Aktywne tematyAktywne tematy  Pokaż listę użytkowników forumLista użytkowników  Szukaj na forumSzukaj  PomocPomoc
  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Drużyna piłkarska Wisły Szczucin
 Wis3a Szczucin - Forum : Drużyna piłkarska Wisły Szczucin
Temat Temat: Wiara, nadzieja, miłość. Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Autor
Wiadomość << Poprzedni temat | Następny temat >>
Mistrz Gry
Trampkarz starszy
Trampkarz starszy

Dołaczył: 10 czerwca 2005
Status: Niedostępny
Napisana 09 sierpnia 2005 o 14:29 | IP z którego się zalogował Cytuj Mistrz Gry

Oczywiście chodzi mi o nasza Wisłę. Jak z tym jest u was? Taka mała sonda przed nowym sezonem, który zapowiada się bardzo ciężko i niezwykle ciekawie.
Jeśli o mnie chodzi to sprawa wygląda tak:
Miłość - Kocham Klub, jako idee, jako coś co dostarcza mi radości i smutków, jako coś mojego, osobistego. Jako coś z czym moge sie ja i moi przyjaciele, koledzy, znajomi identyfikować. Oddzielam jednak od niego np. Zarząd z prezeskiem Dziumdziarą na czele. Lecz gdybym musiał to połączyć, kochać RòWNOCZEŚNIE i drużynę i zarząd. Moja miłość uleciała by jak cnota 18-latki.
Nadzieja - Ktoś powiedział że, "Nadzieja matką głupich". Ja mimo tego mam nadzieję że, Wisła u trzyma się w V lidze. Mam Nadzieję że w przyszłym sezonie będzie grać w tej samej klasie rozgrywkowej. Mam Nadzieję że doping na meczach będzie fajny. Mam Nadzieje że wszystkim tym któży będą śpiewać "Qantanamera Szczucin miasto Hitlera", pyski oparszywieją.
Wiara - miałem dużą wiarę, graniczącą z pewnością że, Wisła utrzyma się. Jednak to co czytam na naszym Forum, to co słyszę w rozmowach, to co widzę na sparingach. Powoduje że, moja wiara chwieje się tak jak Piotra w Ostatnią Noc. Wierzę, staram się wierzyć. Jednak nie uwierzę dopuki nie zobaczę, jak Tomasz.

Silno-Reki
Trampkarz starszy
Trampkarz starszy

Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny
Napisana 09 sierpnia 2005 o 15:13 | IP z którego się zalogował Cytuj Silno-Reki

Miłość:
Mój klub Wisła Szczucin jest moją najbardziej ukochaną dziewczyną! Wielu mówi niezrównana kochanka zgadzam się z nimi w 100%. Kocham ją całym sercem! Dużo znajomych na trybunach którzy myślą jak ja, nieźli piłkarze walczący na całego choc czasem sił i umiejętności braknie to wiem że oni grają dla klubu - dla mnie!
Tylko że kierownictwo (zarząd i działacze) to koniec świata, beznadzieja, kompromitacja. Kiedyś byli młodzi - pełni energii coś się działo! Dziadki ich wygryzły i znów marazm i minimalizm - szkoda.

Nadzieja:
Nadzieja zawsze jest i we mnie będzie, od kilku lat mam nadzieję i chyba jeszcze długo ją będę miał że moja ukochana Wisełka zagości na stałe w III lidze! Tam jej miejsce przynajmniej mam taką nadzieję. Nie ma nadzieji dla kłamliwych i obłódnych "świń" krążących przy Wiśle. Kiedyś zapłacą za to co robią!

Wiara:
Wierzę przed każdym meczem i po każdym meczu,  że będzie dobrze a nawet lepiej choc ostatnio moja wiara lekko podupadła. Może wyniki ją podbuja kto wie?
Nie wierzę natomiast w półśrodki - zawsze na całość przez całe życie i czy wyjdzie czy nie - to na całość!
Tylko bohaterów się zapamiętuje!

Jeżeli chcesz odpowiadać na posty, najpierw się zaloguj
Jeżeli nie jesteś jeszcze zarejestrowany to musisz się zarejestrować

Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Wersja do druku Wersja do druku

Skocz do