Autor |
|
banan Junior
Dołaczył: 21 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 197
|
Napisana 01 marca 2006 o 22:26 | IP z którego się zalogował
|
|
|
OK Panowie: GBTAPBT, Kościej, Banan, Trol (2szt.), Strzałka, Wolak, Wislak 1990, Sikora, Jawor, Rozpadek(2szt.), Giza, Sznajder,Samael, oraz inni ktorzy jeszcze chcieliby zamowic koszulke tak jak mowilem mamy juz wystarczajaca ilosc osob na zamowienie projektu wiec prosze wpłacac kase czyli 23zl. do mnie (banan) najlepiej jak najszybciej im szybciej zamowimy tym szybciej bedziemy mieli czekam na pieniadze!!. Druga sprawa to taka ze zamowienie skladam w firmie "www.nadrukireklamowe.pl" Otrzymalem od tej firmy 3 listy o tresci: mail 1, 21 luty wiec nadruk z przodu i z tylu przy 15 szt. wraz z koszulka moge wykonac w cenie 23zł. podaje model koszulki: (tu podal adres nie chce mi sie przepisywac) nadruk: bedzie wykonany sitodrukiem mail 2, 23 luty (odpowiedz na wyslany przezemnie projekt) witam, takie cos moze byc czyli pełne kolory bez zadnych przemyc. to takie cos mozemy wykonac. pozdrawiam mail 3, 26 luty (odpowiedz na moj list typu: "ok wiec zbiore kase i skaladam zamowienie") witam, jak pan zbierze juz dokladne zamowienie to zrobimy tak by bylo dobrze."
I teraz chce powiedziec ze nie biore odpowiedzialnosci za to jakie one bedą slyszalem o tej firmie ze wykonuja dobrej jakosci nadruki ale oczywiscie nigdy nie ma 100%-owej pewnosci wiec odpowiadamy solidarnie (mowa do zamawiajacych) jesli ktos ma jakies zastrzezenia poprostu niech odwoła zamowienie. Pozdrawiam czekam na wpłaty. PS. Piszcie na gg (6248067) kiedy kase wpłacicie i KIM JESTESCIE!! (bo szlak mnie trafia jak dostaje wiadomosc "...ja zamawiam" a chu* wie od kogo;/) czekam
__________________ f U C K I T A L L !!!
|
Do góry |
|
|
Wislak1990 Junior
Dołaczył: 10 lutego 2006
Status: Niedostępny Posty: 108 Skąd: Pi3sudskiego
|
Napisana 01 marca 2006 o 23:24 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Ja biore na 100% !! A jak by cos to 23 PLN to nie jest jakis wielki majątek..... pozdro;)
__________________ WLADCY POWIOLA
|
Do góry |
|
|
Koociej Redaktor naczelny
Dołaczył: 09 czerwca 2005
Status: Niedostępny Posty: 630 Skąd: Kraków / Szczucin
|
Napisana 02 marca 2006 o 07:22 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Potwierdzam
__________________ Wis3a Szczucin - Duma Ma3opolski - Chwa3a Powiola
|
Do góry |
|
|
banan Junior
|
Napisana 04 marca 2006 o 11:28 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Sikora: Zaplacone 23zl.! Kosciej: Zapłacone 23zł.! Banan: Zapłacone 23zł.!
Nadal czekam na reszte;/ !!
|
Do góry |
|
|
banan Junior
|
Napisana 04 marca 2006 o 13:02 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Trol 2 sztuki: Zapłacone 46zł.
|
Do góry |
|
|
banan Junior
|
Napisana 05 marca 2006 o 17:26 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Jawor: Zapłacone 23zl. Rozpadek 46zl. zaplacone sznajder 23zl zaplacone furgal 23zl. zaplacone kafel 23 Zaplacone
|
Do góry |
|
|
banan Junior
|
Napisana 07 marca 2006 o 16:54 | IP z którego się zalogował
|
|
|
OK lista zamknieta skladam zamowienie oto lista zamawiajacych wraz z rozmiarami:
1 - Banan XXL 2 - Kosciej L 3 - Trol XL 4 - Trol XL 5 - Kapel XL 6 - Plebanski XL 7 - Sikora XXL 8 - Jawor XL 9 - Rozpadek XL 10 - -//- XL 11 - Giza M 12 - Sznajder L 13 - Fifson M 14 - Kania M 15 - Furgał L 16 - Pikul XL 17 - Myrmyl XL 18 - (osoba) XXL 19 - Dzagiel XXL
Nie biore jakiejkolwiek odpowiedzialnosci za zamowienie kazdy wplacal pieniadze widzial projekt oraz odpowiedzi od firmy wykonujacej zamowienie po czym wplacil pieniadze wiec w razie "W" z problemami nie do mnie poza tym mamy 28 dni na zlozenie reklamacij ale miejmy nadzieje takiej potrzeby nie bedzie!!
|
Do góry |
|
|
...:::Ah:::... Junior
Dołaczył: 24 paYdziernika 2005
Status: Niedostępny Posty: 144 Skąd: Rynek
|
Napisana 10 marca 2006 o 23:37 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Kiedy beda gotowe te koszulki ??
__________________ ----- Azbestowa Horda -----
|
Do góry |
|
|
banan Junior
|
Napisana 11 marca 2006 o 11:18 | IP z którego się zalogował
|
|
|
"Witam, termin realizacji 17 III 2006 technika wykonania : sitodruk koszulki 100% bawełna bardzo dobrej jakosci 160g prosze zlozyc zamowienie i od poniedzialku zaczynamy dzialac a weekend przysle zajawke jak to bedzie wygladalo ostatecznie. i jak da rade prosze przyslac te czcionki jako plik *.ttf "
takiego maila dostalem wczoraj tj. 10 marca o 16.59 wiec musze jeszcze zalatwic te czcionki zeby wszystko gralo i do niedzieli zloze zamowienie i tak jak pisza powinny byc 17-tego. pozdro ps. AH a ty zamawialaes koszulke.....?
|
Do góry |
|
|
...:::Ah:::... Junior
Dołaczył: 24 paYdziernika 2005
Status: Niedostępny Posty: 144 Skąd: Rynek
|
Napisana 11 marca 2006 o 23:36 | IP z którego się zalogował
|
|
|
Nie ale chce zobczyc jakie bedzie wykonanie tych koszulek, chodzi mi o jakosc...
__________________ ----- Azbestowa Horda -----
|
Do góry |
|
|