Aktywne tematyAktywne tematy  Pokaż listę użytkowników forumLista użytkowników  Szukaj na forumSzukaj  PomocPomoc
  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Kibice Wisły Szczucin
 Wis3a Szczucin - Forum : Kibice Wisły Szczucin
Temat Temat: LKS Tuchovia (Zablokowany Zablokowany) Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Autor
Wiadomość << Poprzedni temat | Następny temat >>
professor
Trampkarz m3odszy
Trampkarz m3odszy

Dołaczył: 15 paYdziernika 2005
Status: Niedostępny
Napisana 19 paYdziernika 2005 o 17:37 | IP z którego się zalogował  

Witam wszystkich ultrasów Wisły. Wiem ze moze to glupio zabrzmiec ale chcialbym przeprosic Was za ta netowe cwaniactwo tych dzieci z tuchowa.my właśnie robimy swoją ekipe, ktora sie bedzie skladac tylko z tej prawdziwej części tuchovii - czyli osób ktore nic do Was nie mają - a wręcz przeciwnie - mają do Was prawdziwy szacunek. Naprawde glupio mi jest za tych cwaniaków. Nasi ultrasi których teraz powołujemy będą prawdziwą ekipą, która w miare mozliwosci finansowych bedzie jezdzic na mecze Unii i na Wasze wazniejszcze mecze.Dlatego gdyby jeszcze raz ktos z tuchowa robił napinkę to nie bierzcie tego jako kibica tuchovii tylko jako napinacza z tuchowa bo prawdziwi tuchoviacy są z Wami i Unią. Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam WISEŁKĘ SZCZUCIN !!!

prawdziwy LKS zawsze z Wisłą !!!!!!!
Do góry Obejrzyj professor's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez professor

jawor
Senior
Senior

Dołaczył: 21 czerwca 2005
Napisana 19 paYdziernika 2005 o 19:05 | IP z którego się zalogował  

O k... 

Buli
Senior
Senior

Dołaczył: 21 czerwca 2005
Napisana 19 paYdziernika 2005 o 20:54 | IP z którego się zalogował  

Zaraz, zaraz a ja myślałem, że mamy kose z Tuchovią???
Do góry Obejrzyj Buli's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Buli Wejdź na Buli's WWW

WOLF
Junior
Junior

Dołaczył: 22 czerwca 2005
Napisana 19 paYdziernika 2005 o 21:42 | IP z którego się zalogował  

Pisać co kto o tym sądzi!!!!

Całe życie spiewałem, żę Tuchovia to stara k***a..................ale może wy macie inne poglady na temat układów i zgód.

Hooligans- kto ma widziec ten wie.

Mistrz Gry
Trampkarz starszy
Trampkarz starszy

Dołaczył: 10 czerwca 2005
Napisana 20 paYdziernika 2005 o 09:55 | IP z którego się zalogował  

A co tu jest do sądzenia? Nie widzicie że sobie jaja robi?

Meine
Administrator
Administrator

Dołaczył: 15 czerwca 2005
Napisana 20 paYdziernika 2005 o 10:40 | IP z którego się zalogował  

No nie wiem Mistrzu..., ale chyba ten gościu nie robi sobie jaj... Chociaż kto wie... Na Forum Tuchovii pojawił się także temat jego autorstwa coś w stylu "Reaktywacja Ultras", w którym pisze o nowej powastałej ekipie z Tuchowa.

Co ja o tym sądze?

Moim skromy zdaniem to trudno jest mi wyobrazić sobie kibica Wisła, który razem kibicuje z kibicem Tuchovii.... mają razem szale Wisły i Tuchovii... Wróg zmienia się na przyjaciela... Czy to jest realne? Przecież choćby jak WOLF napisał: "całe życie śpiewałem Tuchovia to stara k......", a teraz co?? Przecież po Dąbrovii największym antyprzyjacielem był (jest..) Polan i właśnie Tuchovia...

Chociaż NIE mówie nie....

Do góry Obejrzyj Meine's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez Meine Wejdź na Meine's WWW

WOLF
Junior
Junior

Napisana 20 paYdziernika 2005 o 14:26 | IP z którego się zalogował  

Mistrz Gry napisał:
A co tu jest do sądzenia? Nie widzicie że sobie jaja robi?

Jak zwykle jakis tam mistrz pierniczi głupoty, ale w końcu co innego może robić zasrany kutas, nieudacznik.

Każdy kumaty wie , że od dłuższego czasu Tuchovia chce z nami nawiążać normalne kontakty i wyjaśnić wszystko. Takie sygnały dochodzą poprzez Unię , ale nie tylko . To poważna sprawa więc czekam na poważne wpisy.

Mistrz Gry
Trampkarz starszy
Trampkarz starszy

Dołaczył: 10 czerwca 2005
Napisana 20 paYdziernika 2005 o 15:16 | IP z którego się zalogował  

Po pierwsze wolfek, to ty do specjalnie udanych egzemlarzy rodzaju ludzkiego nie należysz. Kogo ty oszukujesz? Wolf, straszny kibic, hooligan, który, jak sam twierdzi jest w bojówce Wisły Kraków. Kogo ty oszukujesz? Myślisz że, ktoś w to choć przez moment wierzył? Jesteś pozer, tchórz i kłamca. Twoje opowieści znudziły już wszystkich dookoła. Nie zauważyłeś? Zostajesz sam w tym co robisz. To że masz wokół siebie kilku smarkaczy którzy, JESZCZE cię słuchają, to nic nie znaczy.
Do dziś myślałem że jestes nawiedzony, teraz jasno widać że, nie jesteś nawiedzony. Jesteś obłąkany. Jesteś obłąkany myśląc że, masz prawo decydować z kim mamy zgodę z kim nie. Jak wiadomo TE decyzje należą do kogo innego, i nie zapadają jednoosobowo. Wszyscy wiemy kto nadaje ton i kto kieruje AH. I na pewno nie jest to wilfek To co mówi, czy raczej pierdzi Tuchowia nie ma znaczenia. Takie zgody przez internet to, jak wszyscy rozsądni wiedzą, są nieważne.
Ps. Co do zasranego kutasa. To wspaniałomyślnie ci wybaczam. Wszak do mędrca należy wybaczyć błaznom i głupcom.

Koociej
Redaktor naczelny
Redaktor naczelny

Dołaczył: 09 czerwca 2005
Napisana 20 paYdziernika 2005 o 15:39 | IP z którego się zalogował  

Do Fabio:
Należy zauważyć, aby była jasność,  iż ten gość (professor) w wątku "Reaktywacja Ultras" wpisał się 2 razy i to były jego jedyne razy na ich forum.
Czy jest wiarygony oceńcie sami.........

professor
świeża krew
świeża krew

Zmieniony przez Kościej o 30 grudnia 1899 o 00:00

WOLF
Junior
Junior

Napisana 20 paYdziernika 2005 o 16:41 | IP z którego się zalogował  

Po prostu Cie frajerku sprowokowałem, bo wiedziałem że tak odpowiesz. Lepiej zajmij sę rybkami.........a nie kibicowaniem.

Strona z 5 Następna >>
  Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Wersja do druku Wersja do druku

Skocz do