Autor |
|
SOWA Zablokowany
Dołaczył: 20 paYdziernika 2005
Status: Niedostępny Posty: 86
|
Napisana 25 paYdziernika 2005 o 19:44 | IP z którego się zalogował
|
|
|
jawor87 napisal
"SOWA!!!!Wszyscy mają takie same zdanie i nie ma co juz gadać a Sowa lepiej żebys dostał bana to bedziesz może mądrze pisał"
to ze wszyscy maja takie samo zdanie to nie ulega wątpliwosci, ja tez podobne , ale to nie o to chodzi... (nie wiem jak wy ale ja juz stracilem wątek o co chodzi po wpisach niektróych).
To ja juz jaworze87 (czy jak to sie tam odmienia) wole dostac bana niz pisac tak mądrze jak ty. Nie bede wszytskim przytakiwal nawet jak pisza cos z czym sie nie zgadzam... A ty wszytskim i tak nie przytakiwac nie mozesz bo zawsze sie znajdzie ktos kogo wkurzysz i tez cie bedzie chciał "dojechac"...
pozdrwaiam
__________________ od jutra kibicuje innej druzynie
|
Do góry |
|
|
jawor Senior
Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 274 Skąd: Bloki:)
|
Napisana 25 paYdziernika 2005 o 19:49 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Tylko że ciebie teraz wiekszość chce dojechac jestes taki cwany napisz
kmi jesteś.Odbiegam od tematu ale co tam pewnie rodzice kupili ci
komputer i załozyli internet to szalejesz cwaniakujesz po sieci ale co
tam te dziesiejsze dzieci nic na nie nie poradzi .
__________________ ZielonoZoltoCzerwoni........Wisła Szczucin!!!
|
Do góry |
|
|
SOWA Zablokowany
|
Napisana 25 paYdziernika 2005 o 19:53 | IP z którego się zalogował
|
|
|
felipe napisal:
"JAK SIE SPOTKAMY TO ZOBACZYSZ PAJACU."
nie strasz, nie strasz, nie strasz...
Napisz lepiej co ci sie w moich wpisach nie podobalo, wymien, zacytuj, bo w ogóle nie wiem o co ci sie rozchodzi. Powtarzam (po koscieju): forum jest po to zeby wymieniac poglady, opinie itp. Ja swój pogląd na niektóe sprawy wymieniłem i oczekuje od innych tego samego. Tekst w stylu "JAK SIE SPOTKAMY TO ZOBACZYSZ PAJACU." według mnie nie jest wyrazeniem czyjegos poglądu. Zapodaj jakies argumenty na konkretny temat...
Spotkamy sie i co? bedziemy sie bić? czy ty mnie zmasakrujesz na starcie... nie po to ktos wymyslił forum w interenecie zeby rozmawiac jak przed 3000 lat. jestem "takim samym" kibicem jak ty.... w sumie co do tematu tuchovii to sie zgadzamy- jak wszyscy, wiec dalej nie rozumie dlaczego tak wszyscy po mnie K_U_R_W_A jedziecie???? chyba nikt nie chce zeby z szescdziesieciu zostalo pięciu!
|
Do góry |
|
|
SOWA Zablokowany
|
Napisana 25 paYdziernika 2005 o 19:55 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Jawor'87 napisał:
szalejesz cwaniakujesz po sieci ale co
tam te dziesiejsze dzieci nic na nie nie poradzi .
|
|
|
ty mi lepiej napisz w któym miejscu cwaniakuje...
|
Do góry |
|
|
GBTAPBT Trampkarz starszy
Dołaczył: 17 sierpnia 2005
Status: Niedostępny Posty: 58 Skąd: WOLNOŚCI
|
Napisana 25 paYdziernika 2005 o 19:55 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Jawor'87 napisał:
Tylko że ciebie teraz wiekszość chce dojechac jestes taki cwany napisz kmi jesteś.Odbiegam od tematu ale co tam pewnie rodzice kupili ci komputer i załozyli internet to szalejesz cwaniakujesz po sieci ale co tam te dziesiejsze dzieci nic na nie nie poradzi . |
|
|
DOKŁADNIE. GDYBY BYŁ TAKIM KOZAKIEM TO PRZYNAJMNIEJ NIE BAŁBY SIĘ POROZMAWIAŪ NA ŻYWO. CWANIACZKòW I NAPINACZY INTERNETOWYCH NIE BRAKUJE.
__________________ GOD BLESS THE AMERICAN PIT BULL TERIER
|
Do góry |
|
|
|
Napisana 25 paYdziernika 2005 o 20:03 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Żenada to ty masz chyba na drugie. Zauważylem ze ty bys tylko kończył tematy. Po to jest forum zeby pisac ile sie da. Jak chcesz to nie pisz w ogóle, wyjedź traktorem z szopy i oraj pole!
PROPONUJE NIE MIESZAC GBTAPBT Z KIBICOWANIEM. TWOJE POGLĄDY TO TWOJA PRYWATNA SPRAWA. POSZUKAJ MOZE FORòW ROLNICZYCH
ZA TE TEXTY MASZ FRAJERKU Wpiernicz. JESTEŚ TYLKO MAŁYM INTERNETOWYM CIENIASKIEM. TWòJ STRACH JEST WIĘKSZY OD CIEBIE. PONIOSŁO CIĘ Z TEXTAMI I ODPOWIESZ ZA TO PEDALE
__________________ GOD BLESS THE AMERICAN PIT BULL TERIER
|
Do góry |
|
|
SOWA Zablokowany
|
Napisana 25 paYdziernika 2005 o 20:21 | IP z którego się zalogował
|
|
|
yhyyhyhyhyhyy... no fakt te teksty sa smieszne niezle sie teraz z nich smieje...heheeh no poniosło mnie... "wyjedź traktorem z szopy i oraj pole!" buubhahhahha buahahha najlepszy chyba tekst na tym forum, to cie tak wkurzyło...
Ale one były tylko odpowiedzia na twój post ze moje wpisy to zenada... wiec sie nie dziw... a poza tym chyba sie tym tak nie przejmujesz... moglem to przeciez napisac do kazdego a ze pzryszlo mi to do głowy akurat przy twoim poscie....
wyluzuj chyba nie orasz pola i nie masz traktora w szpopie a chociaz bys mial to co...
a aktualnie na forum to ty zgrywasz najwiekszego cwaniaka, kozaka i kogo tam jeszcze chcesz...jestess pewien ze mi wpier...cos sie tu za pewnie chyba czujesz... zebys sie nie pzreliczyl z mozliwoasciami
i prosze cie nie pisz mi zeby sie z toba spotkal bo naprawde nie mam zamiaru ci robic klopotu...zajmij sie czyms co ci pozwooli spożytkowac tą energie...
pozdrwaiwam
|
Do góry |
|
|
SOWA Zablokowany
|
Napisana 25 paYdziernika 2005 o 20:33 | IP z którego się zalogował
|
|
|
i nie jestem zadnym kozakiem, taka etykietke pzryczepil mi GBTAPBT nie slusznie zresztą
pozdrawoiawm
|
Do góry |
|
|
|
Napisana 26 paYdziernika 2005 o 00:35 | IP z którego się zalogował
|