Aktywne tematyAktywne tematy  Pokaż listę użytkowników forumLista użytkowników  Szukaj na forumSzukaj  PomocPomoc
  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Kibice Wisły Szczucin
 Wis3a Szczucin - Forum : Kibice Wisły Szczucin
Temat Temat: Zarzad Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Autor
Wiadomość << Poprzedni temat | Następny temat >>
Ah_1948
Senior
Senior

Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny
Napisana 01 wrzeonia 2007 o 21:58 | IP z którego się zalogował Cytuj Ah_1948

Kiedy nastepne wybory bo wszyscy widza ze terazniejszy zazad sie nie naddaje do niczego czy nie moze sie ktos tym zajac czy jest mozliwe przedwczesne rozwiazanie zarzadu?? ja bym proponowa3 napisac tu wszystko odnosnie zarzadu jaka maja kase do przeznaczenia na ten sezon a jaki mieli ich poprzednicy!!!

ze nie stac nas na pozyskanie jakis zawodnikow!

Wislak1990
Junior
Junior

Dołaczył: 10 lutego 2006
Napisana 02 wrzeonia 2007 o 14:50 | IP z którego się zalogował Cytuj Wislak1990

hehe prezes jest bardzo dobry zaprowadzi zespó3 prosto do B klasy :] rozpacz 

Ah_1948
Senior
Senior

Napisana 03 wrzeonia 2007 o 23:06 | IP z którego się zalogował Cytuj Ah_1948

Co taka cisza czyzby nikomu nie przeszzkadzala praca tego zarzadu nikt nie widzi ze jest c**jowo??

Koociej
Redaktor naczelny
Redaktor naczelny

Dołaczył: 09 czerwca 2005
Napisana 04 wrzeonia 2007 o 08:44 | IP z którego się zalogował Cytuj Koociej

Tak przeszkadza mi to.
Pamietaa jednak trzeba ?e nie wystarczy rozwalia, nalezy miec pomys3 jak zbudowaa...
To co zosta3o kilka lat temu osi1gniete zosta3o teraz rozbite i zniszczone i to mo?e nie z jakiejo z3oociowoci czy braku checi, ale poprostu z braku pomys3u - braku inicjatywy - wogóle z wszelkiego braku.

Jeoli teraz ktoo chce od nowa z mozo3em odbudowywaa to co zosta3o zniszczone, musi sobie zdac sprawe ?e nie wystarczy mu sezon ani prawdopodobnie dwa - tworzenie, budowanie zawsze trwa wiele d3uzej niz niszczenie i to jesli nawet jest przypadkowe czy nieowiadome.

Niestety w Szczucinie wszystko jest robione na szybcika i bez przygotowania a i czesto bywa ?e nawet jak juz nie szybko to tez bez przygotowania.

Zmiana zarz1du w klubie to ?aden problem, tymbardziej ze nawet ten zarz1d ciagle mówi ?e niechce rz1dzia.

Problemem jest zorganizowanie sie przed przejeciem w3adzy. Ustalenie celów, orodków jakimi to sie bedzie chcia3o osiagnaa, sprawdzenie potencja3u itd... Jednym s3owem nale?y stworzyc tzw. "gabinet cieni", aby w koncu zacz1a cos budowac kreowaa i nie tylko mocna dru?yne (co jest wa?ne) ale przedewszystki mocny klub, dobra infarstrukture, administracje klubow1.

Tak wiec pierwszym wnioskiem mojego wywodu jest to ?e powinni sie zebraa (niekoniecznie osobiocie teraz siec jest wszedzie) ludzie którzy chc1 sie zaangazowaa i ustalia co moga od siebie dac i czy w sumie to wystarczy aby budowac now1 jakooa, nowy klub...

Pomyolcie i napiszcie...

mlody1134
Trampkarz starszy
Trampkarz starszy

Dołaczył: 07 sierpnia 2006
Napisana 04 wrzeonia 2007 o 13:13 | IP z którego się zalogował Cytuj mlody1134

Latwo sie mówi troche gorzej juz cos zrobic , Macie jakis chetnych ze by objeli stanowisko w zarzadzie ???? niesadze ze by tak sie wszyscy do tego pchali ,kazdy woli z boku komentowac niz cos robic .Oczywiscie nieobrarzajac  tu nikogo . Oby by3o jak najlepsze wyniki bo znimi sie wszysko wiarze pozdro
Do góry Obejrzyj mlody1134's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez mlody1134

DonVitoCorleone
Trampkarz m3odszy
Trampkarz m3odszy

Dołaczył: 07 wrzeonia 2007
Napisana 07 wrzeonia 2007 o 12:37 | IP z którego się zalogował Cytuj DonVitoCorleone

