Autor |
|
Koociej Redaktor naczelny
Dołaczył: 09 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 630 Skąd: Kraków / Szczucin
|
Napisana 12 paYdziernika 2005 o 15:34 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Witam! Coś tu niezmiernie cicho więc poszperałem po sieci i powiem wam że jest co czytać. Zapraszam was do ogladnięcia nowej strony kibiców z małopolski: http://www.malopolscykibice.prv.pl/ jest tam też (nawet na głównej stronie - patrz górny baner) fotka z derbów wiosennych.
Bądźcie aktywni!
__________________ Wis3a Szczucin - Duma Ma3opolski - Chwa3a Powiola
|
Do góry |
|
|
|
Napisana 12 paYdziernika 2005 o 15:35 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Dla niezorientowanych to to zjącie z fagą!
|
Do góry |
|
|
|
Napisana 12 paYdziernika 2005 o 15:48 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Link do forum: http://eris.rpg.pl/~kibice/forum/index.php
|
Do góry |
|
|
Faraon Junior
Dołaczył: 16 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 171
|
Napisana 13 paYdziernika 2005 o 19:13 | IP z którego się zalogował
|
|
|
W linkach tej stronki jest podany nasz adres, lecz podany jest z www i nie wchodzi...
|
Do góry |
|
|
|
Napisana 14 paYdziernika 2005 o 07:45 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Już im napisałem aby poprawili.
|
Do góry |
|
|
SOWA Zablokowany
Dołaczył: 20 paYdziernika 2005
Status: Niedostępny Posty: 86
|
Napisana 25 paYdziernika 2005 o 11:31 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Zauwazyłem ze na wielu stronach piłkarskich i nie tylko np www.szczucin.pl jest podany nieaktualny juz adres strony naszej wisly... No wydaje mi sie ze jezeli ktos zmienia adres strony to w nastepnej kolejnosci powinien poinformowac o takiej zmianie administratroów innych stron na których jest umieszczony link .... Ale tutaj wyraznie widac ze ktos tego nie dopilnował....a potem sie dziwicie ze mało ludzi tu zaglada.... To jest ewidentne dzialanie na niekorzysc klubu, zawężanie grona odbiorców informacji o Wisle szczucin.... I kto jest za to odpowiedzialny...? Czyżby autor tej strony nie zapisal sobie do kogo wysyłał link?
Jak sązicie.. Zapraszam do dyskusji...
__________________ od jutra kibicuje innej druzynie
|
Do góry |
|
|
SOWA Zablokowany
|
Napisana 25 paYdziernika 2005 o 12:50 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Zapraszam do dyskusji...
|
Do góry |
|
|
Meine Administrator
Dołaczył: 15 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 454 Skąd: Szczucin - Pom
|
Napisana 25 paYdziernika 2005 o 15:07 | IP z którego się zalogował
|
|
|
SOWA administrator strony www.szczucin.pl został już dawno poinformowany o zmanie linku na naszą stronę. Jednak jak widać adres Wisły nie został zmieniony... nie wiem dokładnie dlaczego, bo żadnej odpowiedzi z tamtej strony nie dostałem. Więc nie czepiaj się ludzi, którzy coś robią dla strony www Wisły Szczucin! I nie pisz o ewidentnym działaniu na niekorzyść klubu, bo jest to poprostu śmieszne.
|
Do góry |
|
|
banan Junior
Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 197
|
Napisana 25 paYdziernika 2005 o 16:42 | IP z którego się zalogował
|
|
|
SOWA h*ju jak ku*wa jestes taki cwany we szystkim lepszy to czemu pajacu nie zrobisz własnej stronki, nie zajmiesz sie oprawą na meczach, szalikami, koszulkami, itp. ogolnie w ultras i hool`s chcialbys i piszesz (z tego co przeczytałem) ze jestes kur*a najlepszy! taki z ciebie chojrak zrob jak pisalem na wstepie a wtedy zobaczymy kto tu jest mocny tylko na forum - wogole kim ty ku**a jestes zes sie tak wykluł nagle pisz hamie do mnie 6248067 TYLKO WISłA LKS !!!! pozdro dla wszystkich!
|
Do góry |
|
|
SOWA Zablokowany
|
Napisana 25 paYdziernika 2005 o 19:57 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Fabio_Aurelio napisał:
SOWA administrator strony www.szczucin.pl został już dawno poinformowany o zmanie linku na naszą stronę. Jednak jak widać adres Wisły nie został zmieniony... nie wiem dokładnie dlaczego, bo żadnej odpowiedzi z tamtej strony nie dostałem. Więc nie czepiaj się ludzi, którzy coś robią dla strony www Wisły Szczucin! I nie pisz o ewidentnym działaniu na niekorzyść klubu, bo jest to poprostu śmieszne. |
|
|
ja sie nie czepiam ja podalem tylko jeden maly pzryklad i to pzreciez moze byc odebrane jako ewidentne działanie na niekorzyść klubu, ja tak to zinterepretowałem... taka jest moja opinia a ty juz po mnie jedziesz! nie musze sie zgadzac ze wszystkimi.
|
Do góry |
|
|