Aktywne tematyAktywne tematy  Pokaż listę użytkowników forumLista użytkowników  Szukaj na forumSzukaj  PomocPomoc
  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Kibice Wisły Szczucin
 Wis3a Szczucin - Forum : Kibice Wisły Szczucin
Temat Temat: Kibic Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Autor
Wiadomość << Poprzedni temat | Następny temat >>
...:::Ah:::...
Junior
Junior

Dołaczył: 24 paYdziernika 2005
Status: Niedostępny
Napisana 05 stycznia 2006 o 20:31 | IP z którego się zalogował Cytuj ...:::Ah:::...

Chciałem poruszyc temat dotyczący Jeżyka bo jak wiadomo jest jednym z lepszych kibiców Wisły i każdy powinien wiedziec o co chodzi , nie wiem co się z nim obecnie dzieje ale  dochodzily mnie różńe sluchy że niby ma kibicowac teraz Cracovi chociaz nie wierze w to !!, na temat koszulek które miał załatwic nie będę się wypowiadał :/:/:/  Myśle ze wyjasnimy w tym temacie wszystkie sprawy dotyczące Jzk. Co sądzicie ????????.........

banan
Junior
Junior

Dołaczył: 21 czerwca 2005
Napisana 06 stycznia 2006 o 12:29 | IP z którego się zalogował Cytuj banan

moim zdaniem prawda jest taka ja z nim gadalem i obiecywal mi jakies dwa miesiace temu ze "za tydzien przyjade do Szczucina z koszulkami..." minelo dwa miesiace jaki nie wiecej a on nadal jest na pogrzebie (jak widac w opisie) czyli jednym slowem przejebal kase przeznaczona na koszulki i teraz nie ma za co oddac a co do tego ze kibicuje scracovi to z tego co mi mowil jest to nie porada ktos go wkreca i zmienil mu opis (jak wiekszosc widziala ) na Cracowia!!! co do kibica uwarzam ze nadal jest za nasza wisla lecz co do koszulek i zwiazanych z nimi pieniedzy uwarzam ze poprostu kase przejebal i nie ma z czego oddac wiec poprostu sciemnia i gra na czas pozdro.
Do góry Obejrzyj banan's Profil Znajdź więcej postów napisanych przez banan

Gruby Perez
Zablokowany
Zablokowany

Dołaczył: 06 stycznia 2006
Napisana 06 stycznia 2006 o 21:43 | IP z którego się zalogował Cytuj Gruby Perez

W tym temacie ani w żadnym innym nie bedziemy wyjasniac zadnych spraw dotyczących Jeżyka ani kogokolwiek innego. To co zrobił to jego sprawa. Od razu wszystkich byscie "jebali". Forum nie jest od tego żeby wyciagać takie rzeczy na wierzch. Spójrzcie na siebie czy wy zawsze byliscie w porządku względem innych kibiców i jak na długo trzeba było czekac az zrobiliscie cos o co was sie prosiło.

...:::Ah:::...
Junior
Junior

Dołaczył: 24 paYdziernika 2005
Napisana 07 stycznia 2006 o 15:33 | IP z którego się zalogował Cytuj ...:::Ah:::...

(To co zrobił jego sprawa) - nie wiem czy wiesz o co chodzi ale widac nie.

banan
Junior
Junior

Napisana 07 stycznia 2006 o 17:52 | IP z którego się zalogował Cytuj banan

gruby perez co ty piepszysz od tego jest forum zeby sie wypowiadac na dane tematy oraz wyjasniac sprawy zwiazane z wisla i jej kibicami a to co on zrobil dotyczy tez kibicow wiec skoncz z takimi tekstami chyba jednak najwyrazniej nie jestes w temacie i nie wiesz o co chodzi pozdro.

Gruby Perez
Zablokowany
Zablokowany

Napisana 08 stycznia 2006 o 10:48 | IP z którego się zalogował Cytuj Gruby Perez

nie wazne co zrobil i gdzie zrobil i forum wlasnie nie jest od tego zeby takie tematy poruszac. I nie musze wcale wiedziec o co chodzi. takie sprawy to sobie omawiajcie na privie bo nie dotycza one wszystkich kibicow tylko jednego. I wiele osób to czyta, które nie powinny o takich rzeczach wiedziec. A potem sie dziwicie ze ktos nie chce "kibicowac", jak sie za chwile po nim "jezdzi" na forum publicznym

banan
Junior
Junior

Napisana 08 stycznia 2006 o 14:08 | IP z którego się zalogował Cytuj banan

stary od tego jest forum i jeszcze raz powtarzam ze ta sprawa dotyczy wszystkich kibicow chlopie nie wiesz o co biega wiec nie komentuj i nie bron go bo sam sobie doje*ał i musi poniesc konsekwencje takie ejst moje zdanie on nawet nie raczy tego wyjasnic tylko od miesiaca na pogrzebie jest? zeby sie jezyk nie zdziwil...pozdro

Gruby Perez
Zablokowany
Zablokowany

Napisana 10 stycznia 2006 o 02:53 | IP z którego się zalogował Cytuj Gruby Perez

chyba nie dotarło, wiec jeszcze raz

nie wazne co zrobil i gdzie zrobil i forum wlasnie nie jest od tego zeby takie tematy poruszac. I nie musze wcale wiedziec o co chodzi. takie sprawy to sobie omawiajcie na privie bo nie dotycza one wszystkich kibicow tylko jednego. I wiele osób to czyta, które nie powinny o takich rzeczach wiedziec. A potem sie dziwicie ze ktos nie chce "kibicowac", jak sie za chwile po nim "jezdzi" na forum publicznym

i zastanówcie sie moze wszyscy w jakiej on jest stuacji i czy moze cokolowiek teraz wyjaśnic. Mnie nie pytajcie, ja nie wiem. A jestem jeszcze ciekaw czy któryś z was przynajminej sie go zapytał czy wszystko u niego w porzadku?

I czy wy rzeczywiscie myślicie ze chlopak ktory jezdził z wami, kibicował tej samej druzynie, niejednokrotnie mając przez to problemy, mógły was teraz zrobic w h...?    No nie mozna oczywiscie tego wykluczyc ale czy to jest najbardziej prawdopodone w tej sytuacji? Dla mnie nie.

Zmieniony przez Gruby Perez o 30 grudnia 1899 o 00:00

banan
Junior
Junior

Napisana 10 stycznia 2006 o 16:25 | IP z którego się zalogował Cytuj banan

nie kumasz dziunek o co chodzi szkoda z toba debatowac na ten temat pozdro

WOLF
Junior
Junior

Dołaczył: 22 czerwca 2005
Napisana 11 stycznia 2006 o 11:16 | IP z którego się zalogował Cytuj WOLF

CEc**jE NAS POJECIE, KTòREGO WY NIE ZNACIE-
-DZISIAJ WROGU WCZORAJ BRACIE!!!

W-I-E-R-N-O-Ś-Ū !!!

ps.  a tak w ogóle banan to nie wydaje Ci sie że gruby perez mieszka za parkiem...... :)

Strona z 3 Następna >>
  Odpowiedz na postZałóż nowy temat
Wersja do druku Wersja do druku

Skocz do