Autor |
|
x-meni Junior
Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 173 Skąd: Szczucin
|
Napisana 22 czerwca 2005 o 02:17 | IP z którego się zalogował
|
|
|
nom policja wyj±tkowo nie wiedziała co ma robić - fakt ...
|
Do góry |
|
|
Faraon Junior
Dołaczył: 16 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 171
|
Napisana 22 czerwca 2005 o 07:54 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Wydaje mi się że gdyby nie przekleństwa, i momentami agresywne zachowanie naszych kibiców to Policja by nie czepiała się do nikogo... Dokładnie nie wiem jak to było na meczu z Dąbrovią, ponieważ ten mecz odbył się w sobote, i nie miałem mozliwości na nim być. A jeśli chodzi o doping to-Fabio wyjołeś mi to ust-chciałem napisać dokładnie to samo.
Zmieniony przez Faraon o 30 grudnia 1899 o 00:00
|
Do góry |
|
|
Koociej Redaktor naczelny
Dołaczył: 09 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 630 Skąd: Kraków / Szczucin
|
Napisana 22 czerwca 2005 o 08:10 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Dla mnie oprawa tez super. Troche za mało dopingu za Wisłą a za dużo anty jude.... Ale myślę że się poprawi.......
__________________ Wis3a Szczucin - Duma Ma3opolski - Chwa3a Powiola
|
Do góry |
|
|
swistak SuperTyper 2006
Status: Niedostępny Posty: 347 Skąd: Szczucin/ PoM
|
Napisana 22 czerwca 2005 o 10:52 | IP z którego się zalogował
|
|
|
.
Zmieniony przez swistak o 30 grudnia 1899 o 00:00
__________________ "Lepiej wygrywaa mniej a czeociej,ni? wiecej a rzadko."
|
Do góry |
|
|
Silno-Reki Trampkarz starszy
Status: Niedostępny Posty: 51
|
Napisana 22 czerwca 2005 o 10:55 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Wyjazd super nie ma co mówić! Wszyscy wiedzą kto rządzi na Powiślu! Dresiki z Dąbrowy wiedzą gdzie jest ich miesce w szeregu i lepiej niech głowy nie podnoszą za bardzo, bo ją stracą hehehehe Śmieszne że w trakcie meczu Dąbrovia wezwała policję która niewiem co miała ochraniać, chyba że trawe na boisku bo kibiców miejscowych nie było.... W prasie podali że było 300 kibiców to wychodzi że co najmniej 250 ze Szczucina! Z drugiej strony widać że się z nami liczą pały i to też jest ważne!
__________________ Azbestowa Horda - W3adcy Powiola
|
Do góry |
|
|
x-meni Junior
Status: Niedostępny Posty: 173 Skąd: Szczucin
|
Napisana 22 czerwca 2005 o 14:33 | IP z którego się zalogował
|
|
|
* silno reki
byla tez spora ilosc kibicow dabrovii szczegolnie za siatka przed stadionem (po deurgiej stronie naszych kibicow)
|
Do góry |
|
|
Ah_1948 Senior
Status: Niedostępny Posty: 217 Skąd: Londyn/Szczucin
|
Napisana 22 czerwca 2005 o 15:41 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Co tu sie rozgadywać ??
Samo mówi za siebie-moze słabo wykonane ale widac o co chodzi
__________________ Wis3a Szczucin, LKS-1948, Azbestowa Horda
|
Do góry |
|
|
jawor Senior
Status: Niedostępny Posty: 274 Skąd: Bloki:)
|
Napisana 22 czerwca 2005 o 16:39 | IP z którego się zalogował
|
|
|
AH w pełni cie popieram a co do meczu już będą dokładnie widzieć co to są kibice ze Szczucina
__________________ ZielonoZoltoCzerwoni........Wisła Szczucin!!!
|
Do góry |
|
|
WOLF Junior
Dołaczył: 22 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 173 Skąd: WOLNOOCI
|
Napisana 22 czerwca 2005 o 23:12 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Witam!!
Chciałbym bardzo serdecznie podziękować wszystkim, którym chciało sie w ta sobote łaskawie ruszyc dupy, ubrać białą koszulkę i zapłacić 4 zł- tak niewiele a z drugiej strony tak dużo... Srodkowy palec zaś pokazuje wszystkim tym, którzy najpierw pierdolili przez miasiąc o wyjeździe, aby potem nie pojechać tłumacząc, że się "miało robotę"!!! I tak sobie daliśmy radę bez Was i to całkiem nieźle:))) Mam nadzieję, że przebieg tego wyjazdu dał wielu osobom dużo do myślenia i w następnym sezonie uda się nam zmobilizować na parę wyjazdów autokarowych: Żabno, Odporyszów, Metal Tarnów no i oczywiście Dąbrowa! Ten mecz pokazał, że tkwi w Nas spory potencjał- przypominam, że jest to 3 liczba wyjazdowa tego sezonu w naszym regionie. Więcej było tylko Unii na żydach- 550 i w Brzesku- 225, a mniej więcej tyle samo Tarnovii na Unii. Mnie osobiście cieszy najbardziej fakt, że wreszcie nie słyszałem pierniczenia, że "jedzie tyle gówniarzy" i "po co brać dzieci". Wreszcie wszyscy zrozumieli, żę liczy się WISŁA i tylko WISŁA, a koleś, który ma 26 lat, żonę i dziecko jechał w białej koszulce w autobusie obok 15 letniego młodego. Młodzi kibice to zawsze nadzieja dla klubu, bo kto będzie jeździł na mecze i walczył za barwy za 10 lat??? Co do Dąbrovii to ja równierz nie śpiewałem piosenek typu"..to stara k***a..". Przynajmniej nie na stadionie. Owszem na mieście jak najbardziej i jak najgłosniej- zresztą myślę że o naszym "spacerze" będzie długo głośno w Dąbrowie. Co do tego incydentu na rynku to chyba mnie poniosło i w sumie to lepiej o tym zapomnieć, ale nerwy wzięły górę no i cóz... Także mobilizacja i na nowy sezon i ruszamy!!!!! NIELICZNI, ALE FANATYCZNI - WŁADCY POWIŚLA!!!! WSH
Zmieniony przez WOLF o 30 grudnia 1899 o 00:00
__________________ Ojczyzne nie dlatego sie kocha i wielbi, ?e jest wspania3a i wielka, a dlatego, ?e jest Ojczyzn1, tak samo, jak rodziców kocha sie dlatego, ?e s1 rodzicami.
|
Do góry |
|
|
Azbestowa_Horda Trampkarz m3odszy
Dołaczył: 26 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 28
|
Napisana 26 czerwca 2005 o 22:19 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Witam !!!!
derby jak dlamnie zajebiste niezadużo atrakcji ale były zwłaszcza na rynku na stadionie tez coś sie działo szkoda że nieudało nam sie wejść z bramą nom ale cóż niektórzy spróbowali coś rozkręcicz na bramie ale te hu** z błysku zaczeli pryskać jakimś c**jo***** po oczach a pały to sie całkiem ośmieszyły i jak zwykle niemieli sie doczego dopierdolić to znaleźli C.H.W.D.P.
Powiśle 100% Wisła
|
Do góry |
|
|