Autor |
|
SOWA Zablokowany
Dołaczył: 20 paYdziernika 2005
Status: Niedostępny Posty: 86
|
Napisana 25 paYdziernika 2005 o 20:06 | IP z którego się zalogował
|
|
|
banan napisał:
SOWA h*ju jak ku*wa jestes taki cwany we szystkim lepszy to czemu pajacu nie zrobisz własnej stronki, nie zajmiesz sie oprawą na meczach, szalikami, koszulkami, itp. ogolnie w ultras i hool`s chcialbys i piszesz (z tego co przeczytałem) ze jestes kur*a najlepszy! taki z ciebie chojrak zrob jak pisalem na wstepie a wtedy zobaczymy kto tu jest mocny tylko na forum - wogole kim ty ku**a jestes zes sie tak wykluł nagle pisz hamie do mnie 6248067 TYLKO WISłA LKS !!!! pozdro dla wszystkich! |
|
|
bananie chyba jestes tu nowy i nie zdazyles zapoznac sie z tematami a w szczególnosci z moimi postami - zachęcam CIEBIE do tego.
ciekaw jestem w którym miejscu napsialem ze jestem najlepszy,zacytuj mnie. pzredstawilem swoje poglady na rózne tematy a ty mi tu wyjezdzasz z jakas oprawa szalki itp - tego tematu jeszcze nie poruszyłem. ja rozumiem ze tobie sie podaoba ultras szaliki i te sprawy ale nie musisz w kazdym poscie o tym pisac zeby sie ktos tym zajął...i wtedy zobaczymy co warta...
__________________ od jutra kibicuje innej druzynie
|
Do góry |
|
|
banan Junior
Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 197
|
Napisana 26 paYdziernika 2005 o 13:53 | IP z którego się zalogował
|
|
|
SOWA jak ja zacząlem kibicowac WISEŁCE ty wtedy ojcu z jaja na jajo skakałeś i na ksiedza zorro wołałeś takze nie pierd*ol mi tu ze jestem nowy cerepie jeden, a mowiac ze zgrywasz cwaniaka (jestes najlepszy) kierowałem sie wlasnie twoimi "zajebistymi" poglądami wiec lepiej bedzie jak zamilkniesz na zawsze moze wreszcie sie przedstawisz pajacu!!?
|
Do góry |
|
|
SOWA Zablokowany
Dołaczył: 20 paYdziernika 2005
Status: Niedostępny Posty: 86
|
Napisana 28 paYdziernika 2005 o 19:31 | IP z którego się zalogował
|
|
|
bananie chyba jestes tu (czyli na forum) nowy i nie zdazyles zapoznac sie z tematami a w szczególnosci z moimi postami - zachęcam CIEBIE do tego....
ja rozumiem ze tobie sie podoba ultras szaliki i te sprawy ale nie musisz w kazdym poscie o tym pisac zeby sie ktos tym zajął...
__________________ od jutra kibicuje innej druzynie
|
Do góry |
|
|