Autor |
|
Faraon Junior
Dołaczył: 16 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 171
|
Napisana 17 wrzeonia 2005 o 18:26 | IP z którego się zalogował
|
|
|
A więc z wypowiedzi większości można wywnioskowac że przydałaby się niezwłoczna zmiana zażądu. Ale zmiana na kogo, znowu na kogoś pokroju Dziunka czy Nowakowskiego..... To by było bezsensowne, przydałby się zażąd młody zapalony do pracy, a nie jakieś dziadki które tylko wyciągają pieniędzy ile sie da..... Według mnie jednym z głównych powodów "dzięki" ktorym Wisła gra coraz słabiej jest szerząca się w klubie-"Gra znajomymi i krewnymi"
Zmieniony przez Faraon o 30 grudnia 1899 o 00:00
|
Do góry |
|
|
Koociej Redaktor naczelny
Dołaczył: 09 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 630 Skąd: Kraków / Szczucin
|
Napisana 19 wrzeonia 2005 o 08:33 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Moment, moment Panowie! Czy nie za pochopnie?
Z tych postów co są do tej pory - wcale nie wynika żadna zmiana zarządu. Ja w tej chwili byłbym skłonny powiedzieć - trzeba dużo zmienić w działaniach zarządu, ale czy zmieniac zarząd? Ostatnio mieliśmy kilka takich zmian i co z tego wynikło? Niewiele dobrego. Jeśli ktoś rzuca hasło "zmiana zarządu" to musi mieć opracowany z góry plan działania, wyznaczone cele i co najwarzniejsze skład nowego zarządu który te założenia spełni. Więc nie za pochopnie....
Ale, aby wszystko było jasne, mimo że nie jestem za pochopnymi zmianami - nie popieram działań tego zarządu.
No i teraz na koniec sprawa która mnie najbadziej wku..wia! Faraon - Nie znam nikogo - naprawdę nikogo - kto wyciągałby kasę z klubu! Choć i mi sie kiedyś tak wydawało i szlak mnie trafia jak teraz słysze takie teksty. Wszyscy działacze wkładają swoją kasę w klub, na wieczne oddanie lub ze startu zupełnie o nich zapominając. Klub to nie jest instytucja (przynajmniej na tym poziomie), z którego można by było "ciągnąć zyski". Tak było dawniej i podejrzewam że nic się do tej pory nie zmieniło.
__________________ Wis3a Szczucin - Duma Ma3opolski - Chwa3a Powiola
|
Do góry |
|
|
Faraon Junior
|
Napisana 19 wrzeonia 2005 o 15:17 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Racja Kościej źle to ujołem, teraz się już poprawiłe.... Ta sprawa od dawna ciągnie się u seniorów, w jednym bardzo dużym przpadku-poparcie dla Silnego-promowanie włsnych synów, a raczej syna przez Staszka... Nie mówiąc już o Juniorach gdzie tych przypadkóe jest wiele.
P.S: Bardzo przepraszam za pomyłke.
|
Do góry |
|
|
x-meni Junior
Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 173 Skąd: Szczucin
|
Napisana 20 wrzeonia 2005 o 16:12 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Faraon co ty pier..... dzieciaku!!?? "Gra znajomymi i krewnymi"?! co to ma znaczyc?!?!?! o kogo Ci chodzi o Jacka Bedkowskiego?!?!
|
Do góry |
|
|
kibic no1 Junior
Dołaczył: 20 wrzeonia 2005
Status: Niedostępny Posty: 117
|
Napisana 20 wrzeonia 2005 o 16:20 | IP z którego się zalogował
|
|
|
gosc ma chyba jakies kompleksy dotyczace klubu:)
|
Do góry |
|
|
Faraon Junior
|
Napisana 20 wrzeonia 2005 o 17:05 | IP z którego się zalogował
|
|
|
TAK!! X-meni chodzi mi o Jacka Będkowskiego!!! A o Juniorach to juz nie warto wspominać....
|
Do góry |
|
|
x-meni Junior
|
Napisana 20 wrzeonia 2005 o 22:09 | IP z którego się zalogował
|
|
|
To wytlumacz mi jakie ty tam widzisz powiazania rodzinne i dlaczego Jacek nie moze grac w seniorce ?! i co cie gryzie bo zupelnie cie nie rozumiem narzekasz na ... nic
|
Do góry |
|
|
LKS-ik Trampkarz m3odszy
Status: Niedostępny Posty: 47
|
Napisana 21 wrzeonia 2005 o 07:54 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Ktos tu komus chyba zazdrosci
|
Do góry |
|
|
Faraon Junior
|
Napisana 21 wrzeonia 2005 o 17:53 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Czy ja powiedziałem że nie może grać, może grać ale jeśli sie troch podszkoli.... Jakie powiązania rodzinne-na początku tematu wyjaśnił to krótko Silno-Ręki. Zazdrościć to można Jurkowi Smasiowi, Jarkowi Będkowskiemu czy Tomkowi Kowalowi za to co wnieśli do Wisły, za to za co są cenieni.
|
Do góry |
|
|
x-meni Junior
|
Napisana 22 wrzeonia 2005 o 16:16 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Faraon ale jakie braki ma Jacek Bedkowski w porownaniu z innymi zawonikami (np. z ... Kowalskim, Kaplem, Kutrem) wg mnie Jacek jest zaciety i nie boi sie ostro wejsc przez co czesto odbiera pilke w ataku, a i szczal nie ma wcale slaby, cos chyba jednak zazdroscisz <hahaha>
|
Do góry |
|
|