Autor |
|
Faraon Junior
Dołaczył: 16 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 171
|
Napisana 30 paYdziernika 2005 o 15:06 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Brawo Wisła !!! Po meczu z Pagenem większość kibiców miała nie za dobre "widzenie na przyszłość". Nasi piłkarze wykonali "misję niewykonalną". miejmy nadzieje że i na ich terenie zdobędziermy chociaż jeden punkt. Mecz nie był jak się spodziewano "do jednej bramki", lekką przewage miała Nieciecza, ale i Wisła często wychodziła z akcją, według mnie bohaterem meczu jest Łukasz Bebel.
|
Do góry |
|
|
kibic no1 Junior
Dołaczył: 20 wrzeonia 2005
Status: Niedostępny Posty: 117
|
Napisana 30 paYdziernika 2005 o 15:44 | IP z którego się zalogował
|
|
|
ciula prawda bohaterem meczu zostal tomek kowal ,ktory wybil 2 pilki z lini bramkowej i sdobyl bramke na 1:0 takze jak by nie kofcika tam nie bylo to nie bylo by ciekawie,co do meczu no to juz przed meczem nieciecza sie cieszyla ze przyjada po 3 punkty bez zadnych problemow a,a tu jednak wisla sprostala rywalowi z wyzszej polki 2 bramka samobojcza, 3 po zamieszaniu i bledzie obroncow jerzy smas glowka przelobowal dunajke ktory nie mia lszans przy zadnej z bramek. dida wiadomo wybronil kilka pilek ale zeby cos specjalnego pokazal to niewiem ,jego wystep byl przyzwoity,kalosz kilka bledow ale nawet niezle,piotrek kuter bez zastrzezen,oleksy gdyby nie te rajdy i straty na srodku boiska to by bylo super,jarecek nie wyroznial sie jakos specjalnie ale niezle,jurek no to jak zwykle b,dobrze,adam majka waleczny i agresywny do konca,benek jednostajne bieganie oprocz jednego strzalu niecelnego nic a nic,michal gadek zmarnowal 2 dogodne sytuacje(podanie od jacka bedkowskiego)ale powalczyl ,kofcik, no to juz mowil majstersztyk:D,jacek bedkowski,powalczyl i chwala mu za to, zmiennicy: czita,szonek,grzes kowalski -no coz mozna bylo zrobic przez 10 minut gry-ale jedno mnie zastanawia czemu jurek nie w puscil Marcina kapla czyzby jakis konflikt miedzy trenerem a zawodnikiem?
|
Do góry |
|
|
x-meni Junior
Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 173 Skąd: Szczucin
|
Napisana 31 paYdziernika 2005 o 06:41 | IP z którego się zalogował
|
|
|
No wg mnie Tomek Kowal zrobil 3 pkt jakby nie patrzec, w sumie "3 bramki jego" tzn 2 uratowal - jedna (najwazniejsza) strzelil. Poza tym troche szczescia mamy :D ale wlasnie o to chodzi - moze teraz nasi uwieza w siebie bardziej i nikt ich nie zatrzyma?... az trudno w to uwiezyc :D
Noty wg mnie
Bebel 8 - bdobry wystep, obonil sytuacyjnie bramke i jeden piekny strzal, przy bramce mogl jednak sparowac Knaga 9 - bezbledny, duzo pracy Oleksy 6 - w obronie ok, w przodzie .... Kuter 6 - patrz wyzej... Bedkowski Jarek 7 - jak zwykle rowny mecz Sieczkowski 4 - jeden ze slabszych meczow "Benka" Majka 7 - duzo probowal ale niestety nie ten poziom Smas 10 - wiekszosc akcji to jego wykonanie, w pierwszej polowie mecz = Smas - NIeciecza Gadek 3 - mial setke nie trafil, niewidoczny, za malo chyba go widac na meczu (biorac pod uwage jego mozliwosci), troche mial peha przy podaniu do ... Kowalskiego Kowal 10+ - w sumie nie gral jakos rewelacyjnie w pierwszej polowie ale bramka i 2 "obronione" sytuacje daja mu najwyzsza note w mojej skali :P Bedkowski Jacek 7 - widac ze jest pozyteczniejszy na boisku niz nasz nowy nabytek, duzo walczy, nigdy nie rezygnuje ze straconych pilek, ostry
Rezerwa bez ocen jednak Miotla zasluzyl na 9, gdyz niewile gral a otworzyl 2 podaniami droge na bramke rywali ^^
|
Do góry |
|
|
Mistrz Gry Trampkarz starszy
Dołaczył: 10 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 80 Skąd: Szczucin
|
Napisana 31 paYdziernika 2005 o 10:37 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Brawo chłopaki!
