Aktywne tematyAktywne tematy  Pokaż listę użytkowników forumLista użytkowników  Szukaj na forumSzukaj  PomocPomoc
  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Drużyna piłkarska Wisły Szczucin
 Wis3a Szczucin - Forum : Drużyna piłkarska Wisły Szczucin
Temat Temat: Puchar Polski Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Autor
Wiadomość << Poprzedni temat | Następny temat >>
LKS-ik
Trampkarz m3odszy
Trampkarz m3odszy

Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny
Napisana 03 sierpnia 2005 o 10:31 | IP z którego się zalogował Cytuj LKS-ik

Tak,miałobyc bez kasy ale ktos tu obiecał zawodnikom premie za awans i podejrzewam ze ktos tu sie nie wywiazał z obietnic!!

Do góry Obejrzyj LKS-ik's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez LKS-ik

Koociej
Redaktor naczelny
Redaktor naczelny

Dołaczył: 09 czerwca 2005
Napisana 03 sierpnia 2005 o 11:33 | IP z którego się zalogował Cytuj Koociej

LKS-ik, nie bardzo rozumiem o co ci chodzi? Domyslam się że masz jakieś ale...
Jeśli chodzi o kaskę (bo prawie zawsze o to chodzi)...
Tak były obiecane premie za awans do IV ligi i za dobre wyniki po rundzie jesiennej. Po jesieni zostały wyplacone. Po całym sezonie też pieniądze na to były. Jeśli dobrze pamiętasz ster władzy w klubie oddaliśmy szybko (jeszcze w czerwcu) aby nowy, (nazywany wtedy "lepszym") zarząd miał więcej czasu na przygotowanie do sezonu. Kasa na premie była i miała być wypłacona zawodnikom. Jak było dokładnie niewiem słyszałem że nie do końca tak jak miało być. Z tego co wiem to na pewno była impreza po sezonie (o ktorej my ustepujacy zarzad dowiedzielismy się post faktum). Może nasi nastepcy mieli wizje i z kasy na premie zrobili balangę? Niewiem. Nikt mi się z tego nie tłumaczył.

Ale jeśli chcesz na ten temat pogadac to ponawiam propozycje - otwórzmy nowy wątek i tam skopiujemy te posty.

Meine
Administrator
Administrator

Dołaczył: 15 czerwca 2005
Napisana 06 sierpnia 2005 o 14:57 | IP z którego się zalogował Cytuj Meine

Wracjąc do meczu Pucharu Polski z Pogorią to mecz będzie chyba o 11.00, a nie jak pisze na stronie o 17.00!!!!
Do góry Obejrzyj Meine's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Meine Wejdź na Meine's WWW

Koociej
Redaktor naczelny
Redaktor naczelny

Dołaczył: 09 czerwca 2005
Napisana 08 sierpnia 2005 o 08:09 | IP z którego się zalogował Cytuj Koociej

Piszcie jaki wynik w pierwszym meczu PP?
Był ktos na meczu widział?
Może jakaś relacja z meczu z Pogorią Podgórska Wolą?

x-meni
Junior
Junior

Napisana 08 sierpnia 2005 o 12:26 | IP z którego się zalogował Cytuj x-meni

Kosciej ja slyszalem ze bylo 2-2 i wisla przegrala po ... rzutach karnych, "ponoc" Wisla miala przewage ale sie nie udalo  niestety cos ta Wisla bez J.Smasia gra niczym Aklaskowy klub
Do góry Obejrzyj x-meni's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez x-meni

Faraon
Junior
Junior

Dołaczył: 16 czerwca 2005
Napisana 08 sierpnia 2005 o 16:14 | IP z którego się zalogował Cytuj Faraon

Ja byłem na meczu:

