Autor |
|
WOLF Junior
Dołaczył: 22 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 173 Skąd: WOLNOOCI
|
Napisana 28 czerwca 2005 o 12:42 | IP z którego się zalogował
|
|
|
W kilku tematach pojawił się już ten problem, więc zakladam osobny temat. Osobiście zawsze byłem przeciwko podziałowi na ULTRAS i HOOLIGANS, ale w obecnej sytuacji AH nie mamy chyba innego wyjścia. Wiele osób bardzo się wypowiada na temat problemów AH i wszyscy wiedzą co należy zrobić żeby było lepiej!!!!!!
Mnie osobiście już nie bawi kupowanie baloników na mecze, czy załatwianie saletry lub rac. Ale zawsze miałem przeświadczenie, że jeśli się tym nie zajmę to nikt nic nie zrobi. Jednak jak przeczytałęm w temacie "niszcz faszyzm" że mamy 30 ultrasów no to nie pozostaje nam nic innego jak zorganizowanie ich w grupę i ... do roboty.
Dzięki temu byłby wreszcie ktoś odpowiedzialny za doping i ULTRAS, a osoby zainteresowane "mocniejszymi wrażeniami" sam bym zorganizował. Każdy miałby swoją działkę i w ten sposób wszystko szło by do przodu. Sam chętnie bym wspomagał finansowo, gdybym widził że chłopaki coś robią. Więc proszę o wpisy tych, którzy chcieliby się zająć prowadzeniem dopingu i organizowaniem oprawy.
A tak na marginesie to lepiej żebyście z siebie coś wygenerowali, bo zrobie flagę WISŁA SZCZUCIN ZE SWASTYKĄ I CO MI ZROBICIE!
__________________ Ojczyzne nie dlatego sie kocha i wielbi, ?e jest wspania3a i wielka, a dlatego, ?e jest Ojczyzn1, tak samo, jak rodziców kocha sie dlatego, ?e s1 rodzicami.
|
Do góry |
|
|
AzbestPsychoFan Trampkarz m3odszy
Dołaczył: 10 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 34
|
Napisana 28 czerwca 2005 o 13:21 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Bardzo zabawne: polscy fani Hitlera to tak jak murzyni w Ku Klux Klanie
Adolf uważał polaków (Ciebie Wolf też) za podludzi a Twoje hasła i pomysły niestety są dobrym argumentem na korzyść tej teorii...
__________________ jem azbest, pije kwas
|
Do góry |
|
|
Jacek Czapla Trampkarz m3odszy
Dołaczył: 23 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 5
|
Napisana 28 czerwca 2005 o 14:51 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Po pierwsze. Wolfi, czy ty nie przesadzasz? Jaki podział obowiązków? O czym Ty piszesz? Nie uważasz że to powinno być omawiane w realu? Mało masz problemów po derbach?
Po drugie. Znasz mnie i wiesz co ja myślę o dopingu. Nie jest to żadną tajemnicą. Na derbach przesadziłeś ty i ci co śpiewali te żenujące teksty. Jeśli Ci naprawdę zależy na dopingu, na klubie, Na Wiśle. To niedopuściłbyś do tych przyśpiewek. Znasz historię, głupi nie jesteś. Wiesz kim był i co zrobił Adolf i jego banda. Jak możesz z czystym sumieniem mówić Bóg-Honor-Ojczyzna a równocześnie śpiewać "Qantanamera, Szczucin miasto Hitlera". Przecież to jest jakiś horror. Takie przyśpiewki sprawią że stracisz poparcie reszty kibiców. Zostaniesz sam. Na pustej trybunie.
__________________ Całowanie nagiej kobiety w rękę jest stratą czasu.
|
Do góry |
|
|
Gooa Gooa
Dołaczył: 01 paYdziernika 2003
Status: Dostępny Posty: -3
|
Napisana 28 czerwca 2005 o 15:37 | IP z którego się zalogował
|
|
|
joł k 3 krpoki a, tu awantura.
Wolf nie zostanie sam!!!! W 50% cała ta zabawa z kibicowaniem wisle, ultrals i tzw.chuliganką w ostatnich latach to jego zasługa. pozostałe 50% to jeszce kilku chłopaków. gdyby nie oni, którzy to rozpropagowali to teraz byłoby to samo co w dabrowie albo na słupcu!!!
Reszta kibiców w tym momencie sie nie liczy bo sa jeszcze za mało doswiadczeni "w kibicowaniu" i nie moga na razie podejmowac decyzji ani nic ciekawego zaproponowac, a na razie sa zwykłymi zołnierzami!!! Beda sie starac to sie moze przesuna w hierarchi w góre i beda wtedy moze mieli wpływ na to co sie dzieje na stadionie i poza nim a na razie niech sie cieszą ze sie dobrze bawią!!!!! bo jak sie wszyscy bedziecie tak stawiac sprawe to te pare osób połozy na to lache na jakis czas i jedyna atrakcja na meczu beda wtedy walki rycerzy sredniowiecznych!!!!