Pokazaliście że, nadal się liczycie w walce o utrzymanie. Zaimponowaliście naprawdę mądrą i skuteczna grą w obronie. To był klucz do sukcesu.
Mecz w moich oczach wyglądał tak: Pierwsza połowa dla gości. Lepiej atakowali. Ich dośrodkowania były bardzo groźne. Lepiej operowali skrzydłami, zwłaszcza że, Benek miał słaby dzień. A Adam w obronie nie jest mocarzem. Na szczęście dla nas mieliśmy Krystiana jako stopera. Do drugiej cześci weszliśmy z większym animuszem i werwą, co szybko zakończyło się bramką. Po jej zdobyciu kontrolowaliśmy już sytuację. Naciskani goście pogubili sie zupełnie. Było to widać zwłaszcza przy trzeciej bramce. Coz więcej można powiedzieć? Dobra robota!
Noty.
Łukasz Bebel: 7, w pierwszej połowie troszku niepewny, ale w drugiej dał pokaz tego, co powinien robić bramkarzi jak to powinien robić.
Krystian Knaga: 9, profesor, bezapelacyjnie najlepszy nasz zawodnik w meczu niedzielnym. Bardzo dobrze grał i kierował obroną.
Piotrek Kuter: 6, dobrze, byle tak dalej.
Rafał Oleksy: 6, dobrze. Była by 7 gdyby nie nonszalancja z jaką czasami traktował przeciwnika. Mogło się to zakończyc nieciekawie.
Jarek Będkowski: 6, było by więcej, ale od forstopera można i należy wymagać większej ilości oddanych strzałów na bramkę, oczywiscie tych z dystansu.
Łukasz Sieczkowski: 4, przykro mi to pisać gdyż bardzo lubię Benka, lecz wczoraj zagrał słabo. Rozkręcił się w ostatnich 25 minutach meczu. Trochę za późno.
Adam Majka: 5, za ofensywę 7, za obronę 3. Za całość więc wychodzi 5.
Tomek Kowal: 8, co można napisać? Po prostu wczoraj Tomek zagrał normalnie. Tak jak gra gdy nie jest kontuzjowany lub zmęczony. Brawo Tomek.
Michał Gądek: 6, dobrze (kto śledzi moje wpisy ten wie że nie darze Michała specjalna estymą), naprawdę dobrze. Notę zmniejszyłem o 1 za niepotrzebne nerwy na boisku, to skończy się kiedyś kartką, oraz za niewykorzystywanie swojego atutu: mocnego strzału z daleka.
Jacek Będkowski: 5, zmniejszyłem za niewykorzystane szanse. Nieźle, a w porównaniu do tego którego zastapił, to rewelacja.
Jerzy Smaś: 8, dodałem +1 za to że w podstawie nie zagrał Kowalski. Za grę 7.
Zmiennicy.
Jakub Gądek: dobrze, grał jednak za krótko.
Konrad Miotła: grał za krótko.
Grzesiek Kowalski znany jako "Szczuciński Rasiak": grał za krótko, lecz "jeden szczegół wzrok mój przykół", dostał piłkę na czystą, tylko biec. Więc pobiegł. Obrońca był za nim, dogonił go, odebrał piłkę, "objechał" dookoła, i wrócił. Więc ani nie jest szybki i żaden z niego technik.
Co do kibiców wygralismy 1:0. Zorientowani wiedzą o czym mówię.
__________________ Naprzód psy! Chcecie żyć wiecznie?!
|
Do góry |
|
|
Faraon Junior
Dołaczył: 16 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 171
|
Napisana 02 listopada 2005 o 20:48 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Kibicu czytaj dokładnie posty-" według mnie bohaterem meczu jest Łukasz Bebel"-WEDŁUG MNIE !!!
|
Do góry |
|
|
|
|