Napisana 27 paYdziernika 2005 o 20:47 | IP z którego się zalogował
|
|
|
No witam, witam....
"wyjasnilismy" sobie na gg z GBTAPT pewne "sprawy" jesli tak to mozna nazwac.... No i jesli ktos tu bedzie na tym forum po mnie jechal to bedzie mial po prostu przejebane.....
a teraz na powaznie: chcialem tu wszystkich k***a przeprosic jesli kogos urazilem ale to byla tylko czasami taka jebana zgrywa, totalny zart, tak czy inaczej kazdy tu po kims jezdzi wiec sie tym tak bardzo nie przejmujce, A poza tym moje posty pisze przewaznie pod wplywem różnorodnych środków odurzajacych, niejednokrotonie także pod dzialaniem "duzej" adrenaliny - a to wiadomo jak sie konczy.
Fakt ze czesto prowokuje ale to powoduje ze chetnie albo czasami mniej chetnie objasniamy sobie dany temat...
Moje posty maja charakter wylącznie "sportowej zabawy słowem", wszelkie próby odbierania ich jako osobiste aluzje nie powinny być brane pod uwage przez kogokolwiek...a tym bardziej przez administratora forum...
I gdybym był administratorem forum zastanowilbym sie nad odbananowaniem mnie... bo nie chce mi sie chodzic po kolegach... zostałem zablokowany niesłusznie-byłem (ba, jestem) jednym z najmniej łamiacych regulamin forumowiczow...
jak mi sie cos jeszze przypomni to napisze
no to zaczynamy jazde od początku............
pozdro gbtapt
__________________ od jutra kibicuje innej druzynie
|