiem przewyzszają go inni: Liguz, Bebel i Ziętara. Miałem to na myśli, ze poprostu w naszej Wisłece jest tak w większości wypadków, że czasem wiek decyduje kto ma grać, a nie umiejetności.
|
Do góry |
|
|
x-meni Junior
|
Napisana 13 lipca 2005 o 16:47 | IP z którego się zalogował
|
|
|
No własnie dziwny to klub i moze dlatego mlodziez ucieka do innych klubow gdize lepiej ich traktuja...
|
Do góry |
|
|
swistak SuperTyper 2006
Status: Niedostępny Posty: 347 Skąd: Szczucin/ PoM
|
Napisana 13 lipca 2005 o 20:00 | IP z którego się zalogował
|
|
|