Autor |
|
SOWA Zablokowany
Dołaczył: 20 paYdziernika 2005
Status: Niedostępny Posty: 86
|
Napisana 26 paYdziernika 2005 o 19:59 | IP z którego się zalogował
|
|
|
do koscieja:
napisales kiedys:
"Sowa - zaczynasz obrażać ludzi, dostajesz ostrzeżenie jak się nie poprawisz to cie usunę z Forum."
jezeli uwazasz ze moje zarty sa obrazaniem kogos to sie grubo mylisz, ile ja tych epitetów uzylem chyba "całe zero"
a teraz przytocze fragmenty postów "gbptat", "felipe" i "banana" obrazajace mnie:
"SOWA NIECH SIE LEPIEJ JEBNIE W GŁOWE" ----> felipe
"ejjjj SOWA kurwiszonie ..."----->banan
"SOWA JESTEŚ NIEUDACZNIKIEM I NAPINACZEM INTERNETOWYM"---->gbtapbt
"NIE INTERESUJE MNIE PADLUCHU CO CIĘ BAWI."---->gbtpabt
" TO CI ROZpierniczĘ RYJA I NA TYM ROZMOWĘ ZAKOŃCZYMY FRAJERKU"---->gbtpabt
"KAWAŁ FRAJERKA Z CIEBIE ŁAJZO"----gbtpabt (super tekst)
"sowa jestes tak ciemny ze szkoda gadac"---->..::ah::...
"SOWA chu*u ciebie nikt o zdanie nie pytał jednym slowem WYPIERDA*AJ!!!"---->banan
"SOWA jak ja zacząlem kibicowac WISEŁCE ty wtedy ojcu z jaja na jajo skakałeś i na ksiedza zorro wołałeś takze nie pierd*ol mi tu ze jestem nowy cerepie jeden"--->bnanan (co to jest cerep?)
""JAK SIE SPOTKAMY TO ZOBACZYSZ PAJACU.""----felipie
" JESTEŚ TYLKO MAŁYM INTERNETOWYM CIENIASKIEM"-->gbptabpt
" ODPOWIESZ ZA TO PEDALE"--->gbptabpt
"Z MATOŁAMI SZKODA DYSKUTOWAŪ"----->gbptapbt
no mam wielka nadzieje ze kosciej jako administratr odpowiednio te wpisy potraktuje....
A co inni o tm sądzą czy nadal chcecie zeby te osoby tak sie wpisywaly,oni nie dostali zadnego nawet ostrzezenia....a powinni byc juz dawno wyjebani z tego forum... A dlaczego nie sa, nikt tego nie zauwazyl, hmm...
Koscieju dlaczego nie reagujesz na ich obrazliwe teksty? i nie pisz mi za ja sprowokowalem bo tak nie bylo, felipe sobie niedokladnie przeczytał posty i od razu wyjechal z ustawianiem a potem heja na mnie wszyscy...
i nie pisz mi tez najwiecej ludzi to ja tu obrazam bo tak tez nie bylo...
__________________ od jutra kibicuje innej druzynie
|
Do góry |
|
|
GBTAPBT Trampkarz starszy
Dołaczył: 17 sierpnia 2005
Status: Niedostępny Posty: 58 Skąd: WOLNOŚCI
|
Napisana 27 paYdziernika 2005 o 09:08 | IP z którego się zalogował
|
|
|
TAK BIEDNY SOWA. IDŹ SIĘ JESZCZE MAMUSI POŻALIŪ
__________________ GOD BLESS THE AMERICAN PIT BULL TERIER
|
Do góry |
|
|
SOWA Zablokowany
|
Napisana 27 paYdziernika 2005 o 09:12 | IP z którego się zalogował
|
|
|
gbtpabt zapomniales dopisac Sowa ty frajerku, łajzo i sk****synie....