Zmienia zarz1d – ale na kogo? Macie jakieo nazwiska, propozycje? Mlody1134 ma racje, trudno bedzie znaleYa jakio chetnych. No i tak jak napisa3 Koociej, nie wystarczy zmienia ludzi na sto3ku, trzeba jeszcze miea dobry plan i orodki do jego zrealizowania. Mocny klub, tak, to jest marzenie nie tylko Koocieja, aby stworzya klub, który co roku bedzie pi13 sie do góry, nie tylko w tabeli, ale w3aonie w rozwijaniu sie infrastruktury, administracji, zaplecza m3odzie?owego (które mamy bardzo dobre, jednak póYniej jakoo to wszystko sie rozp3ywa). Kiedyo mieliomy jedn1 z najlepszych p3yt boiskowych, górna czeoa nowego budynku klubowego dalej stoi w stanie surowym, widoczny po prawej stronie starych trybun kawa3ek „nowego” betonu, który mia3 pos3u?ya do budowy krzese3ek ju? niszczy sie i starzeje, planowano zrobia bar klubowy itd. Oczywiocie 3atwo i przyjemnie tak sobie ponarzekaa i powymieniaa to wszystko, ale gorzej za3atwia pieni1dze i zacz1a coo robia. Wiem, dlatego ja za to tu nie winie obecnego czy poprzedniego zarz1du. Ale faktycznie mam pewnie zastrze?enia, bo gdy widze pana Dziunka na stadionie to wydaje mi sie, ?e on w tym klubie siedzi, bo musi, a nie, bo chce. Jakoo zdaje mi sie, ?e on nie lubi robia kroków do przodu, a jedynie zostaa tam gdzie (jak na razie) jest ok. Dla niego dobrze jest, jak przynajmniej jest ta 11 do gry i mecz, chocia?, ?e przegrany, przynajmniej jest rozegrany. Dobrze jest, gdy jest murawa, chocia?, ?e nie zielona tylko ?ó3ta, ale jest. Takie mam wra?enie, ale moge sie mylia, mo?e nie da sie zrobia kroków do przodu, bo jeszcze w tyle nie jest posprz1tane… Przyznaje jednak, ?e tutaj te? musze troche sprostowaa, bo pan Dziunek to nie tylko samo z3o, zrobi3 wiele dla tego klubu, stara sie, ale jak ju? wczeoniej napisa3em wydaje sie, ?e usiad3 na laurach. Po bardzo dobrym poprzednim sezonie, w którym zosta3 praktycznie sprowadzony tylko Przemek Foder, w tym sezonie posz3o sie dalej t1 polityk1 i zadowolono sie braami Taborami. A dru?yna, która pokaza3a charakter w tamtym sezonie, zamiast leciea coraz wy?ej, obni?y3a stanowczo loty.

Ale po tym wszystkim co napisa3em i tak wole bya ostro?ny z zmian1 zarz1du. Nie podoba mi sie, ?e gdy s1 ju? pora?ki to od razu trzeba wypi***olia zarz1d. I zgadzam sie w 100% z Koociejem – „Pamietaa jednak trzeba ?e nie wystarczy rozwalia, nale?y miea pomys3 jak zbudowaa...”

Ah_1948
Senior
Senior

Napisana 07 wrzeonia 2007 o 16:59 | IP z którego się zalogował Cytuj Ah_1948

DonVitoCorleone napisał:

Po bardzo dobrym poprzednim sezonie, w którym zosta3 praktycznie sprowadzony tylko Przemek Foder, w tym sezonie posz3o sie dalej t1 polityk1 i zadowolono sie braami Taborami. A dru?yna, która pokaza3a charakter w tamtym sezonie, zamiast leciea coraz wy?ej, obni?y3a stanowczo loty.

Obnizyla loty bo i liga mocniejsza i niema zawodnikow i  jak mozna robic dobra druzyne biorac zawodnikow z nizszej ligi>??za kadencjii Koscieja jakos by3y pieniadze na zawodnikow i nikt nie narzeka3 byly zajebiste sparingi i wszystko sie da3o za3atwiac a czy teraz brak funduszy? czy terazniejszy zarzad ma mniej pieniedzy przeznaczone na ten rok mi sie nie wydaje a nic sie nie dzieje zadnych konkretnych wzmocnien brak jakich kolwiek festynow zabaw na stadionie(z tego co slyszalem) a i tak wed3ug mnie najlepszy zarzad by3 wtedy gdy na fotelach zasiadali R.Koocielniak i J.Czapla

Pozdrowienia dla nich

Jeżeli chcesz odpowiadać na posty, najpierw się zaloguj
Jeżeli nie jesteś jeszcze zarejestrowany to musisz się zarejestrować

Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Wersja do druku Wersja do druku

Skocz do