Autor |
|
Koociej Redaktor naczelny
Dołaczył: 09 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 630 Skąd: Kraków / Szczucin
|
Napisana 17 stycznia 2006 o 11:06 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Może by po każdym meczu swoje refleksje przedstawiali by piłkarze, lub trenerzy?
Wczoraj po meczu z Dąbrovią spotkała mnie fala krytyki. Dokładnie jedna, oto opinia jednego z piłkarzyna na temat moich wypocin - cytat: "jak nie masz pojęcia o piłce nożnej to nie pisz, bo się tylko kompromitujesz ..." No coż można i tak mi dociąć - "znanie" się "nieznanie" pojęcie względne - ale czy ja się rozjechałem z prawdą? To była opinia kibica. Nie fachowca siędzącego w football-u przez 50 lat.
Teraz może będzie ten kolega pisał sam relacje, refleksje, odczucia po meczu? Będzie napeno ciekawiej i na forum i na www. Jeśli my się nie znamy a i tak coś tam napiszemy to aż ręce zacieram z niecierpliwości co ty napiszesz.
A może inni piłkarze i trenerzy chcieliby? Proszę bardzo piszcie.
__________________ Wis3a Szczucin - Duma Ma3opolski - Chwa3a Powiola
|
Do góry |
|
|
kibic no1 Junior
Dołaczył: 20 wrzeonia 2005
Status: Niedostępny Posty: 117
|
Napisana 17 stycznia 2006 o 13:42 | IP z którego się zalogował
|
|
|
moze napiszesz o kogo chodzi?
|
Do góry |
|
|
|
Napisana 17 stycznia 2006 o 14:02 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Nie nie napiszę.
|
Do góry |
|
|
Mistrz Gry Trampkarz starszy
Dołaczył: 10 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 80 Skąd: Szczucin
|
Napisana 19 stycznia 2006 o 14:46 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Napisz, napisz. Bardzo jesteśmy ciekawi którzy piłkarze chcą by pisać o nich tylko dobrze, nawet wtedy gdy dobrze nie jest. Wtedy nie popełnimy błędów. Zresztą może napisać jeden post: "Jest super, nasi grali rewelacyjnie.". Można by go wklejać po każdym meczu i po problemie.
Ehhhh...
__________________ Naprzód psy! Chcecie żyć wiecznie?!
|
Do góry |
|
|
Gruby Perez Zablokowany
Dołaczył: 06 stycznia 2006
Status: Niedostępny Posty: 32
|
Napisana 21 stycznia 2006 o 02:23 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Mistrz Gry napisał:
Napisz, napisz. Bardzo jesteśmy ciekawi którzy piłkarze chcą by pisać o nich tylko dobrze, nawet wtedy gdy dobrze nie jest. Wtedy nie popełnimy błędów. Zresztą może napisać jeden post: "Jest super, nasi grali rewelacyjnie.". Można by go wklejać po każdym meczu i po problemie. Ehhhh... |
|
|
Zgaś ten cynizm
__________________ 500 ml
|
Do góry |
|
|
Gruby Perez Zablokowany
Dołaczył: 06 stycznia 2006
Status: Niedostępny Posty: 32
|
Napisana 21 stycznia 2006 o 02:29 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Kościej napisał:
Może by po każdym meczu swoje refleksje przedstawiali by piłkarze, lub trenerzy?
Wczoraj po meczu z Dąbrovią spotkała mnie fala krytyki. Dokładnie jedna, oto opinia jednego z piłkarzyna na temat moich wypocin - cytat: "jak nie masz pojęcia o piłce nożnej to nie pisz, bo się tylko kompromitujesz ..."
|
|
|
No... ten co gra w wisle ze szczucina ma pojecie o piłce -> zajebiste :D albo ten co od 20 lat siedzi z cygarem i piwem na trybunach to tez ma pojecie ale chyba o pie.r.oleniu głupot pod nosem do starej jak mu powiedziała.
Zmieniony przez Gruby Perez o 30 grudnia 1899 o 00:00
__________________ 500 ml
|
Do góry |
|
|
|
Napisana 25 stycznia 2006 o 19:50 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Nie za bardzo rozumiem Perez... Ale może i nie powinienem sie wgłębiac? Niemniej jednak jeśli nie do wszystkich dotarło - chodzi mi o to że lepiej jak jest dużo opisów, relacji, wypowiedzi - bo jest wtedy ciekawiej. Nie muszą one być jakieś super wyuzdane ale sensowne, a co najważniejsze nie muszą być "poprawne politycznie" bo przeciez nie o to chodzi no nie? Pisze co widze i czuje i chciałbym aby inni robili to samo........
|
Do góry |
|
|