Wolf oni ci nic nie zrobia! ale policja moze to potraktowac w odpowieni sposób, przestudiuj właściwe artykuły i dopiero potem dzialaj, zeby ci nie zaszkodziło!!!
a zenujące to jest jak wszyscy spiewaja na meczu a pare osób w barwach pije kole i chpisy wpieprza i robi sobie zdjecia na tle prawidziwych kibiców!!!!
|
Do góry |
|
|
jawor Senior
Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 274 Skąd: Bloki:)
|
Napisana 28 czerwca 2005 o 22:32 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Ja to może inaczej powiem najpierw żżeby sie Azbestowa Horda odrodziła
i żeby był prowadzony doping wtedy bedziemy myśleć o podziałach i myśle
że chyba juz skończy sie z tym faszyzmem ale zobaczymy
__________________ ZielonoZoltoCzerwoni........Wisła Szczucin!!!
|
Do góry |
|
|
Buli Senior
Status: Niedostępny Posty: 206 Skąd: Szczucin - POM
|
Napisana 29 czerwca 2005 o 13:10 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Uważaj Wolf, żebyś nie został sam ze swoim furerem. Przecież prawdziwe kibicowanie polega na podnoszeniu na duchu swojej drużyny, a śpiewanie o Hitlerze w niczym im nie pomaga. A myśle, że wręcz przeciwnie - piłkarze czują się głupio słysząc, że bronią barw miasta Hitlera. Chciaż wiadomo, że te przyśpiewki miały za zadanie obraźić Dąbrovię, to uważam, że doping w takim stylu nie powinien istnieć, a jeszcze w takiej sytuacji, w której nie wiadomo do kogo to śpiewamy, bo przecież ze strony Dąbrovii żadnego dopingu nie było.
Przyznaje Wolf, że bez Ciebie pewnie takiego dopingu (chodzi mi o ten pozytywny) nie było by. I wielkie dzięki Ci za to, jesteś WIELKI. Ale Hitler był mały i miał nie równo pod sufitem, dlatego nie chce go popierać!
|
Do góry |
|
|
Silno-Reki Trampkarz starszy
Status: Niedostępny Posty: 51
|
Napisana 29 czerwca 2005 o 15:23 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Z tego co widze to już się oddzieliła grupa Hools a reszta bawi się w Ultra to rzecz normalna i nie ma co dzielić. Z czasem będą ludzie przechodzić z grupy do grupu a karzdy będzie robił co mu bedzie bardziej pasiło (rzecz jasna ze młodzi nie będą Hoolsami bo nie maja warunków). Czas sam za nas to załatwi.
A do Wolfa za faszyzm w tym kraju sie siedzi jak chcesz sie w to bawić to baw sie sam a nie wkręcaj w to młodych......
__________________ Azbestowa Horda - W3adcy Powiola
|
Do góry |
|
|
WOLF Junior
|
Napisana 01 lipca 2005 o 15:19 | IP z którego się zalogował
|
|
|
W życiu bym nie zrobił flagi ze swastą, bo nie jestem nazistą. Specjalnie to wtrąciłem na końcu żeby zobaczyć co napiszecie. No i jak myślałem. Zero deklaracji co do tego, kto by co mógł zrobić-tylko bluzganie i napi nka. Frajerskie forum. CZasem się zastanawiam, czy ludzie którzy tu zabieraja głos chodzą w ogóle na mecze................
__________________ Ojczyzne nie dlatego sie kocha i wielbi, ?e jest wspania3a i wielka, a dlatego, ?e jest Ojczyzn1, tak samo, jak rodziców kocha sie dlatego, ?e s1 rodzicami.
|
Do góry |
|
|
WOLF Junior
|
Napisana 01 lipca 2005 o 15:30 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Wszyscy piszą, żę wszystko się taqk naturalnie układa i nie ma sensu nic ustalać. Ale przecież:
- autobusy na mecz się same nie zamówia
- pirotechniki nikt nam za darmo do Szczucina nie przyśle
-dopingu nie puści sie przecież z kasety
-flag nie uszyje wspaniały prezes klubu, albo dziadki ze starych trybun.
Zmieniony przez WOLF o 30 grudnia 1899 o 00:00
|
Do góry |
|
|
jawor Senior
Status: Niedostępny Posty: 274 Skąd: Bloki:)
|
Napisana 01 lipca 2005 o 16:51 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Wolf nie ma co sie łamać widze że niektórzy z tego forum potrafia tylko
narzekać i mówić że nasz doping jest zły ale czasem na żydów trzeba
ponapieprzać a bez dopingu każdy wie jak jest organizacja jest
potrzebna bo jak sie nie zorganizujemy to niczego nie bedzie
__________________ ZielonoZoltoCzerwoni........Wisła Szczucin!!!
|
Do góry |
|
|