Autor |
|
Faraon Junior
Dołaczył: 16 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 171
|
Napisana 22 czerwca 2005 o 08:04 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Z moich nieskaźitelnych źródeł doszły mnie słuchy iż w budynku klubu LKS Wisła Szczucin ma zostać założona(albo już istnieje)Kawiarenka. Mam nadzieje że jest to zrobione bardzo porządnie i że podczas meczów, gdy bedziemy mieli przerwę, będzie się można poczuć jak na np. San Siro-gdzie takich kawiarenek jest bardzo, bardzo dużo. Jak dowiem się czegoś więcej to napisze, chyba że ktoś z Forumowiczów wie coś na ten temat???
|
Do góry |
|
|
Koociej Redaktor naczelny
Dołaczył: 09 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 630 Skąd: Kraków / Szczucin
|
Napisana 22 czerwca 2005 o 09:44 | IP z którego się zalogował
|
|
|
No to jest dobra wiadomość! Tylko jak to będzie wyglądało w rzeczywistości zobaczymy! Jak ktoś będzie w środku niech opisze! Pifo będzie?
__________________ Wis3a Szczucin - Duma Ma3opolski - Chwa3a Powiola
|
Do góry |
|
|
Silno-Reki Trampkarz starszy
Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 51
|
Napisana 22 czerwca 2005 o 10:34 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Dobrze by było na meczu czy po napić jakiegoś "browca" szczególnie jak jest patelnia!
__________________ Azbestowa Horda - W3adcy Powiola
|
Do góry |
|
|
LKS-ik Trampkarz m3odszy
Status: Niedostępny Posty: 47
|
Napisana 22 czerwca 2005 o 11:21 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Kawiarenke jesli juz ja tak nazwaliscie bedziecie mogli obejrzec juz dzisiaj na meczu,oczywiscie nie jest ona wykonczona w 100%.zapewniam jendak ze jak juz bedzie wykonczona to bedziecie mogli sobie tam piwko wypic czy jakies inne napoje:):D
|
Do góry |
|
|
Silno-Reki Trampkarz starszy
Status: Niedostępny Posty: 51
|
Napisana 22 czerwca 2005 o 11:30 | IP z którego się zalogował
|
|
|
No to świetnie! A godziny otwarcia? I inne wiadomości an temat lokalu? np. Czy bedzie tam TV i czy będzie polska liga itd?
__________________ Azbestowa Horda - W3adcy Powiola
|
Do góry |
|
|
swistak SuperTyper 2006
Status: Niedostępny Posty: 347 Skąd: Szczucin/ PoM
|
Napisana 22 czerwca 2005 o 11:44 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Bradzo dobre posunięcie działaczy klubu z tą kawiarenką. Bedzie dodatkowa kasa dla klubu!!!! Na pifko i na papieroska napewno znajdzie sie duzo chetnych ludzi!!!!
|
Do góry |
|
|
Buli Senior
Status: Niedostępny Posty: 206 Skąd: Szczucin - POM
|
Napisana 22 czerwca 2005 o 12:13 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Ja też słyszałem, że dzisiaj na meczu z Busko Zdrójem ma być otwarta ta kawiarnia. Ponoć ma być tam stół bilardowy. Mam nadzieje, że ten pomysł wypali i bedzie to miejsce spotkań sympatyków Wisły. I chciałbym, żeby wnętrze miało atmosfere klubu, np. na ścianach zdjęcia, szalik Wisły, coś w tym rodzaju.
|
Do góry |
|
|
Ah_1948 Senior
Status: Niedostępny Posty: 217 Skąd: Londyn/Szczucin
|
Napisana 22 czerwca 2005 o 13:54 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Co do tej kawiarenki to w jak ona bedzie otwarta?? tylko w trakcie meczu czy moze dłuzej czy cos w tym stylu a i jeszce jedno jak ktos ma zakaz stadionowy to raczej moze tam byc bo to kawiarnia a nie stadion hahahaha :)
POZDRAWIAM KIBICòW WISEŁKI-AZBESTOWA HORDA
__________________ Wis3a Szczucin, LKS-1948, Azbestowa Horda
|
Do góry |
|
|
x-meni Junior
Status: Niedostępny Posty: 173 Skąd: Szczucin
|
Napisana 22 czerwca 2005 o 14:55 | IP z którego się zalogował
|
|
|
wreszcie sie cos zaczyna dziac w tym klubie, niedawno otynkowali budynek od zewnatrz, a teraz robia cos dla kibicow, no i dla $
|
Do góry |
|
|
Koociej Redaktor naczelny
Dołaczył: 09 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 630 Skąd: Kraków / Szczucin
|
Napisana 22 czerwca 2005 o 16:15 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Niedawno otynkowali? Jaki ty czas odmierzasz x-meni? Budynek był otynkowany przed awansem do IV ligi czyli na jesieni 2002 roku! a okna wstawione były pół roku wcześniej! jakie to było niedawno? Ten budynek buduje sie od 1986 roku! kawiarenka miała być tam zawsze i niech nikt nie mysli że ten zarząd to wymyślił (choc wielka im chwała że wkońcu wykonał)
__________________ Wis3a Szczucin - Duma Ma3opolski - Chwa3a Powiola
|
Do góry |
|
|