__________________ od jutra kibicuje innej druzynie
|
Do góry |
|
|
Koociej Redaktor naczelny
Dołaczył: 09 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 630 Skąd: Kraków / Szczucin
|
Napisana 27 paYdziernika 2005 o 12:35 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Panowie jest tak: Sowa - nie zgrywaj "głupka", dobrze wiesz że twoje "winne" czemuś czy "niewinne" słowa - to podpuszczanie i agresywne szczucicie, nabijanie się czy prowokowanie innych. Przyznam się szzcerze że sam dałem się wielokrotnie ci podpuścic i nieraz mnie "wk...eś". Nie myśl jednak że za takie, jak twierdzisz "niewinne zachowanie" jakie uprawiasz nie spowoduje że dotaniesz bana. Oczywiście nie jesteś też anonimowy, aby ci to uświadomic powiem tylko tyle że posiadanie internetu w kablówce (w tym przypadku AUTOCOM) nie daje pełnej anonimowości.... Teraz kilka słów do: gbtapbt i banana (bo filipe wykluczam) - rozumiem że poddaliście się emocjom tak jak ja, ale nie uprawnia was to do urzywania słów uważanych za wulgarne (choć nie wszystkie z przedstawionych przez Sowę za takie uważam), jeśli już to ktoś robi proszę o kontrolę ilości i conajmniej wykropkowanie większości wyrazów. A w związku z tym co juz sie znalazło na Forum oczywiście dostajecie ostrzeżenie. Oczywiście sprawa tyczy się wszystkich Forumowiczów którzy zgodzili się przezcież z Regulaminem Forum więc wiedzą co tam pisze.....
Zmieniony przez Kościej o 30 grudnia 1899 o 00:00
__________________ Wis3a Szczucin - Duma Ma3opolski - Chwa3a Powiola
|
Do góry |
|
|
|
Napisana 27 paYdziernika 2005 o 12:48 | IP z którego się zalogował
|
|
|
SOWA POPROSTU ŚWIADOMIE PROWOKUJE. POZA TYM WIELOKROTNIE ZAPRASZAŁEM GO DO WYMIANY POGLĄDòW NA ŻYWO. PODAŁEM MU NAWET NUMER GADU GADU ŻEBY TAM PRZENIEŚŪ KONWERSACJĘ. GG TO BARDZO PROSTY KOMUNIKATOR I NIE UWAŻAM GO ZA ŚMIESZNY. SOWA NIE SKORZYSTAŁ TYLKO KONTYNUOWAŁ DIALOG NA FORUM. NIC NIE PORADZĘ NA TO ŻE SPRAWY TAK SIĘ POTOCZYŁY. MYŚLĘ ŻE GDYBY BYŁ TAKI ODWAŻNY TO DAŁBY SIĘ NAMòWIŪ NA SPOTKANIE. PROPONUJĘ POPROSTU IGNOROWAŪ JEGO OSOBĘ I JEGO POSTY, KTòRE I TAK SĄ BEZ WIĘKSZEGO ZNACZENIA
|
Do góry |
|
|
|
Napisana 27 paYdziernika 2005 o 12:51 | IP z którego się zalogował
|
|
|
I TEN OSOBNIK NAWET NIE POTRAFI WPISAŪ NICKU OSOBY NA KTòRĄ SIĘ ŻALI HEHEHEHEHE ŻENADA. MOŻE POPROSTU GOŚŪ NIE UMIE CZYTAŪ??
|
Do góry |
|
|
banan Junior
Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 197
|
Napisana 27 paYdziernika 2005 o 12:56 | IP z którego się zalogował
|
|
|
SOWA misiaczku jestes naprawde cudowny nie wiem jak ci dziekowac za wszystkie te wspaniale, zywe, i w pelni inteligentne wpisy, konwersacja z toba jest lepsza od orgazmu, mam nadzieje ze kiedys sie spotkamy przy lampce wina czy filizance kawy i podebatujemy wspolnie nad losem naszego wspolnego klubu i jego kibicach rowniez zapraszam cie na spacer po naszym wspaniałym parku najlepiej w swietle ksiezyca bedzie naprawde milo i przyjemnie! mam nadzieje ze wkrotce wybudujemy ci wspolnie z kibicami pomnik "Pana Sowy !!" "sciskam" cie mocno pa TYLKO WISłA LKS
|
Do góry |
|
|
banan Junior
Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 197
|
Napisana 27 paYdziernika 2005 o 13:01 | IP z którego się zalogował
|
|
|
PS. Kosciej mowisz ze mozesz dorwac adres Pana Sowy......hmmm... zapraszam na piwo :D no i sorki za niektore slowa na forum ale Pan Sowa czasami mnie tak podnieca ze nie moge sie powstrzymac... TYLKO WISłA LKS
|
Do góry |
|
|
SOWA Zablokowany
|
Napisana 27 paYdziernika 2005 o 13:15 | IP z którego się zalogował
|
|
|