Gdy zajechaliśmy do Pogórskiej Woli od razu widać było trudności-a mianowicie boisko wyglądało prawie jak nasze boczne. W pierwszej połowie mecz był wyrównany, lecz pod jej koniec objęliśmy małą przewagę, i oddaliśmy dwa groźne strzały, które świetnie wybronił Wrona. Druga połówka, i od razu "zimny prysznic", drużyna Pogorii rozgrywa akcje lewą stroną, piłka zostaje wrzucona na pole karne, a tam Koras z półobrotu kieruje ją w długi róg Liguza. Po tej bramce nasi rzucili się do morderczego ataku całkowicie przejmując inicjatywne nad futbolówką. Wiślacy wyprowadzają pare groźnych akcji, a najgroźniejsza była chyba ta, w której Kowal będący prawie "sam na sam" okazuje się gorszy od bramkarza gospodarzy. Jednak dzięki tej akcji mamy szczęśliwy rzut rożny. Piłkę na pole karne wrzuca Kowal, a najwyżej do niej wyskakuje Jarosław Będkowski i zdobywa bramka na remis. Po tym golu Wisła nadal dominuje na boisku ma dużo sytuacji i... Bramkę zdobywają goście, błędu, który cały czas wykonywała nasza drużyna nie popełniła Pogoria, tym błędem była skuteczność. W szybkiej kontrze Olszówka dostaje piłkę i ma przed sobą już tylko Liguza, niestety nie myli się... Wtedy "serca podeszły na do gardeł" nie chcieliśmy powtórzyć tego, co stało się przed rokiem. Naszczęście po wielu akcjach przychodzi ta upragniona. Wrona źle wyrzuca piłkę do jednego z obrońców Pogorii, przejmują ją nasi, futbolówka zostaje wrzucona w pole karne, tam odbija sie jeszcze od nierównego podłoża a Jarosław Będkowski po raz kolejny pewnym strzałem z woleja pokonuje Wrone. Jest 2:2!!! Po paru minutach gry kończy się regulaminowy czas meczu. Ponieważ jest to za niski szczebel rozgrywek niema dogrywki, lecz "loteryjne" rzuty karne. Pierwszego strzela dzisiejszy bohater Wisły-Będkowski-nie myli się, podobnie jak Knaga i Gądek. Rywale wcale nie są gorsi, w karnych 3:3. Czwartego karnego dla nas wykonuje młodziutki Kapel, i chyba zbyt młodziutki, ponieważ jego karnego wybrania wyśmienicie broniący dziś Wrona. Kolejnego karnego piłkarz Pogorii również wykorzystuje. Do ostatniej "jedynastki" dla Wisły podchodzi Kowal... Niestety i tym razem wielki dziś Wrona okazuje się lepszy, kolejny karny już nie ma sensu. Grupa niespełna stu kibiców Pogorii wpada w szał radości, a Wisła po raz kolejny odpada w pierwszej rundzie z rozgrywek... Co o tym przesądziło, brak "profesora" Smasia, złe boisko, może zlekceważenie przeciwnika, lub po prostu słabość naszej drużyny... (???)

Zmieniony przez Faraon o 30 grudnia 1899 o 00:00
Do góry Obejrzyj Faraon's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Faraon

x-meni
Junior
Junior

Napisana 08 sierpnia 2005 o 16:22 | IP z którego się zalogował Cytuj x-meni

do boiska nie mozna miec chlopie pretensji. wiselka coraz slabiej gra  i nie mozna sie oklamywac,ze tak nie jest
mnie jednak cieszy bdobra forma Jarka Bedkowskiego, w sparingach gral dobrze na stoperze no i teraz szczelil 2 gole :)

x-meni
Junior
Junior

Napisana 08 sierpnia 2005 o 16:24 | IP z którego się zalogował Cytuj x-meni

ooo i jakbys mogl Faraon wrzuc sklady :)...

Faraon
Junior
Junior

Dołaczył: 16 czerwca 2005
Napisana 08 sierpnia 2005 o 16:34 | IP z którego się zalogował Cytuj Faraon

Skład Wisły jest już na stronie, nazwiska zawodników Pogorii wymienione przezemnie są pewne, ale całego składu przeciwników nie znam. Ale Tobie chodziło chyba tylko o nasz skład ? Ja nie zrzuciłem winy na boisko, to ostatnie zdanie miało być w formie pytania, i już to poprawiłem, miejmy nadzieje że nasi trafia z formą na niedziele...
Do góry Obejrzyj Faraon's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Faraon

Silno-Reki
Trampkarz starszy
Trampkarz starszy

Napisana 09 sierpnia 2005 o 14:53 | IP z którego się zalogował Cytuj Silno-Reki

Na meczu nie byłem ale słyszałem że niezła "Boruta" szkoda gadać

Jeżeli chcesz odpowiadać na posty, najpierw się zaloguj
Jeżeli nie jesteś jeszcze zarejestrowany to musisz się zarejestrować

<< Poprzednia Strona z 2
  Odpowiedz na postZałóż nowy temat